Omsk – Barys 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Helsinki – Petrohrad 3:1 (kon.)
Viťaz – Togliatti 0:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:0 (1:0 po s.n.)
koniec
Jokerit Helsinki
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
SKA Petrohrad
Štvrtok 20.11.2014, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    PANARIN - 3:1
     
    59:41
    Petrohrad dal gól!

    ARTEMY PANARIN dostal puk prišiel k bránke Karlssona a nakoniec mu nedoprial čisté konto zopár sekúnd pred koncom zápasu.
    Asistnecie: Tony Martensson, Roman Červenka.
     
    39:51
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Tak predsa len ešte domáci strieľajú gól, Jere Karalahti pekne prešiel poza bránku, naservíroval puk STEVOVI MOSESOVI a ten do prázdnej bránky pohodlne skóroval. Domáci dnes hrajú naozaj skvelý hokej.
    Asistencie: Jere Karalahti, Linus Omark.
     
    24:38
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Hostia stratili puk v útočnom pásme, puk zobral Eetu Poysti, ktorý videl, že s ním ide PETTERI WIRTANEN, posunul mu puk a ocitol sa v nájazde, ktorý s veľkým prehľadom premenil. Opäť veľmí pekná a rýchla akcia. Zaslúžený gól domácich.
    Asistencie: Eetu Poysti, Ville Lajunen.
     
    18:17
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    No a teraz sa potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš. Keď z protiútoku Linus Omark dostal krásnu prihrávku z obranného pásma, prišiel takmer až pred brankára, kde puk posunul na druhú stranu bránky STEVOVO MOSESOVI, ktorý pekne zakončil do odkrytej časti brány a dostáva tak domácich do vedenia.
    Asistencie: Linus Omark, Jere Karalahti

    Tomáš Podávka

    Góly a asistencie: 19. Moses (Omark, Karalahti), 25. Wirtanen (Poysti, Lajunen), 40. Moses (Karalahti, Omark) – 60. Panarin (Martensson, Červenka)


    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Jaakola (A), Rita, Kapanen (C), Hagman- Karalahti, Ohtamaa, Huhtala, Wirtanen, Poysti- Lajunen, Gunderson, Moses, Koukal, Omark- Maki, Hahl (A), Sallinen.
    SKA Petrohrad: Salak (Ivannikov)- Alexandrov, Kuteikin (A), Kovalčuk (C), Ericsson, Tichonov- Rukavišnikov, Kalinin, Červenka, Martensson (A), Panarin- Ryasensky, Yermakov, Makarov, Kablukov, Burdasov- Grishin, Ponikarovsky, Ketov, Kadeykin.

    Rozhodca: Viačeslav Bulanov, Alexei Anisimov- Ivan Dedyulya, Dmitry Golyak.

    Diváci: 13496