Neustadt – Grodig 2:4 (kon.)
koniec
SC Wiener Neustadt
2:4 (1:3)
SV Grodig
cz Streda 05.11.2014, 18:30 • Wiener Neustädter Stadion, Wiener Neustadt • Rakúska Bundesliga
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (20:21:56)
    Yordy Reyna je druhým nejlepším střelcem rakouské ligy spolu s Marcem Djuricinem a Robertem Beričem.

     
    Domácí fanoušci pochopitelně nebyli spokojeni s dnešním výkonem svého týmu a někteří z nich si po konečném hvizdu pořádně zabučeli. Ten totiž znovu potvrdil, že má výrazné mezery v defenzívě, a od Grödigu inkasoval hned čtyřikrát. Třikrát navíc od nejlepšího muže na placu Yordyho Reyny. Dost slabou náplastí mohou být dva vstřelené góly. Se záchranou to Wiener Neustadt bude mít i nadále složité.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává těsně po skončení tohoto duelu Strobl (GRD).
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sudí navázali hru míčem rozhodčího. O'Brien se snažil ihned rozehrát akci a překvapit soupeře, ovšem bez úspěchu.
     
    90+1
    Nutz a jeho další úder, opět dostal naloženo. Ale nedivme se, že se mu v závěru nechce na nohy. Tohle by totiž pořádný, lidově řečeno, koňar.
     
    90
    Goiginger si počínal důrazně a získal míč, s nímž pelášil sám na Schierla. Jenže zakončení mu pak nevyšlo, střelu poslal jen hodně nad bránu.
    TIEBER - 2:4
     
    88
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Že by drama? Domácí tak jako tak přidávají alespoň čestný úspěch. Ranftlovu střelu z vápna stačil Stankovic zachytit, vyrazil však míč nešťastně před MICHAELA TIEBERA, u nějž nebyl natěsno nejblíže postavený obránce Maak, a tak náhradník Wieneru Neustadt mohl dorážet do prázdné branky.
     
    87
    Grödig se snažil kombinovat na pravé straně, Nutz s Goigingerem si vyměňovali míč, až nakonec druhý jmenovaný pouze fauloval.
     
    86
    Utkání se už bude dohrávat už jen z povinnosti. Wiener Neustadt zkrátka ve druhé půli nenavázal na svůj dobrý výkon z prostřední části prvního dějství.
    MARTSCHINKO - 1:4
     
    84
    Grödig právě vstřelil branku!
    Tak tohle je poslední hřebíček do rakve Wieneru Neustadt. CHRISTOPH MARTSCHINKO si to namířil středem hřiště až na hranici vápna, a protože domácí obrana si ho jako by vůbec nevšímala, mohl svou levačkou zamířit po zemi přesně k tyčce Schierla. Asistence: Robert Völkl.
     
    83
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Huspek, přichází Goiginger.
     
    83
    Domácím už zbývá opravdu málo času na to, aby utkání dostali alespoň do remízy. jeho hře se přitom častěji objevují velké nepřesnosti. Třeba nynější centr z pravé strany neměl absolutně šanci na úspěch.
     
    Dnešní utkání sleduje 1050 diváků.
     
    81
    ...mizerně kopnuté od Dobrase. Centr totiž sotva doletěl na hranici šestnáctky.
     
    80
    Strobl zezadu podrazil pronikajícího Dobrase, který od lajny sám rozehraje zajímavou standardku...
     
    79
    Na triubnách, které jsou bohužel pro Wiener Neustadt, ale ostatně pro celý fotbal, poloprázdné, se ozvalo jen hluboké povzdechnutí. Střídající Koch totiž levé strany pálil hodně nepřesně.

    Patrik Sandev

    Góly: 31. Dobras, 88. Tieber – 4. Reyna, 8. Reyna, 40. Reyna, 84. Martschinko

    Karty:   18. Dobras (WIE), 68. Denner (WIE), 74. Freitag (WIE) – 59. Potzmann (GRD), 61. Martschinko (GRD), 90+4. Strobl (GRD)


    SC Wiener Neustadt: Schierl – Ranftl, Mimm, Deutschmann (46. Schöpf), Sušac – O'Brien, Freitag (76. Koch) – Maderner (65. Tieber), Dobras, Denner – Rauter
    Náhradníci: Prettenthaler, Koch, Tieber, Schöpf, Mally, Stadler, Sereinig

    SV Grodig: Stankovic – Potzmann, Maak, Strobl, Martschinko – Brauer, Nutz – Huspek (83. Goiginger), Reyna, Djuric (68. Emmanuel) – Tomi (69. Völkl)
    Náhradníci: Völkl, Handle, Wallner, Strasser, Goiginger, Emmanuel

    Rozhodca: Harkam – Hübler, Kolbitsch

    Diváci: 1050