NY Islanders – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Detroit – Ottawa 4:3 (kon.)
Florida – Minnesota 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Utorok 25.11.2014, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij MALKIN - 2:3
     
    60:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    No jo, jenže pak stačí rychlý brejk hostů, kdy si Crosby přebírá puk na vlastní modré, po levém křídle ho zaveze do útočného pásma, odkud přihrává na pravou stranu, tam ideální přihrávku z voleje "napálil" JEVGENIJ MALKIN a puk končí v síti. Asistence: Sidney Crosby.
     
    57:29
    A bude se vylučovat, domácí hráli v šesti! Na trestnou lavici odchází odpykat trest za svůj tým Patrice Bergeron, přesilová hra Penguins.
     
    46:31
    Hornqvist se dostává k odraženému puku na levé strany, po střele Spalinga, ale Rask se dokázal bleskově přemístit a vyrazit.
     
    35:56
    A pozor, Paul Martin (PIT) fauluje (bránění ve hře) a hosté půjdou do tří!
     
    35:30
    Lucic (BOS) a Despres (PIT) se do sebe před brankou Penguins pustili a oba půjdou za hrubost na trestnou lavici, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
    Další neuznaná branka domácího týmu.
     
    30:53
    Ne, gól neplatí, vhazování ve středním pásmu, na kterém se sklání Lucic a Sutter.
     
    30:53
    Södenberg se sice na chvíli radoval z gólu, ale sudí okamžitě rozpažil a gól neuznal, k čemu tam na brankovišti došlo?
    Jevgenij MALKIN - 2:2
     
    29:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A Pittsburgh využívá přesilovou hru, z levé strany se přesnou střelou zápěstím prosazuje JEVGENIJ MALKIN. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
     
    28:49
    Vylučuje se na straně Bostonu, za hákování usedá na trestnou lavici Patrice Bergeron, který tam "lehce" sáhl hokejkou na Ehrhoffa, možná trochu přísné vyloučení.
     
    27:31
    A Rask musí zasahovat, z pravé strany pálí Despres a pokus to nebyl vůbec špatný, puk mířil k tyčce, ale tam byla lapačka domácího gólmana!
     
    23:05
    Oddechový čas pro domácí.
    Joe MORROW - 2:1
     
    22:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je obrat jako hrom! Druhou branku Bostonu v úvodu druhé třetiny dává střelou z levé strany, od modré, JOE MORROW, Fleury možná tuto střelu trochu prostřelil a Morrow tak může slavit nejen vedoucí gól svého týmu, ale i svou premiérovou trefu v NHL. Asistence: Dougie Hamilton a Simon Gagne.
    Milan LUCIC - 1:1
     
    21:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Z levé strany pálí Eriksson, puk se odráží k volnému MILANU LUCICOVI, který z pravé strany pohodlně zakončil do odkryté branky, Fleury se nestihl přemístit. Asistence: Loui Eriksson a Carl Söderberg.
     
    15:21
    Z protiútoku fauluje Reilly Smith Fleuryho v brankovišti a dostává dvouminutový trest, přesilová hra Penguins.
    Neuznaný gól Patrice Bergerona
     
    10:00
    Domácím se podařilo vyrovnat po střele Millera z levé strany, která se odrazila od levého betonu Fleuryho do vzduchu, kde puk dokázal sklepnout do branky Patrice Bergeron. Hosté signalizují hraní vysokou holí, rozhodne videocentrum – a gól pro hraní vysokou holí neplatí.
     
    05:07
    Paul Martin fauluje ve vlastním pásmu a rozhodčí ho posílají na trestnou lavici za držení, přesilová hra Bruins.
    Sidney CROSBY - 0:1
     
    03:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I druhou střelu Letanga dokázal Rask vyrazit, ale pouze na hůl SIDNEY CROSBYHO, kterého neuhlídal při jeho bekhendovém zakončení z otočky, zády k brance, Seidenberg. Asistence: Craig Adams a Kris Letang.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 22. Lucic (Eriksson, Söderberg), 23. J. Morrow (Hamilton, Gagne) – 4. Crosby (Adams, Letang), 30. Malkin (Letang, Crosby), 61. Malkin (Crosby)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – J. Morrow, Hamilton, Seidenberg, Krug, Bartkowski, Miller, – Lucic, Söderberg, Eriksson – Marchand, Bergeron, R. Smith – Caron, Chochlačev, Pastrňák – Paille, Campbell, Gagne
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Martin, Letang, Scuderi, Despres, Määttä, Ehrhoff – Spaling, Crosby, Hornqvist – Kunitz, Malkin, Comeau – Downie, B. Sutter, Bennett – Megna, Goc, Adams

    Rozhodca: Meier, Rehman – Devorski, Kovachik

    Diváci: 17 565