Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Ufa 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:4 (kon.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 5:3 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Helsinki 3:4 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondelok 24.11.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po záverečnom hvizde dostal osobný desaťminútový trest za nešportové správanie domáci Evgeny Orlov.
     
    55:06
    Krátko po začatí presilovej hry hostí sa sekania dopustil Denis Ježov, ktorý dostáva dve minúty a uvidíme presilovú hru Vladivostoku o dvoch hráčov.
     
    54:58
    Hosťujúci kapitán, Iľja Zubov, vybojoval v obrannom pásme v rohu klziska puk pre svojich spoluhráčov, ktorí sa napokon s problémami dokázali dostať na dostrel Muryginovej brány. Po strele od jedného z hostí sa opäť strhla ostrejšia výmena názorov pred domácou bránou, po ktorej dostávajú trest za hrubosť domáci Vladimir Loginov a hosťujúci Andrei Sigarjov. Zároveň dostal dve minúty za držanie domáci Kirill Safronov.
     
    48:11
    Vladislav Ušenin veľmi nepríjemne dorážal na ľavej strane puk pred Moryginom a to sa nepáčilo Vladimirovi Loginovi,. ktorý sa pustil do hosťujúceho útočníka. Následkom bola šarvátka pri bráne domácich, po ktorej dostávajú vzájomný trest za hrubosť domáci Michail Fisenko a hosťujúci Alexander Gorškov.
     
    47:48
    Za hákovanie dostáva dve minúty Dmitrij Lugin, ktorý tak oslabuje domáci tím a presilovka Amiralu sa začne po reklamnej pauze.
     
    45:11
    Hráči Admiralu sa predrali po pravej strane do útočného pásma a zahrajú si dokonca presilovú hru, pretože po druhýkrát v dnešnom záapse odchádza na trestnú lavicu Sergej Terjajev.
     
    42:29
    V rohu klziska sa faulu dopustil hosťujúci Artjom Zemčjonok, ktorý dostal dve trestné minúty.
     
    37:15
    Po druhýkrát v dnešnom zápase odchádza na lavicu hanby Felix Schutz, ktorý hákoval na ľavom krídle Safronova a tak sa pomer síl na ľadovej ploche vyrovná.
     
    35:28
    Hra 4 na 4 vyhovuje zrejme viac hráčom Admiralu, ktorí bojujú o útočné pásmo, ale k priamemu ohrozeniu Muryginovej svätyne sa nedostali. Dlho sa v útočnom pásme nezdržali ani domáci a hra sa prerušovala v obrannej tretine Amuru, kde sa za bránou domácich dopustil podrazenia Segej Terjajev, autor zatiaľ jediného gólu stretnutia. Vladivostok si tak zahrá skrátenú presilovú hru 4 na 3.
     
    33:44
    Alexander Junkov si obkorčuľoval bránu hostí a následne vypálil z ľavej strany, ale bola to strela z príliš ostrého uhla a tak trafil len betón Proskurjakova. Krátko potom sa práve tento domáci útočník ocitol v šarvátke s Alexandrom Gorškovom pred bránou hostí a bol z toho vzájomný dvojminútový trest za hrubosť.
     
    26:15
    Trest za sekanie dostal hosťujúci útočník Enver Lisin a presilovku si zahrajú pre zmenu domáci.
     
    24:12
    V obrannom pásme Amuru sa faulu dopustil Tommi Taimi, ktorý už po druhýkrát v dnešnom stretnutí smeruje na lavicu hanby, tentokrát za držanie. Presilovku si zahrajú hostia a majú tak šancu na vyrovnanie nepriaznivého stavu.
     
    13:17
    Presilovú hru si zahrajú hráči domáceho Amuru Chabrovsk, pretože na lavicu hanby odchádza útočník druhej formácie hostí, Felix Schutz, ktorý dostáva trest za podrazenie. Početná výhoda domáceho tímu sa začne po reklamnej pauze.
     
    08:12
    Znovu vidíme vylúčenie domáceho obrancu, tentokrát si za držanie odpyká dve trestné minúty Tommi Taimi.
     
    02:14
    Za nedovolené bránenie je vylúčený domáci zadák Vladimír Loginov, ktorý fauloval vo vlastnej obrannej tretine Gorošanskeho.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 12. Terjajev (Lugin, Haščák), 44. Fisenko (Ježov, Lugin) – 57. Gynge (Zubov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Taimi, Terjajev, Peretjagin, Ježov, Loginov, Rjazancev, Safronov – Špirko, Tarasov, Miklík – Fisenko, Lugin, Haščák – Niinimaki, Orlov, Kopijenko – Baškirov, Junkov, Litovčenko – Železnov
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Heshka, Kolár, Osipov, Glazkov, Kuzmin, Zemčjonok, Lisov – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Makarov, Schutz – Sokolov, Gorošansky, Sigarjov – Gorškov, Vj. Ušenin, Ivanov – Vl. Ušenin

    Rozhodca: Bukin, Naumov – Sivov, Šeljanin