Sunderland – Everton 1:1 (kon.) | Tottenham – Stoke City 1:2 (kon.) | West Bromwich – Newcastle 0:2 (kon.)
Swansea – Arsenal 2:1 (kon.)
koniec
Swansea City
2:1 (0:0)
Arsenal FC
Nedeľa 09.11.2014, 17:00 • Liberty Stadium, Swansea, Wales • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Gomis (MONTERO) - 2:1
     
    78
    Swansea dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné. Swansea otáča skóre zápasu a už vedie! Montero ušiel po ľavom krídle Chambersovi, následne nacentroval do pokutového územia na BAFÉTIMBIHO GOMISA, ktorý sa zavesil do vzduchu a následnou hlavičkou prekonáva brankára Szczesneho. Tak domáci teraz otočili z 0:1 na 2:1 v priebehu dvoch minút a sú vo vedení!
    SIGURDSSON - 1:1
     
    75
    Swansea dala gól!
    Tak toto bola ukážková strela. Naozaj parádny gól! Loptu si postavil GYLFI SIGURDSSON, ktorého technická strela skončila v pravom hornom rohu Szczesnyho brány. Toto bola výstavná strela, za ktorú by sa nemusel nikto hanbiť. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    Sánchez (WELBECK) - 0:1
     
    63
    Arsenal FC dal gól!
    Tak toto bolo veľmi pekne zahraté a je z toho úvodný presný zásah. Cazorla našiel na krídle Welbecka, ten si pohral so svojim strážcom, následne pred bránou našiel ALEXISA SÁNCHEZA, ktorý nemal problém trafiť odkrytú časť Fabianskeho brány. Arsenal sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 75. Sigurdsson, 78. Gomis (Montero) – 63. Sánchez (Welbeck)

    Karty:   38. Taylor (SWA), 41. Ki (SWA), 49. Williams (SWA), 67. Carroll (SWA), 89. Barrow (SWA) – 45+2. Flamini (ARS), 56. Mertesacker (ARS), 63. Cambers (ARS), 72. Flamini (ARS), 74. Gibbs (ARS), 86. Sánchez (ARS)


    Swansea City: Fabianski – Rangel, Bartley, Williams, Taylor – Ki, Carroll (87.Britton) – Emnes (67.Barrow), Sigurdsson, Montero – Bony (76.Gomis)
    Náhradníci: Amat, Barrow, Britton, Fulton, Gomis, Tiendalli, Tremmel
    Manažér: Garry Monk

    Arsenal FC: Szczesny – Chambers (89.Sanogo), Mertesacker, Monreal, Gibbs – Ramsey (80.Walcott), Flamini (80.Wilshere) – Oxlade-Chamberlain, Sanchez, Cazorla – Welbeck
    Náhradníci: Bellerin, Martinez, Podolsi, Rosický, Sanogo, Walcott, Wilshere
    Manažér: Arsène Wenger

    Rozhodca: Phil Dowd – Cann, Ledger – East