NY Islanders – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Boston – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Detroit – Ottawa 4:3 (kon.)
Florida – Minnesota 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Utorok 25.11.2014, 01:10 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij MALKIN - 2:3
     
    60:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    No jo, jenže pak stačí rychlý brejk hostů, kdy si Crosby přebírá puk na vlastní modré, po levém křídle ho zaveze do útočného pásma, odkud přihrává na pravou stranu, tam ideální přihrávku z voleje "napálil" JEVGENIJ MALKIN a puk končí v síti. Asistence: Sidney Crosby.
    Jevgenij MALKIN - 2:2
     
    29:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A Pittsburgh využívá přesilovou hru, z levé strany se přesnou střelou zápěstím prosazuje JEVGENIJ MALKIN. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
    Joe MORROW - 2:1
     
    22:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je obrat jako hrom! Druhou branku Bostonu v úvodu druhé třetiny dává střelou z levé strany, od modré, JOE MORROW, Fleury možná tuto střelu trochu prostřelil a Morrow tak může slavit nejen vedoucí gól svého týmu, ale i svou premiérovou trefu v NHL. Asistence: Dougie Hamilton a Simon Gagne.
    Milan LUCIC - 1:1
     
    21:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Z levé strany pálí Eriksson, puk se odráží k volnému MILANU LUCICOVI, který z pravé strany pohodlně zakončil do odkryté branky, Fleury se nestihl přemístit. Asistence: Loui Eriksson a Carl Söderberg.
    Sidney CROSBY - 0:1
     
    03:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I druhou střelu Letanga dokázal Rask vyrazit, ale pouze na hůl SIDNEY CROSBYHO, kterého neuhlídal při jeho bekhendovém zakončení z otočky, zády k brance, Seidenberg. Asistence: Craig Adams a Kris Letang.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 22. Lucic (Eriksson, Söderberg), 23. J. Morrow (Hamilton, Gagne) – 4. Crosby (Adams, Letang), 30. Malkin (Letang, Crosby), 61. Malkin (Crosby)


    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – J. Morrow, Hamilton, Seidenberg, Krug, Bartkowski, Miller, – Lucic, Söderberg, Eriksson – Marchand, Bergeron, R. Smith – Caron, Chochlačev, Pastrňák – Paille, Campbell, Gagne
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Martin, Letang, Scuderi, Despres, Määttä, Ehrhoff – Spaling, Crosby, Hornqvist – Kunitz, Malkin, Comeau – Downie, B. Sutter, Bennett – Megna, Goc, Adams

    Rozhodca: Meier, Rehman – Devorski, Kovachik

    Diváci: 17 565