Sunderland – Everton 1:1 (kon.) | Tottenham – Stoke City 1:2 (kon.) | West Bromwich – Newcastle 0:2 (kon.)
Swansea – Arsenal 2:1 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:2 (0:2)
Stoke City FC
Nedeľa 09.11.2014, 14:30 • White Hart Lane, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Chadli - 1:2
     
    77
    Tottenham dal gól!
    Tak toto bol gól, divím sa, že sa sieť netrhala! Center obrancu Rosea zľava prepadol až k NACEROVI CHADLIMU, ktorý bombou z voleja nedal Begovičovi žiadnu šancu. Naozaj, sieť sa takmer roztrhla, toto bola poriadna pumelica. Podstatné je, že domáci nakoniec znižujú a rozdiel je už iba jednogólový.
    Walters - 0:2
     
    33
    Stoke City FC dalo gól!
    Tak Spurs znova pohoreli. Po odrazenej lopte v strede poľa, ju do behu dostal na pravej strane pokutového územia hosťujúci Diouf, následne peknou prihrávkou našiel pred domácou bránou úplne voľného JONATHANA WALTERSA, ktorý prekonáva bezmocného brankára Llorisa. Veľmi pekná kombinácia hostí, ktorý sa dostávajú už do dvojgólového vedenia.
    KRKIĆ - 0:1
     
    7
    Stoke City FC dalo gól!
    Nedáš, dostaneš. Teraz sa to potvrdilo. Od polovice ihriska viedol loptu BOJAN KRKIĆ, mal otvorený priestor, dostal sa až pred domáce pokutové územia a prízemnou strelou nedal Llorisovi žiadnu šancu. Hrnčiari sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 77. Chadli (Rose) – 7. Krkić (N'Zongi), 33. Walters (Diouf)

    Karty:   45+3. Capoue (TOT), 70. Mason (TOT), 72. Kaboul (TOT) – 23. Cameron (STO), 25. Begovič (STO)   86. Naughton (TOT)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Naughton, Kaboul, Fazio, Rose – Capoue (65.Adebayor), Mason – Townsend (46.Lamela), Eriksen (46.Dembele), Chadli – Kane
    Náhradníci: Adebayor, Dembele, Dier, Lamela, Soldado, Vertonghen, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Stoke City FC: Begovic – Bardsley (10.Cameron), Shawcross, Wilson (26.Muniesa), Pieters – N'Zongi, Sidwell – Walters, Krkic, Moses – Diouf
    Náhradníci: Adam, Arnautovic, Cameron, Crouch, Ireland, Muniesa, Sorensen
    Manažér: Mark Hughes

    Rozhodca: Mike Jones – West, Scholes – Atkinson