CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 25.10.2014, 15:00 • CSKA Ice Place, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:08
    Početná prevaha Metallurgu sa však veľmi rýchlo skončila. Fauloval totiž aj český center prvého útoku hostí Jan Kovář.
     
    55:22
    Jevgenij Arťjuchin sa cez ruku natlačil až pred Košečkina, ktorého podľa názoru arbitrov fauloval, aj keď sa nám to zdá byť trošku pritiahnuté za vlasy. Každopádne, presilovka pre Magnitku.
     
    34:52
    Jan Kováŕ musel odísť na po faule vo vlastnej obrannej tretine na trestnú lavicu. Presilovka pre CSKA Moskva, ktoré tak má možnosť prinavrátiť si vedenie.
     
    31:12
    Jevgenij Arťjuchin sa nevyvaroval nedovolenému zákroku. Ďalšia presilovka pre Metallurg, ktorý tak má opäť možnosť na vyrovnanie.
     
    24:10
    Presilovka pre CSKA po seknutí Jevgenijho Grigorenka, ktoré pozornosti arbitrom neuniklo.
     
    19:34
    Chris Lee v záverečnej minúte prvej tretiny oslabil svoj tím. CSKA môže dohrať tretinu v početnej prevahe o jedného hráča.
     
    09:47
    Magnitogorsk si svojou aktivitou v útočnom pásme vypýtal presilovú hru. Na trestnú lavicu odišiel Alexander Radulov za hákovanie.
     
    03:31
    Jevgenij Grigorenko si odišiel posedieť na trestnú lavicu za oplácanie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 5. Jan Muršak (Alexander Radulov, Bogdan Kiselevič) – 32. Denis Zaripov (Jan Kovář), 44. Jevgenij Timkin (Chris Lee, Bogdan Potechin)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalende) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zaitsev, Nuamenkov, Kiselevič, Panin – Radulov, Da Costa, Muršak, Prochorkin, Mamin, Kvartalnov, Arťjuchin, Grigorenko, Žarkov, Žafrajov, Nikulin, Andronov, Telegin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Malenkich, Batjiršin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov – Kovář, Zaripov, Pare, Kaletkin, Timkin, Platonov, Jakutsenja, Osala, Junkov, Potechin, Kosov, Kamenev.

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Lazarev, Sjusejev

    Diváci: 5600