Poprad – Piešťany 4:1 (kon.) | Martin – Žilina 2:1 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 5:2 (kon.)
Skalica – Košice 3:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 18.11.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    CHOVAN - 4:2
     
    38:17
    Zvolen dal gól!
    A domáci idú opäť do vedenia s dvojgólovým rozdielom! Strelecky sa so šťastím presadil MICHAL CHOVAN. Asistencia: Lukáš Jurík.
    PETROVICKÝ - 3:2
     
    37:30
    Trenčín dal gól!
    A z jasného zápasu tu zrazu máme bránu! Zvolenčania úplne zaspali a trestá to RÓBERT PETROVICKÝ! Bez asistencie.
    MELICHÁREK - 3:1
     
    36:55
    Trenčín dal gól!
    Do samostatného úniku sa dostal TIBOR MELICHÁREK a strelou k ľavej tyčke prekonal bezmocného Mareka Šimka. Bez asistencie.
    CHOVAN - 3:0

     
    29:10
    Zvolen dal gól!
    Tak konečne prišiel gól aj v tejto časti hry a verme, že to stretnutiu pomôže. MICHAL CHOVAN sa dostal k puku pred útočnou modrou čiarou, nakorčuľoval si do pásma a strelou švihom do pravého horného rohu zvýšil vedenie Zvolena na tri góly! Asistencia: Emil Bagin.
    PULIŠ - 2:0
     
    19:01
    Zvolen dal gól!
    Domáci idú do dvojgólového vedenia a treba povedať, že úplne zaslúžene. Závar pred bránou Adama Nagya, kde sa najlepšie zorientoval RADOVAN PULIŠ, ktorý si teda k asistencii pripisuje aj presný zásah. Asistencie: Peter Hraško, Kamil Brabenec.
    BRABENEC - 1:0
     
    05:55
    Zvolen dal gól!
    Prvá vážnejšia gólová príležitosť domácich hokejistov a hneď využitá! Petr Obdržálek našiel pred trenčianskou bránou úplne voľného KAMILA BRABENEC a ten rutinérsky poslal puk za chrbát bezmocného Adama Nagya. Asistencia: Petr Obdržálek, Radovan Puliš.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 6. Brabenec (Obdržálek, Puliš), 20. Puliš (Hraško, Brabenec), 30. Chovan (Bagin), 39. Chovan (Jurík) – 37. Melichárek, 38. Petrovický


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško, Hraško, Pokovič, Pichnarčík, Ťavoda, Kentoš – Obdržálek , Brabenec, Puliš – M. Chovan, L. Jurík, Podkonický – Sloboda, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Síkela, Žilka – Fekiač
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Konrád) – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Dudáš, Zošiak, Habšuda, Lipták – Šišovský, Nemec, Melichárek – Mikula, Petrovický, Gašparovič – Daniška, Hlinka, Filo – J. Cíger, Stantien, D. Hudec

    Rozhodca: D. Konc, Kubuš – Kacej, Stanzel