Miškovec – Nové Zámky 7:5 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
7:5 (3:2, 1:2, 3:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Nedeľa 26.10.2014, 18:30MOL liga
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:06
    Miškolc dal gól!
    Už je to však opäť o dva góly a gólové hody tak pokračujú! Cohen posunul puk TYLEROVI METCALFOVI a ten sa z blízka nemýli. Asistencia: Zachary Cohen.
     
    51:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Dráma pokračuje! JURAJ FAITH znížil na rozdiel jediného gólu! Asistencie: Ľubomír Hurtaj, Martin Frolík.
     
    48:11
    Miškolc dal gól!
    Toto je zápas domáceho hráča KEEGANA DANSEREAUA! Tóth vybojoval puk nahral tomuto útočníkovi a ten tvrdou strelou do hornej časti brány zavŕšil hattrick! Asistencia: Adrián Tóth.
     
    45:23
    Miškolc dal gól!
    A priam bleskovo využíva presilovú hru! KEEGAN DANSEREAU sa zbavil Štefanku a strelou z blízka nedal Blažíčkovi šancu. Asistencia: Zachary Cohen.
     
    39:49
    Miškolc dal gól!
    Už sa zdalo, že sa nám stav nezmení, no nakoniec udreli domáci a vyrovnávajú!
    Becze sa dostal do útočného pásma, našiel KEEGANA DANSEREAUA a ten presnou strelou nedal Blažíčkovi šancu. Asistencia: Tihamér Becze.
     
    26:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Faith prihral z pravej strany MARTINOVI FROLÍKOVI, ten bol síce mimo streleckého uhla, ale nakoniec jeho pokus skončil za Bálizsom. Asistencie: Juraj Faith, Miroslav Štefanka.
     
    21:34
    HC Nové Zámky dali gól!
    Opäť sa nám hra vyrovnáva! Šiška prihral pred bránu TOMÁŠOVI CHRENKOVI a ten strelou do hornej časti brány nedal brankárovi šancu. Asistencie: Miroslav Štefanka, Michal Šiška.
     
    15:34
    Miškolc dal gól!
    Obrat je dokonaný! ADRIÁN TÓTH dostal prihrávku pred brány, vystrelil a puk hoci s problémami skončil za Blažíčkom! Asistencia: Kalvin Ryan Sagert.
     
    10:51
    Miškolc dal gól!
    Máme vyrovnané! Výbornú kombinačnú akciu zakončil ZACHARY COHEN strelou od žrdky! Asistencia: Tihamér Becze.
     
    06:11
    Miškolc dal gól!
    Domácim to predsa len vyšlo a využívajú ponúknutú príležitosť. Na konci kombinačnej akcie je ADRIÁN TÓTH, ktorý znižuje! Asistencie: Tyler Metcalfe, Balázs Gőz.
     
    03:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neskutočný vstup do zápasu! Rýchly protiútok hostí zakončil presnou strelou ĽUBOMÍR HURTAJ. Asistencie: Martin Frolík, Marek Uram.
     
    01:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia sa hneď na úvod zápasu dostávajú do vedenia!
    Hurtaj prihral MARTINOVI FROLÍKOVI a ten presnou strelou do hornej časti brány nedal Bálizsovi šancu. Asistencia: Ľubomír Hurtaj.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 7. Tóth (Metcalfe, Gőz), 11. Cohen (Becze), 16. Tóth (Sagert), 40. Dansereau (Becze), 46. Dansereau (Cohen), 49. Dansereau (Tóth), 54. Metcalfe (Cohen) – 2. Frolík (Hurtaj), 4. Hurtaj (Frolík, Uram), 22. Chrenko (Štefanka M., Šiška), 27. Frolík (Faith, Štefanka M.), 52. Faith (Hurtaj, Frolík)


    DVTK Miškovec: Bálizs (Duschek) – Gőz, Sagert, Tóth, Dansereau, Hajós – Boyle, Dudas, Metcalfe, Cohen, Becze – Vojtkó, Dósa, Nagy, Miskolczi, Fliszár – Budai, Láda P., Roczanov, Szilágyi, Ritó
    HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Krajčovič) – Kowalczyk, Hrudík, Huba, Král, Baron, Šiška, Ďuriš, Leško- Podstavek, Uram, Polčík, Hurtaj, Frolík, Faith, M. Štefanka, Čaládi, Chrenko, , Martin Dubec, O. Štefanka, Marek Dubec

    Rozhodca: Bachúrik, Beniač – Kormos, Pálkövi