Hellas Verona – Lazio 1:1 (kon.)
koniec
Hellas Verona
1:1 (0:1)
Lazio Rím
Štvrtok 30.10.2014, 20:45 • VenueStadio Marc'Antonio Bentegodi • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Felipe Anderson sa ocitol na trávniku potom, čo ho tvrdým sklzom atakoval domáci Gustavo Campanharo, ktorý dostal za tento zákrok žltú kartu.
     
    87
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Filip Dordevič, prichádza Miroslav Klose.
     
    78
    Striedanie v tíme Hellas Verona FC: z ihriska odchádza Panagiotis Tachtsidis, prichádza Artur Ionita.
     
    77
    Argentínčan v službách hostí, Lucas Biglia, tvrdo spredu napadol Emila Halfredssona a dostáva za tento faul žltú kartu.
    Luca TONI - 1:1
     
    69
    Hellas Verona dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil domáci kapitán a skúsený taliansky kanonier LUCA TONI, ktorý následne poslal peknú prízemnú strelu do protipohybu gólmana a svojím druhým tohtosezónnym gólom vyrovnáva stav dnešného stretnutia na 1:1.
     
    68
    Belgičan Luis Cavanda tvrdým faulom vo vlastnom pokutovom území zastavil prienik Juana Gómeza Taleba, po ktorom bola nariadená penalta pre Hellas a navyše Cavanda dostáva druhú žltú a automaticky tým pádom aj červenú kartu, čo znamená, že hostia budú dohrávať dnešné stretnutie v početnej nevýhode.
     
    59
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Senad Lulič, prichádza Felipe Anderson.
     
    59
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Ogenyi Onazi, prichádza Álvaro González.
     
    54
    Francúz Mickael Cani stratil loptu, ktorú získali hráči domáceho celku a následne veľmi pekne centroval z pravej strany do vápna Nicolás López, ktorý našiel Toniho. Ten dokázal odhlavičkovať, ale poslal svoj pokus tesne nad brvno hosťujúcej svätyne.
     
    52
    Emil Halfredsson v strede pola výborne vybojoval loptu v súboji s Onazim a založil akciu domácej Verony. Po zblokovanom centri z ľavého krídla sa dostal k odrazenej lopte na pravej strane vápna Luca Toni, ktorý z voleja vystrelil na Marchettiho svätyňu, ale trafil len bočnú sieť hosťujúcej brány.
     
    50
    V oblasti stredového kruhu bol faulovaný domáci kapitán Luca Toni a Hellas následne zahrával voľný kop. Krátko po jeho rozohratí bol na ľavej strane útočnej polovice faulovaný Taleb a Belgičan Luis Cavanda dostal za tento zákrok žlté napomenutie.
     
    46
    Striedanie v tíme Hellas Verona FC: z ihriska odchádza Boško Jankovič, prichádza Juan Gómez Taleb.
     
    46
    Striedanie v tíme Hellas Verona FC: z ihriska odchádza Ivan Martič, prichádza Frederik Sorensen.
    Senad LULIČ - 0:1
     
    42
    Lazio dalo gól!
    Z pravého krídla vyslal pekný center do vápna Antonio Candreva, loptu ešte pred vlastnou bránou stečoval Vangelis Moras, až sa k nej pri vzdialenejšej tyčke dostal záložník z Bosny a Hercegoviny SENAD LULIČ, ktorý svojím druhým tohtosezónnym gólom otvára skóre dnešného zápasu.
     
    29
    Najskôr sme videli krásny prechod do útoku v podaní Lazia, ale v momente keď mal Senad Lulič strieľať, stratil loptu a do rýchleho protiútoku sa dostala Verona. Následne si na krížny center na ľavú stranu pekne nabehol Jankovič, ktorý hľadal svojím centrom Toniho pred bránou, ale vyslal na svojho spoluhráča nepresný pas.
     
    26
    V oblasti stredového kruhu sa tvrdého sklzu dopustil domáci Ivan Martič, ktorý videl žltú kartu. Následný voľný kop hostí rozohral Stefan Radu na krátko.
     
    22
    Faulu sa dopustil Nigeríjčan v službách Lazia, Ogenyi Onazi, ktorý tak ako prvý hráč v dnešnom stretnutí videl žltú kartu.
     
    21
    Nico López najskôr signalizoval, že bol faulovaný v pokutovom území, ale hlavný arbter mladému útočníkovi domácich nevyhovel a k lopte sa dostali hostia, ktorí ju však v strede pola stratili. Jeden z hráčov Hellasu vyslal následne pekný center na ľavú stranu vápna, kde si ho spracoval Luca Toni, ktorý bez problémov prekonal Marchettiho, ale gól mu nebol uznaný pre postavenie mimo hru.
     
    4
    Do brejku sa utrhla domáca dvojica, Nicolás López a Luca Toni, pričom prvý menovaný hľadal svojho skúsenejšieho kolegu, ale prízemný center zblokoval do brankárovej náruče Stefan de Vrij.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 69. Toni (pen.) – 42. Lulič

    Karty:   26. Martič (VER), 88. Campanharo (VER) – 22. Onazi (LAZ), 50. Cavanda (LAZ), 77. Biglia (LAZ)   68. Cavanda (LAZ)


    Hellas Verona: Rafael – R. Márquez, A. Agostini, V. Moras, I. Martic, B. Janković, E. Hallfreðsson, P. Tachtsidis, Campanharo, L. Toni, N. López
    Náhradníci: F. Sørensen, J. Saviola, Luna, L. Christodoulopoulos, J. Gómez Taleb, F. Benussi, A. Ioniţă. M. Valoti, D. Brivio, A. González, P. Gollini, Nenê

    Lazio Rím: F. Marchetti – M. Ciani, Ş. Radu, S. de Vrij, L. Cavanda, L. Biglia, A. Candreva, S. Lulić, M. Parolo, O. Onazi, F. Đorđević
    Náhradníci: E. Berisha, E. Braafheid, Felipe Anderson, Ederson, M. Klose, Á. González, Bruno Pereirinha, C. Ledesma, T. Strakosha, D. Novaretti

    Rozhodca: M. Irrati – M. Musolino, V. Fiorito