Hellas Verona – Lazio 1:1 (kon.)
koniec
Hellas Verona
1:1 (0:1)
Lazio Rím
Štvrtok 30.10.2014, 20:45 • VenueStadio Marc'Antonio Bentegodi • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Do druhého dejstva dnešného futbalového predstavenia vstupovalo Lazio v najtesnejšom vedení, pretože od 42.minúty viedli hostia zásluhou presného zásahu Senada Luliča. V druhom polčase bol Hellas veľmi aktívny a vypýtal si svojou snahou penaltu, pred ktorou inkasoval hosťujúci Luis Cavanda druhú žltú kartu v dnešnom zápase, ktorá znamenala pre neho predčasný odchod pod sprchy. Následne sa z bieleho bodu presadil Luca Toni, ktorý vyrovnal na 1:1

    Do konca zápasu sme už žiadny ďalší gól nevideli a ja sa s Vami konštatovaním, že Hellas Verona a Lazio Rím si po remíze 1:1 delia body, lúčim a prajem príjemný zvyšok dnešného večera. (22:44:46)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Dnešný duel sa už len viditeľne dohráva a zdá sa, že oba celky sa už uzmieril s remízovým výsledkom.
     
    90+2
    Lazio si vybojovalo rohový kop potom, čo loptu zblokoval Alessandro Agostini, ale po Candrevovom centri od rohovej zástavky nehrozilo domácim žiadne nebezpečenstvo.
     
    90+1
    Po centri na ľavé krídlo sa rýchlim šprintom predral pred pokutové územia hostí Gómez Taleb, ktorý následne hľadal spoluhráča a vyslal prízemný pas na hranicu vápna, kde ho však vystihol jeden z hosťujúcich hráčov a Lazio sa dostalo k lopte.
     
    90
    Riadna hracia doba druhého polčasu sa pomaly končí a k nej sa nadstavujú ešte tri minútky.
     
    88
    Felipe Anderson sa ocitol na trávniku potom, čo ho tvrdým sklzom atakoval domáci Gustavo Campanharo, ktorý dostal za tento zákrok žltú kartu.
     
    87
    Jeden z hosťujúcich hráčov sa dopustil faulu poblíž svojho pokutového územia a z veľmi zaujímavej situácie zahrával Emil Halfredsson priamy kop, ale jeho center dokázala defenzíva hostí odvrátiť.
     
    87
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Filip Dordevič, prichádza Miroslav Klose.
     
    86
    Lazio sa dostalo do útoku, ale na ľavom krídle hostia o loptu prišli, zatiaľ čo sa dnešný duel prehupol do svojej poslednej päťminútovky.
     
    84
    Po nenápadnej akcii po ľavom krídle sa prekľučkoval až na hranicu vápna Nicolás López, ktorý následne vyslal peknú prízemnú strelu na bránu, ale mieril len do náruče pripraveného Marchettiho.
     
    83
    Ofenzívna snaha domácemu celku nevyšla a následne sa Hellas musel brániť proti protiútoku Lazia, ktorého hlavným aktérom bol Antonio Candreva. Zdalo sa, že ten sa odhodlá k strele spoza šestnástky, ale potom sa stiahol na pravé krídlo a sériou spätných prihrávok sa hra vrátila do oblasti stredového kruhu, loptu však mali stále v moci Rimania.
     
    81
    Halfredsson poslal v strede pola nepresný pas na ľavú stranu Ionitovi, ktorému sa teraz ospravedlňuje. Loptra skončila za postrannou čiarou odkiaľ ju do hry vrátili hráči Lazia, ale ich následná útočná snaha nemala dlhé trvanie, pretože Filip Dordevič, najlepší strelec hostí, bol v ofsajde.
     
    79
    Gómez Taleb sa odhodlal na hranici šestnástky k strele, tá však pomezdi dvoch hosťujúcich bekov neprešla. K odrazenej lopte sa ale na ľavej strane vápna dostal Toni, ktorý vypálil na bránu, lenže poslal svoju strelu vysoko vysoko nad brno hosťujúcej svätyne.
     
    78
    Striedanie v tíme Hellas Verona FC: z ihriska odchádza Panagiotis Tachtsidis, prichádza Artur Ionita.
     
    78
    Tentokrát sa pre zmenu faulu dopustili domáci, konkrétne Rafael Márquez, ktorý fauloval Dordeviča.
     
    77
    Argentínčan v službách hostí, Lucas Biglia, tvrdo spredu napadol Emila Halfredssona a dostáva za tento faul žltú kartu.
     
    75
    Dnešný zápas vstupuje do svojej poslednej štvrťhodinky hry a na polovici domáceho celku momentálne kombinuje Lazio.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 69. Toni (pen.) – 42. Lulič

    Karty:   26. Martič (VER), 88. Campanharo (VER) – 22. Onazi (LAZ), 50. Cavanda (LAZ), 77. Biglia (LAZ)   68. Cavanda (LAZ)


    Hellas Verona: Rafael – R. Márquez, A. Agostini, V. Moras, I. Martic, B. Janković, E. Hallfreðsson, P. Tachtsidis, Campanharo, L. Toni, N. López
    Náhradníci: F. Sørensen, J. Saviola, Luna, L. Christodoulopoulos, J. Gómez Taleb, F. Benussi, A. Ioniţă. M. Valoti, D. Brivio, A. González, P. Gollini, Nenê

    Lazio Rím: F. Marchetti – M. Ciani, Ş. Radu, S. de Vrij, L. Cavanda, L. Biglia, A. Candreva, S. Lulić, M. Parolo, O. Onazi, F. Đorđević
    Náhradníci: E. Berisha, E. Braafheid, Felipe Anderson, Ederson, M. Klose, Á. González, Bruno Pereirinha, C. Ledesma, T. Strakosha, D. Novaretti

    Rozhodca: M. Irrati – M. Musolino, V. Fiorito