QPR – Aston Villa 2:0 (kon.)
koniec
Queens Park Rangers
2:0 (1:0)
Aston Villa FC
Pondelok 27.10.2014, 21:00 • Loftus Road, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme Queens Park Rangers: ihrisko opúšťa Fer, jeho miesto zaujme Kranjcar.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    87
    Striedanie v tíme Queens Park Rangers: ihrisko opúšťa Vargas, jeho miesto zaujme Traore.
     
    79
    Obrovská šanca hostí! Cleverley sa dostal k odrazenej lopte, ktorú z voleja napálil smerom do domácej brány. Green loptu vyrazil pred seba, kde dobiehal Clark, lenže tiesnený Sandrom nezakončil tak ako chcel, no lopta aj tak smerovala do priestoru brány. Brankár Green sa opäť zneškodnil ďalší pokus. Tak teraz je domáci brankár svojimi fanúšikmi oslavovaný.
     
    77
    Lowton (Aston Villa) videl za nešetrný zákrok žltú kartu.
     
    73
    Vargas v obrovskej šanci! Tak teraz obrana hostí horí. Vargas dostal výbornú loptu za obranu, kam si perfektne nabehol. Následne sa ocitol sám pre brankárom Guzanom, ktorý ostal na nohách, čo bola jeho výhoda a domáci hráč ho nakoniec trafil. Tak už to mohlo byť rozdielom troch gólov.
     
    72
    Pekný center hostí zprava, lenže teraz sa Cole a Benteke zrazili a lopta skončila mimo Greenovej brány. Dvaja vlastní hráči sa teraz nedohodli a bola z toho celkom komická situácia.
     
    70
    Dvojité striedanie v tíme Aston Villy: ihrisko opústili , ich miesta zaujali Bent a Cole.
    Austin (VARGAS) - 2:0
     
    68
    Queens Park Rangers dali gól!
    Vargas unikol po pravom krídle, naslepo poslal loptu do pokutového územia, kde našiel spoluhráča CHARLIEHO AUSTINA, ktorý sa z bezprostrednej blízkosti nemýlil. Dvojgólového strelca tentoraz neustrážil Vlaar. Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia a hostia to teraz budú mať veľmi ťažké.
     
    67
    Hoilett triafa tyčku! Čerstvý Hoilett si naviedol loptu zľava na stred, loptu si hodil na pravačku a jeho technická strela končí na ľavej tyčke bezmocného brankára Guzana. Lopta sa po odraze od žrde odrazila za bránkovú čiaru mimo bránu.
     
    63
    Striedanie v tíme Queens Park Rangers: ihrisko opúšťa Zamora, jeho miesto zaujme Hoilett.
     
    59
    Weimann (Aston Villa) poslal k zemi Yuna a videl za tento zákrok žltú kartu.
     
    57
    Obrovská šanca hostí! Westwood poslal center priamo na hlavu Bentekeho, lopta sa odrazila k úplne voľnému Clarkovi, ktorému dlho trvalo spracovanie a následne tiesnený mieril mimo bránu! Tak aby táto nevyužitá gólová šanca hostí ešte nemrzela.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!
     
    20
    Hosťujúci Benteke dostal výborný center do pokutového územia, dokázal sa dostať k hlavičke, lenže lopta skončila tesne vedľa pravej tyče domácej brány.
     
    17
    Queens Park Rangers dali gól!
    Tak po aktivite hostí sa paradoxne ako prví presadili domáci. Dlhý center pred pokutovým územím našiel Zamoru, ten hruďou sklepol CHARLIEMU AUSTINOVI, ktorý sa oprel do lopty. Tá mu jednoznačne sadla a prízemnou strelou k pravej žrdi strieľa úvodný presný zásah. Domáci sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    Charlie AUSTIN - 1:0
     
    16
    Sanchez sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, loptu trafil z voleja, lenže opäť smerovala iba do stredu domácej brány, kde stál pripravený brankár Green a s týmto pokusom nemal žiaden problém.
     
    5
    Prvá vážnejšia šanca v zápase! V odrazenej lopte sa na hranici pokutového územia ocitol hosťujúci Westwood, lenže jeho strela z voleja smerovala len do stredu brány, kde stál pozorný brankár Green.

    Marek Farkaš

    Góly: 17. Austin (Zamora), 68. Austin (Vargas)

    Karty:   59. Weimann (AST), 77. Lowton (AST)


    Queens Park Rangers: Green – Isla, Dunne, Caulker, Yun – Vargas (87.Traore), Henry, Sandro, Fer (90+2.Kranjcar) – Zamora (63.Hoilett), Austin
    Náhradníci: Ferdinand, Hill, Hoilett, Kranjcar, Murphy, Phillips, Traore
    Manažér: Harry Redknapp

    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Clark, Cissokho – Weimann (70.Bent), Westwood (70.Cole), Sanchez, Cleverley – Benteke, Agbonlahor
    Náhradníci: Bacuna, Bent, Cole, Given, N'Zogbia, Okore, Richardson
    Manažér: Paul Lambert

    Rozhodca: Lee Mason – Bennett, McDonough – Jones

    Diváci: 18439