NY Islanders – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Detroit – Ottawa 4:3 (kon.)
Florida – Minnesota 1:4 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:3 (1:1, 3:0, 0:2)
Ottawa Senators
Utorok 25.11.2014, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 01:30.
     
    Úvodné zostavy:

    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Quellet, Kindl – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Franzen – Weiss, Helm, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson

    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Borowiecki, Karlsson, Wiercioch, Gryba, Cowen, Ceci – MacArthur, Turris, Chiasson – Ryan, Legwand, Zibanejad – Michálek, Smirh, Neil – Hoffman, Lazar, Stone

    Rozhodca: Pollock, St. Laurent – Nansen, Pancich.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:38
    Prvé buly dnešného stretnutia vyhrali Senators, ale ich úvodná ofenzívna akcia sa neskončila úspešne a k puku sa dostali Red Wings, ktorí zakladali akciu spoza vlastnej brány. Ani domáci sa však nezdržali v útočnom pásme dlho a naopak museli sa brániť proti MacArthurovej strele z pravej strany, po ktorej Howard prikrýval puk.
     
    00:56
    Detroit vyhral buly pred vlastným gólmanom a zaútočil, ale domáca snaha sa skončila pohotovým zákrokom Craiga Andersona, po ktorom sa hra prerušovala v obrannej tretine Senators.
     
    01:59
    Pekne si obkorčuľoval domácu bránu Turris, ktorý našiel pasom spoza brány v medzikruží voľného beka Karlssona, ktorého strela z prvej však bola zblokovaná a krátko na to Ottawa stratila útočné pásmo. Po následnej snahe hostí o ofenzívnu akciu sa ich snaženie skončilo postavením mimo hru.
     
    02:43
    Jeden z hostí prihrával pred bránu z otočky z pravej strany, ale domáci gólman nemusel zasahovať.
     
    02:51
    Detroit sa dnes zatiaľ nevie dostať do útočného pásma a nepodarilo sa to domácim ani teraz, pretože im bolo pískané zakázané uvoľnenie.
     
    03:01
    Jimmy Howard prikrytím puku prerušuje hru po strele od modrej čiary.
     
    03:40
    Gustav Nyquist vybojoval puk vo vlastnom pásme, ale na útočnej modrej stratil puk a Detroit sa opäť musel brániť proti ofenzívnej snahe hostí.
     
    04:15
    Riley Sheahan sa pekne predieral do útočnej tretiny, ale v súboji s jedným z hráčov hostí stratil puk. Krátko na to sa hra prerušovala pre nedovolenú hru vysokou hokejkou, za ktorú dostáva dve trestné minúty Tomáš Tatar, slovenský krídelník v službách Red Wings.
     
    04:50
    Ottawa sa po nahodenom puku pokúšala o udržanie v útočnom pásme, ale to jej nevyšlo a dvojica hráčov Red Wings získala v strednom pásme cenné sekundičky.
     
    04:58
    Za držanie dostáva dve minúty obranca Detroitu Kyle Quincey a domáci tak budú hrať v oslabení traja proti piatim.
     
    05:19
    Ottawa Senators dáva gól!
    Dvojnásobná početná výhoda Ottawy sa úrejavila veľmi rýchlo a po peknom pase vystrelil z vrcholu ľavého kruhu KYLE TURRIS, ktorý svojím štvrtým tohtosezónnym gólom otvára skóre dnešného stretnutia. Asistencie: Erik Karlsson, Bobby Ryan.
    Kyle TURRIS - 0:1
     
    06:10
    Aj po vsietenom góle Senátorov pokračuje oslabenie Detroitu, ktorému sa stále nedarí vyhodiť puk z vlastnej obrannej tretiny.
     
    06:50
    Howard bol pod paľbou striel hostí, ale ani jeden zo streleckých pokusov Ottawy neskončil za jeho chrbtom a nayvše sa Detroit, konkrétne Abdelkader, takmer dostal do nebezpečného brejku.
     
    06:58
    Red Wings v plnom počte.
     
    07:48
    Po pase od Nyquista strieľal jeho krajan Zetterberg, ale Andersona v bráne hostí neprekvapil.
     
    08:05
    Hra sa prerušovala, uvidíme trest na strane Ottawy a po reklamnej pauze si presilovú hru zahrajú Red Wings, pretože Chris Neil dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    08:28
    Detroit sa dostal hneď v úvode do presilovkového rozostavenia, ale Kronwall neudržal pásmo.
     
    08:52
    Veľký závar pred bránou Senators, kde na dvakrát zakončoval Gustav Nyquist z tesnej blízkosti brány. Po jeho druhej dorážke však puk skončil na vrchnej časti svätyne hostí a hra sa prerušovala.
     
    09:25
    Tomáš Tatar bol tvrdo kroščekovaný pri mantineli, ale hlavný arbiter nevylučoval a krátko na to sa hra dvakrát v krátkom časovom slede prerušovala. najskôr po strele Glendeninga, následne po vyhodení puku mimo ľadovej plochy.
     
    10:00
    Po spolupráci Abdelkadera so Zetterbergom dostával puk na modrú čiaru Franzen, ktorý ho ale nedokázal spracovať a Red Wings tak prišli o útočné pásmo.
     
    10:40
    Po Kronwallovejj akcii spoza vlastnej brány sa Red Wings v útočnom pásme dlho nezdržali, ale krátko po strate puku ho získali znova a k strele sa dostal Joakim Andersson.
     
    11:12
    Z ostrého uhla strieľal z ľavej strany Drew Miller, ktorého strelu Anderson prikryl a prerušil hru. Nasleduje reklamná pauza.
     
    11:39
    Gólman hostí, Craig Anderson, prikrýva puk a prerušuje hru po strele švédskeho kapitána domácich, Henrika Zetterberga.
     
    11:43
    Jeden z hráčov Red Wings sa dostal bezprostredne po buly k strele a Anderson znovu prerušuje hru.
     
    12:34
    Ottawa stratila v strednom pásme puk, ktorý následne nahadzoval do útočnej tretiny Sheahan. Krátko potom sa po akcii spoza brány pekne prezentoval Tomáš Jurčo, ale jeho snahu zastavuje výborným zákrokom Anderson, ktorý nedlho potom prikrýval aj strelu Darrena Helma a hra sa opäť prerušovala.
     
    13:08
    Ottawa je v posledných minútach pod tlakom Detroitu, ktorý sa však sám vytlačil z pásma a musí zakladať akciu z hĺbky vlastnej defenzívy.
     
    13:58
    V útočnom pásme sa Ottawa nepresadila, ale v strednom pásme získali hostia puk na svoje hokejky a nahadzovali ho do pásma, kde sa však k nemu dostal Kronwall, ktorý ho posielal pred bránu Ericssonovi, ktorý mal problémy so spracovaním prihrávky a tak situáciu vyriešil Howard prikrytím puku.
     
    14:20
    Red Wings kombinujú v strednom pásme, ale je signalizované vylúčenie na strane Ottawy.
     
    14:30
    Alex Chiasson dostáva dve minúty za držanie, ktorého sa dopustil za domácou bránou a Red Wings si zahrajú v početnej výhode.
     
    15:32
    Nyquistov pas na Zetterberga presný nebol a Smith ho dokázal zablokovať, krátko na to sa však už hráči Detroitu dostali do útočného pásma, kde veľmi nebezpečne kombinujú.
     
    15:58
    Vyhodenie hostí zachytil na modrej čiare Zetterberg a krátko potom sa do zakončenia predieral Nyquist, ktorý po postrečení hosťujúceho hráča skončil v bráne Senators. Hra sa prerušovala a uvidíme dvojnásobnú presilovku domácich, pretože za podrazenie dostal dve trestné minúty Mark Borowiecki.
     
    16:45
    Detroit Red Wings dal gól!
    Dvakrát v presilovej hre pálil Tatar, ale nedokázal prepasírovať puk do brány. Dokázal to však o niekoľko sekúnd neskôr GUSTAV NYQUIST, ktorý dorážal za Andersonov chrbát strelu od modrej čiary. Výborne clonil gólmanovi Ottawy Abdelkader, ktorý tak touto "čiernou prácou" dopomohol Nyquistovi k desiatemu presnému zásahu v sezóne. Asistencie: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
    Gustav NYQUIST - 1:1
     
    17:38
    Obrovská šanca Detroitu sa neskončila gólom a následne sa museli domáci brániť proti rýchlemu protiútoku Ottawy, ale puk si výborne vo vlastnom pásme postrážil Jurčo.
     
    18:24
    Hra sa prerušovala po Howardovom zákroku proti strele Clarka MacArthura.
     
    18:58
    Chris Neil sa v medzoikruží obtočil okolo vlastnej osi, ale nedokázal zakončiť, čo využila defenzíva Detroitu k získaniu puku. Krátko potom sa hra prerušovala v strednom pásme.
     
    19:44
    Nahodený puk skončil len na betóne Andersona a následne sa vďaka Tatarovi dokázali Red Wings dostať do útočného pásma, ale nedokázali sa v ňom udržať dlho a museli ďalší útok zakladať spoza vlastnej brány. Táto akcia sa skončila strelou z pravého kruhu, po ktorej Anderson prikrýval puk a prerušil hru.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je stav nerozhodný 1:1. Skóre stretnutia otváral v presilovej hre hosťujúci Kyle Turris, ktorý sa strelecky presadil v 6.minúte. Vyrovnávajúci gól však padol tiež v presilovej hre, keď sa v 17.minúte presadil Gustav Nyquist.

    Druhá tretina dnešného hokejového predstavenia sa začne približne 2:40.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:21
    V úvode druhej tretiny sa hra prerušovala po zakázanom uvoľnení Ottawy Senators.
     
    20:30
    Justin Abdelkader sa pekne predieral do zakončenia, ale nedostal sa k nemu a krátko na to bol za Andersonovou bránou faulovaný Nyquist. Dve minúty dostáva za podrazenie Chris Neil, ktorý tak oslabuje svoj tím.
     
    21:15
    Zatiaľ sa Senátori bránia dobre a Red Wings sa nevedia dostať do pásma.
     
    21:52
    Od modrej pálil Franzen, ale trafil len Abdelkadera a krátko na to sa Ottawe podarilo vyhodiť puk do stredného pásma a hráči Detroitu sa odtiaľ nevedia dostať na dostrel Andersonovej svätyne.
     
    22:23
    Detroit Red Wings dal gól!
    Aj tretí gól dnešného stretnutia padol v presilovke. Po Tatarovej strele z ľavej strany sa k odrazenému puku dostal v pravom kruhu nikým neatakovaný RILEY SHEAHAN, ktorý sa pred odkrytou bránou nemýlil a poslal puk do siete. Asistencie: Tomáš Tatar, Jimmy Howard.
    Riley SHEAHAN - 2:1
     
    24:02
    Po nahodení puku do pásma bojujú hráči Detroitu o puk za bránou Senators. Krátko potom sa hra prerušovala po Abdelkaderovom streleckom pokuse z tesnej blízkosti brány.
     
    24:50
    Kindl si na útočnej modrej nepostrážil puk a tak ho získali na svoje hokejky hostia, ktorí sa však nedokázali v útočnom pásme presadiť a dopredu šiel Detroit.
     
    25:18
    Akcia Detroitu bola zastavená pre postavenie mimo hru, v ktorom bol Slovák Tomáš Jurčo.
     
    26:39
    Ottawa založila rýchlu akciu po pravom krídle, ale nedostala sa k strele na Howarda, pretože puk získal Glendening. Ten následne hľadal v strednom pásme Jurča, ale tento pas domácim nevyšiel a Ottawa ho dokázala zneškodniť. Detroit sa aj napriek tomu ale dostal do pásma, tam sa však nedokázali domáci výraznejšie presadiť.
     
    27:05
    Domácim nevyšla rozohrávka a je z toho zakázané uvoľnenie Red Wings.
     
    27:54
    Ottawa sa v útočnej tretine nepresadila a podobne tak dopadol i Detroit na druhej strane klziska po Abdelkaderovom nahodení puku z ľavého krídla.
     
    28:31
    V priestore pred striedačkami sa dostali do šarvátky domáci Johan Franzen a hosťujúci Chris Neil. Rozhodcovia však dokázali skrotiť rozvášnených hokejistov a nasleduje reklamná pauza.
     
    28:43
    Kyle Turris dostáva dve trestné minúty za faul na útočnej modrej čiare, kde fauloval Zetterberga.
     
    29:31
    Prvú presilovkovú akciu domácich rozbiehal Tatar, ktorý sa k strele nedostal, ale Helm už áno. Po jeho pokuse sa však Senátorom podarilo vyhodiť puk až k bráne Howarda. V útočnom pásme Red Wings sa však nedovoleného bránenia dopustil Gustav Nyquist a pomer síl na ľadovej ploche sa tak vyrovná.
     
    30:12
    Hrá sa 4 na 4 a Detroit sa v útočnom pásme nepresadil a podobne tak dopadla i snaha Ottawy. V strednom pásme puk opustil ľadovú plochu a hra sa prerušovala, nasleduje reklamná pauza.
     
    30:43
    Turris sa už vrátil na ľadovú plochu a začala sa skrátená presilová hra Ottawy Senators.
     
    31:30
    V obrovskej šanci bol hosťujúci MacArthur, ale v sľubne pozícii namieril svoj strelecký pokus len do Howardových betónov.
     
    32:51
    Veľmi nebezpečne páli z vrcholu pravého kruhu český zadák Kindl, ktorého strela však skončila len v pozornej Andersonovej lapačke.
     
    33:34
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroit sa po strele STEPHENA WEISSA ujíma dvojgólového vedenia. Weiss sa skvele zorientoval pred Andersonovou bránou, kde zbadal nikým nepokrytý puk a prudkou prízemnou strelou pomedzi betóny hosťujúceho gólmana si otvoril svoj strelecký účet v tomto ročníku. Asistencie: Kyle Quincey, Danny DeKeyser.
    Stephen WEISS - 3:1
     
    35:06
    Legwand pekne obkorčuľoval Howardovu bránu a zakončoval z ľavej strany, ale jeho strelecký pokus neprešiel až k domácemu gólmanovi, pretože ho zachytil Zetterberg, ktorý okamžite založil akciu domácich, zatiaľ čo sa druhá tretina prehupla do svojej poslednej päťminútovky.
     
    35:53
    Na ľade ostal otrasene ležať drsný muž Senátorov, Chris Neil, ktorý sa krátko predtým nepríjemne zrazil so spoluhráčom. Hra sa prerušovala a nasledovať bude reklamná pauza.
     
    36:25
    Detroit momentálne veľmi nebezpečne kombinuje v útočnom pásme a Anderson musel čeliť prudkej Ericssonovej strele od modrej čiary a krátko na to i nepríjemnému pokusu z hokejky Nyquista.
     
    37:48
    Ottawa sa nepresadila v útočnom pásme a dopredu smeruje Detroit.
     
    37:52
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po rýchlom prechode do útoku Anderson vyrážal pred seba strelu od jedného z domácich hráčov. Na ľavej strane sa však k puku dostal STEPHEN WEISS, ktorý ho dokázal backhandom poslať do siete aj napriek tomu, že bol gólmanovi Senators otočený chrbtom. Weiss sa tak presadzuje po druhýkrát v dnešnom stretnutí a posiela Red Wings do presvedčivého vedenia 4:1. Asistencie: Darren Helm, Tomáš Jurčo.
    Stephen WEISS - 4:1
     
    38:51
    Po Howardovom zákroku sa hra prerušovala a vhadzovalo sa po ľavici domáceho brankára.
     
    39:21
    Hrá sa posledná minúta druhej časti a prerušovalo sa v obrannej tretine Senators, kde pálil na Andersona z ľavého krídla obranca Xavier Quellet.
     
    39:50
    Druhá tretina sa už len dohráva.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Do druhej tretiny išli oba celky za vyrovnaného stavu 1:1, ale v druhej dvadsaťminútovke sa Detroit trikrát strelecky presadil a postavil tak veľmi silné základy pre pravdepodobnú výhru v dnešnom stretnutí. Do vedenia poslal domácich v 23.minúte Riley Sheahan a potom sme videli dva presné zásahy z hokejky Stephena Weissa, ktorý rozvlnil sieť hostí v 34.minúte, respektíve v 37.

    Po dvoch tretinách tak Detroit vyhráva nad Ottawou rozdielom triedy 4:1, tretia dvadsaťminútovka sa začne približne 3:38.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Z ľavej strayn nebezpečne strieľal Zetterberg a Abdelkader sa snažil z tesnej blízkosti o dorážku, ale tú mu Anderson pohotovým zákrokom nedovolil.
     
    40:50
    Prudko vystrelil na Howarda obranca Patrick Wiercioch, ale domáci gólman si s jeho pokusom poradil a prikrytím puku prerušil hru.
     
    41:27
    Tatar pekne prenechával v pravom kruhu puk Kindlovi, ktorý si nakorčuľoval z druhej vlny a z prvej vypálil. Anderson však našťastie pre Ottawu dokázal jeho strelecký pokus vyraziť.
     
    42:25
    Ottawa sa nepresadila v útočnej tretine a po vyhodení puku v podaní Detroitu zakladala akciu spoza valstnej brány.
     
    42:43
    Ottawa Senators dáva gól!
    Ottawa kombinovala na ľavom krídle, následne dostal puk do medzikružia švédsky bek ERIK KARLSSON, ktorý sa s ním nemaznal a prudkou strelou prestrelil Howarda v domácej bráne, čím vsietil svoj šiesty gól v tejto sezóne a znížil stav dnešného zápasu na 2:4 z pohľadu hostí. Asistencie: Kyle Turris, Jared Cowen.
    Erik KARLSSON - 4:2
     
    45:08
    Detroit však inkasovaný gól nijako nepoznamenal a dostal Ottawu pod tlak, pričom si dve streelcké príležitosti vytvoril Tatar a jednu veľmi nebezpečnú z pravej strany Franzen
     
    45:24
    Detroit si zahrá presilovú hru, pretože dve minúty za hákovanie dostal Clarke MacArthur.
     
    46:27
    Domácim Červeným krídlam zatiaľ táto početná výhoda nevychádza podľa predstáv a nedokázali sa dostať do streleckej príležitosti.
     
    46:54
    Ottawa sa bráni veľmi dobre, ale v útočnom pásme sa dlho nezdržala a musela sa brániť rýchlemu protiútoku domácich, ktorý zakončil peknou strelou z ľavého krídla obranca Danny DeKeyser, po ktorého pokuse Anderson prerušoval hru.
     
    47:10
    Úplne osamotený sa pred Andersonom ocitol Riley Sheahan, ktorý však nedokázal ani na dvakrát prepasírovať puk za chrbát hosťujúceho gólmana.
     
    47:24
    Ottawa sa už bráni v plnom počte, hra sa krátko po MacArthurovom návrate na ľad prerušovala a nasleduje reklamná pauza.
     
    48:40
    Nepresnosti na oboch stranách, puk majú vo svojej moci hráči Detroitu, ktorí sa však momentálne nevedia dostať cez stredné pásmo.
     
    49:12
    Miller a Glendening bojovali húževnato o puk na pravej strane útočnej tretiny, ale defenzíva Senators si dokázala s nimi poradiť a hostia dokonca zaútočili. Ich akciu ukončil Howard, ktorý prikrýval strelu z hokejky Ceciho.
     
    49:35
    Z pravej strany spoza obrancu nebezpečne pálil hosťujúci Mark Stone, krátko na to na druhej strane klziska získal útočné pásmo pre Detroit svojou strelou do Andersonovej lapačky Tomáš Jurčo.
     
    49:53
    Strela Tomáša Tatar z medzikružia sa odrazila do ochrannej siete a hra sa prerušovala. Hra sa prerušovala i krátko po následnom buly, keď Anderson prikrýval puk po strele z hokejky švédskeho zadáka Ericssona.
     
    51:01
    Ottawa bojuje o útočné pásmo, ale nevie sa dostať na dostrel Howardovej brány.
     
    51:32
    Glendeningovu strelu vyrážal Anderson pred seba, k puku sa chcel dostať Drew Miller, ktorý však oň musel následne bojovať v rohu klziska.
     
    51:46
    Craig Anderson po strele domáceho hráča prikrýval puk, prerušil hru a nasleduje reklamná prestávka.
     
    52:15
    Po reklamnej pauze sa vhadzovalo pred Andersonom a toto buly vyhrala Ottawa. Dvaja z hráčov hostí sa následne rútili do rýchleho prečíslenia, ale domáca defenzíva ich nepustila k zakončeniu a vyhodila puk do stredného pásma.
     
    53:32
    Oba celky sa striedajú v držaní puku a ani jedno z mužstiev sa nevie dlhšiu dobu usadiť v útočnom pásme. Hra sa prerušovala potom, čo jednému z domácich bekov nevyšiel dlhý pas na Franzena, z ktorého bolo len zakázané uvoľnenie Red Wings.
     
    54:40
    Detroit dlho bojoval o pásmo, ale napokon si ho nedokázal vybojovať a dopredu išla Ottawa, Hostia sa však v ofenzívnej časti klziska taktiež nepresadili, z čoho pramenil rýchly brejk v podaní Drewa Millera, ktorý hľadal pasom z pravej strany Quelleta, ale ten sa v sľubnej pozícii pred odkrytou bránou k puku nedostal.
     
    55:39
    Veľký ofenzívny kolotoč rozpútala pred bránou Senators prvá formácia domácich, pričom strieľali Nyquist i Abdelkader, ale ani jeden z nich Andersona v hosťujúcej svätyni neprekvapil.
     
    56:25
    Bobby Ryan bol faulovaný Justinom Abdelkaderom a domáci útočník dostáva dvojminútový trest na lavici hanby za hákovanie.
     
    57:28
    Ottawa sa od úvodných sekúnd početnej výhody usadila v útočnom pásme, ale ani Karlssonova a ani Legwandova strela sa k Howardovi nedostala. Krátko po týchto zblokovaných pokusoch vyhodil puk až k Andersonovej bráne Jonathan Ericsson.
     
    58:10
    Vo vlastnom oslabení sa dostal do samostatného nájazdu Darren Helm, ktorý sa zrejme snažil položiť si Andersona na ľad, ale gólman hostí sa nenechal nachytať a pohotovým zákrokom betónom vyrazil strelu domáceho útočníka.
     
    59:25
    Ottawa Senators dáva gól!
    Ottawa si vytvorila niekoľko sľubných šancí v presilovej hre pri vylúčení Abdelkadera a tlak hostí pokračoval aj po návrate domáceho útočníka na ľadovú plochu. Necelých 35 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času znižuje na rozdiel jediného gólu CHRIS NEIL, ktorý tak vsieťuje svoj tretí presný zásah v tomto ročníku. Asistencie: Mike Hoffman, Zack Smith.
    Chris Neil - 4:3
     
    59:30
    Ottawa hrá v šestici a s prázdnou bránou, čiže sledujeme power-play hostí!
     
    59:48
    Detroit sa dvakrát v krátkom časovom slede dopúšťa zakázaného uvoľnenia, hra sa v absolútnom závere stretnutia kúskuje.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Detroit vstupoval do tretej tretiny s pohodlným vedením 4:1, ale napokon sa po dvoch góloch Ottawy v záverečnej dvadsaťminútovke musel báť o výsledok. Domáci však tesné vedenie ustrážili a môžu sa tak radovať z dvoch bodov.

    Tri hviezdy zápasu:

    1. Stephen Weiss (Det) 2+0
    2. Gustav Nyquist (Det) 1+0
    3. Kyle Turris (Ott) 1+1


    Odo mňa je to pre dnes všetko a s konštatovaním, že Detroit si na vlastnom ľade poradil s Ottawou 4:3, sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (04:22:36)

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 17. Nyquist (Zetterberg, Kronwall), 23. Sheahan (Tatar, Howard), 34. Weiss (Quincey, DeKeyser), 38. Weiss (Helm, Jurčo) – 6. Turris (Karlsson, Ryan), 43. Karlsson (Turris, Cowen), 60. Neil (Hoffman, Smith)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Quellet, Kindl – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Franzen – Weiss, Helm, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson
    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Borowiecki, Karlsson, Wiercioch, Gryba, Cowen, Ceci – MacArthur, Turris, Chiasson – Ryan, Legwand, Zibanejad – Michálek, Smirh, Neil – Hoffman, Lazar, Stone

    Rozhodca: Pollock, St. Laurent – Nansen, Pancich