Vladivostok – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Soči – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Novgorod – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 21.11.2014, 13:00 • Metallurgs Sports Palace, Novokuzneck • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ryan STOA - 1:4
     
    54:13
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Aj domáci hokejisti napokon dokázali skórovať. O tento gól sa postaral RYAN STOA, ktorý jemnou strelou poriadne prekvapil a následne prekonal gólmana Koskinena. Bez asistencií.
    Jarno KOSKIRANTA - 0:4
     
    53:50
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia dokázali vsietiť aj svoj štvrtý gól! Po skvelej prihrávke od Enlunda sa k puku v medzikruží dostal JARNO KOSKIRANTA, ktorý svoju strelu presne umiestnil a nedal gólmanovi Sorokinovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Jonas Enlund a Dmitrij Kugryšev.
    Patrik HERSLEY - 0:3
     
    52:11
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia sa pred koncom tretej tretiny dostávajú do trojgólového vedenia! PATRIK HERSLEY sa dostal k puku na pravej strane a následne peknou strelou zápästím prekonal gólmana Sorokina. Bez asistencií.
    Dmitrij KUGRYŠEV - 0:2
     
    33:06
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia sa počas presilovej hry dokázali dostať do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Enlunda nekompromisne pálil DMITRIJ KUGRYŠEV, ktorý nedal Sorokinovi takmer žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Vjačeslav Belov a Jonas Enlund.
    Sergej ŠUMAKOV - 0:1
     
    04:53
    Novosibirsk dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Sannikov skvele vysunul SERGEJA ŠUMAKOVA, ktorý svojou stelou z ľavej strany nedal gólmanovi Sorokinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Stepan Sannikov.
    Góly a asistencie: 55. Stoa – 5. Šumakov (Sannikov), 34. Kugryšev (Belov, Enlund), 53. Hersley, 54. Koskiranta (Enlund, Kugryšev)


    Metallurg Novokuzneck: Sorokin (Chakimov) – Lashoff, Fairchild, Dorofejev, Kuklev, Skutar, Belochovostikov, Kanarskij, Gavrilyčev – Kaprizov, Kosourov, Stoa – Galimov, Malinovskij, Komaristij – Romanov, Malcev, Plotnikov – Sentjurin, Turukin, Mitrjakov
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Alexejev, Mamašev, Ožiganov, Ignatovič, Gimajev, Belov – Kugryšev, Enlund, Koskiranta – Monja, Bobrov, Kopeikin – Šumakov, Gubin, Sannikov – Fefelov, Vorošilo, Butuzov

    Rozhodca: Roman Gofman, Konstantin Olenin – Viktor Birin, Alexej Medvedev