CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 25.10.2014, 15:00 • CSKA Ice Place, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    V sobotu je naplánovaný len jeden zápas Kontinentálnej hokejovej ligy, no pri pohľade na jeho obsadenie konštatujeme, že rozhodne bude stáť za to. Hokejky si v ňom totiž v hlavnom meste Ruska skrížia dvaja velikáni nadnárodnej súťaže a ašpiranti na najvyššie méty – CSKA Moskva a Metallurg Magnitogorsk.

    Oba tímy doposiaľ odohrali zhodne dvadsať zápasov, po ktorých je na tom z bodového hľadiska i z hľadiska tabuľkového postavenia lepšie CSKA Moskva, ktoré sa donedávna mohlo spoločne s SKA Petrohradom popýšiť tým, že ako jediný tím prehralo len jeden jediný zápas. Aj napriek prehrách v súbojoch s Petrohradom a Barsom Kazaň sa mužstvo okolo kapitána Alexandra Radulova nachádza na druhom mieste Západnej konferencie, ktorá sa vo všeobecnosti považuje za vyrovnanejšiu a čo sa týka konkurenciu náročnejšiu.

    Aktuálny držiteľ Gagarinovho pohára má na 52 bodový moskovský mančaft stratu siedmych bodov. Metallurg Magnitogorsk sa aktuálne nachádza na treťom mieste Východnej konferencie, no na svojich konkurentov má len minimálnu stratu, takže sa v prípade víťazstva na ľade CSKA môže Magnitka posunúť opäť na čelo tabuľky Východu. Rovnako ako domáci, ani zverenci Keenana sa v ostatných dueloch nevyhli drobným zaváhaniam. Kanadský búrlivák šéfujúci na lavičke Metallurgu rozhodne nie je spokojný najmä s poslednými dvomi zastávkami na tripe, v ktorých jeho tím prehral dva krát zhodne 1:2 po samostatných nájazdoch.
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva: Galimov (Lalende) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zaitsev, Nuamenkov, Kiselevič, Panin – Radulov, Da Costa, Muršak, Prochorkin, Mamin, Kvartalnov, Arťjuchin, Grigorenko, Žarkov, Žafrajov, Nikulin, Andronov, Telegin.

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Malenkich, Batjiršin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov – Kovář, Zaripov, Pare, Kaletkin, Timkin, Platonov, Jakutsenja, Osala, Junkov, Potechin, Kosov, Kamenev.

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Lazarev, Sjusejev.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:40
    Stephanovi Da Costovi sa síce podarilo vrátiť puk do útočného pásma, no bolo to už spoza modrej čiary, takže jeho spoluhráči hrať nemohli.
     
    00:50
    Na druhej strane vyslal prvú strelu zápasu Denis Zaripov, ktorý však nemieril presne a puk po jeho pokuse zadunel len o zadný mantinel.
     
    01:30
    Chris Lee poslal na útočnú modrú čiaru dobrú prihrávku rozbehnutému spoluhráčovi, ktorý sa však dostal do obloženia trojice protihráčov a Bogdan Kiselevič ho o puk pripravil.
     
    02:15
    Spoza modrej čiary prišla strela Metallurgu Magnitogorsk, ktorá až ku Galimovovi neprenikla. Hostia však vďaka nej získali čas na prestriedanie.
     
    02:40
    Jevgeniji Arťjuchin si svojim obrovitánskym telom prikryl puk a snažil sa predkladať ho pred bránu svojim spoluhráčom, ktorí už k nemu pripustení neboli.
     
    03:15
    Stanislav Galimov vyštartoval zo svojej svätyne, čo značí, že CSKA si zahrá v presilovej hre.
     
    03:31
    Jevgenij Grigorenko si odišiel posedieť na trestnú lavicu za oplácanie.
     
    04:00
    Domáci sa nepresnosťou sami vyhnali až do svojej obrannej tretiny, odkiaľ zakladajú svoj ofenzívny pokus.
     
    04:30
    Alexander Radulov si potiahol puk k bližšie k bráne a z pravého kruhu vystrelil. Pred Košečkinom bolo husto, no defenzíva Metallurgu situáciu zvládla ukontrolovať.
     
    04:54
    CSKA Moska dala gól!
    Moskovčanom sa podarilo presilovú hru využiť a ujať sa vedenia. So strelou Radulova bez prípravy si ešte dokázal Košečkin poradiť, no puk vyrazil len na opačný kruh k JANOVI MURŠAKOVI, ktorý sa rozhodne chcel do tej strely oprieť lepšie, no napokon to stačilo na gól, ktorý Košečkin inkasoval medzi svoje betóny. Asistencie: Alexander Radulov, Bogdan Kiselevič.
    Jan MURŠAK - 1:0
     
    06:00
    Magnitka zatiaľ pôsobí dosť bezzubým dojmom. Hostia sa zatiaľ nedokázali na dlhší čas usadiť do útočného pásma.
     
    06:50
    Teraz sa to podarilo elitnému útoku Metallurgu, no Jan Kovář si nerozumel s Denisom Zaripovom a k puku sa dostali hráči v červenom.
     
    07:30
    Francis Pare krásnou prihrávkou puk predložil puk ku vzdialenejšej tyčke Jevgenijmu Kosovovi, ktorému to na čepeľ nesadlo úplne ideálne. Puk síce prešiel popod Galimovov betón a krížom cez celé bránkovisko, no medzi tri tyče sa tesne nevošiel!
     
    08:20
    Na druhej strane sa otvorila domácim príležitosť ísť do prečíslenia, ktorú však vracajúci sa hráči Metallurgu Magnitogorsk včas zahatali.
     
    09:20
    Denis Zaripov si z rohu klziska potiahol puk až na modrú čiaru, posunul ho po svojej ľavej ruke Birjukovovi, ktorý ho veľmi dobre hodil do ohňa pred brankára Galimova, kde bol na teč, či dorážku pripravený Jan Kováŕ, no domáci brankár čierne čudo vytesnil do rohu.
     
    09:47
    Magnitogorsk si svojou aktivitou v útočnom pásme vypýtal presilovú hru. Na trestnú lavicu odišiel Alexander Radulov za hákovanie.
     
    11:00
    Prvej presilovkovej formácii Metallurgu sa nepodarilo usadiť na dlhšie do útočného pásma a roztočiť v ňom kolotoč. Hosťom viazne súhru.
     
    11:20
    Mišarin sa snažil puk po mantineli poslať von z obranného pásma svojho tímu, no napokon ho poslal až na ochrannú sieť. Vhadzuje sa po pravici Galimova.
     
    12:10
    Alexander Radulov vletel z trestnej lavice späť na ľadovú plochu ako víchor, ukradol puk hosťom na modrej čiare a pre Metallurg to mohlo dopadnúť zle-nedobre. Košečkin bol vytiahnutý z brány, no gólom sa táto situácia napokon neskončila. Igor Grigorenko totiž preváhal ideálny moment na prihrávku.
     
    13:10
    Jevgenij Kosov našiel svojou dobrou prihrávkou v útočnom pásme Francisa Pare, ktorý však mal s jeho spracovaním veľké problémy a napokon oň prišiel.
     
    14:00
    Po peknej kombinácii štvrtej útočnej lajny CSKA zakončoval z vcelku dobrej streleckej pozície Iľja Nikulin. Košečkin bol na svojom mieste a puk vyrazil.
     
    14:40
    Jevgenij Arťuchin si predĺžil striedanie, čo mu v tejto situácii tréneri rozhodne vyčítať nebudú, pretože vymyslel výbornú prihrávku na Igora Grigorenka, ktorý v dobrej streleckej parkete prestrelil!
     
    15:30
    Vhadzovalo sa v útočnom pásme Metallurgu Magnitogorsk, ktorý sa však v okolí Stanislava Galimova zdržali len veľmi, veľmi krátko.
     
    16:20
    Telegin sa dokázal dostať z tesného bránenia za bránou Magnitky a z pravej strany puk nepríjemne nahadzoval na Košečkina, pred ktorým bolo poriadne husto.
     
    17:15
    V týchto fázach prvej tretiny CSKA Moskva svojho súpera doslova ničí. Jevgenij Arťjuchin sa na modrej čiare zbavil svojho strážcu, dostal sa s Žafrajovom do prečíslenia, ktorému prenechal puk a útočník tretej lajny donútil Košečkina k zákroku betónom!
     
    18:00
    V momente, kedy do konca úvodnej dvadsaťminútovky ostávajú dve minúty je hra prerušená. Pokračovať sa bude vhadzovaním v strednej tretine.
     
    18:15
    Prvá útočná formácia armádneho klubu okolo Radulova sa chcela veľmi rýchlo natlačiť do útočného pásma, no pri svojej aktivite si nedala pozor na ofsajd.
     
    19:00
    Z Muršakovej výbornej roboty pri napádaní mohol ťažiť Prochorkin, ktorý bol napokon v poslednom momente zablokovaný a strieľať nemohol.
     
    19:20
    O niekoľko sekúnd neskôr sa už Prochorkin dostal k puku v dobrej streleckej pozícii. Snažil sa ho upratať k pravej žrdi, no Košečkin bol reflexívnym zákrokom proti druhému gólu vo svojej sieti.
     
    19:34
    Chris Lee v záverečnej minúte prvej tretiny oslabil svoj tím. CSKA môže dohrať tretinu v početnej prevahe o jedného hráča.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine vedie v šlágri týždňa KHL CSKA Moskva nad Metallurgom Magnitogorsk úplne zaslúžene. Hostia môžu byť radi, že strácajú na armádny celok len jeden zásah, pretože boli prakticky celú tretinu po permanentným tlakom a Košečkin vo svätyni Magnitky sa veru musel poriadne obracať. Obhajca Gagarinovho pohára sa na druhej strane klziska dostal len k jednej nebezpečnej situácii, pri ktorej mal Galimov aj kus šťastie, pretože puku z hokejky Kosova chýbali len centimetre.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:00
    Zajtsev mohol z ľavej strany strieľať, no zaujímavo to skúšal na Stephana Da Costu, ktorý dokázal puk tečovať, no ten preletel mimo brány Metallurgu.
     
    21:34
    Skúsený bek Chris Lee je späť na ľadovej ploche. Metallurg sa dokázal ubrániť.
     
    22:00
    Lee sa okamžite po návrate na ľad zapojil do hry a peknou prihrávkou hľadal pri vzdialenejšej žrdi Denisa Platonova, ktorý sa k puku zásluhou dobrej defenzívnej roboty Denisova nedostal.
     
    22:24
    Zaripovovi hrubo nevyšla prihrávka v útočnom pásme a domáci sa v trojici mohli rútiť vpred. Žafrajov potiahol puk stredom klziska, odkiaľ sa rozhodol vypáliť. Po jeho zakončení puk defenzíva Magnitky vytečovala na ochrannú sieť.
     
    23:00
    Po prvý krát v zápase sa do hry dostal i syn trénera Dmitrijho Kvartalnova Nikita, ktorý dostal od Panina dobrú prihrávku, no bol o čosi rýchlejší, akoby potreboval a pri snahe vyhnúť sa postaveniu mimo hry skončil na ľadovej ploche.
     
    23:50
    Mišarin pálil od modrej čiary. Puk sa snažil tesne pred Košečkinom tečoval Prochorkin, no ruský obor vo svätyni Magnitky dokázal puk vyraziť.
     
    24:10
    Presilovka pre CSKA po seknutí Jevgenijho Grigorenka, ktoré pozornosti arbitrom neuniklo.
     
    24:30
    Grigorenko si urobil miesto pred bránkoviskom hostí, kde dostal spoza brány prihrávku od Radulova. Grigorenko zakončil bez prípravy, no Košečkin podržal svoj tím!
     
    25:20
    Denis Platonov pri mantineli dobre zabojoval a Metallurgu sa otvorila možnosť ísť do nebezpečnej kontry. Prihrávka od Platonova na rozbehnutého Kosova však neprešla.
     
    26:10
    Vylúčený Jevgenij Grigorenko sa vrátil na ľadovú plochu. Jeho spoluhráči prežili oslabenie bez ujmy.
     
    26:30
    Dnešný zápas sleduje v CSKA Ice Place 5600 divákov.
     
    26:42
    Grigory Panin zatiahol v súboji so Zaripovom za záchrannú brzdu. Po oslabení si Magnitogorsk zahrá i v početnej výhode.
     
    27:00
    Francis Pare našiel skvelom prihrávkou v ešte lepšej streleckej parkete Denisa Platonova, ktorý zakončil z prvej, no len do hrude pripraveného Stanislava Galimova. Ten si poradil i s následnými dorážkami.
     
    28:00
    Po prihrávke Jana Kováŕa sa na pravom kruhu oprel do puku z prvej Denis Zaripov, ktorý však mal v tomto prípade vychýlenú streleckú mušku.
     
    28:30
    Bombu Chrisa Leeho od modrej čiary dokázal ešte tesne pred Galimovom jemne tečovať Francis Pare. Puk mieril medzi betóny Stanislava Galimova, ktorý ich však prilepil k sebe a úspešne zakročil.
     
    29:00
    CSKA sa už bráni v pätici, no tlak Metallurgu pokračuje. Hosťom sa síce nepodarilo z presilovky vyťažiť vyrovnanie, no aspoň si v nej zabezpečili územnú prevahu.
     
    29:50
    Domáci vyhodili puk zo svojej obrannej tretiny presne na Košečkina, takže zakázané uvoľnenie z toho nebolo a hráči CSKA mohli v pokoji vystriedať.
     
    30:30
    Bogdan Kiselevič to vyskúšal od modrej čiary. Košečkin však s jeho príklepom nemal výraznejšie starosti a puk vytlačil na ochrannú sieť.
     
    31:12
    Jevgenij Arťjuchin sa nevyvaroval nedovolenému zákroku. Ďalšia presilovka pre Metallurg, ktorý tak má opäť možnosť na vyrovnanie.
     
    31:51
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Túto presilovku už dokázali hokejisti Magnitogorsku využiť a Arťjuchina po necelej minúte vyháňajú z lavice hanby. Jan Kovář posunul puk na pravý kruh DENISOVI ZARIPOVOVI. Už to vyzeralo tak, že hviezdy útočník Magnitky príliš špekuluje a ideálny momente na strelu preváhal, no ZARIPOV si počkal na pohyb obrancov pred ním a následnou strelou švihom k bližšej žrdi Galimova to trafil náramne. Asistencia: Ján Kovář.
    Denis ZARIPOV - 1:1
     
    32:45
    Razom mohol nabrať dnešný zápas diametrálne odlišný vývoj. Domáci prepadli v útočnom pásme, Potechin krásnou prihrávkou vysunul do samostatného nájazdu Denisa Zaripova, ktorý mohol behom niekoľkých desiatok sekúnd otočiť vývoj zápase na stranu Magnitky, no v mikro-súboji so Stanislavom Galimovom tentoraz neuspel a puk poslal len do jeho vyrážačky!
     
    34:00
    No, tak Metallurg poriadne ožíva a v tejto fáze je lepším tímom. Vladimir Kamenev dostal ideálnu puk na kruhy, odkiaľ sa parádne oprel do puku a Stanislav Galimov vytiahol nádherný zákrok pravým betónom!
     
    34:52
    Jan Kováŕ musel odísť na po faule vo vlastnej obrannej tretine na trestnú lavicu. Presilovka pre CSKA Moskva, ktoré tak má možnosť prinavrátiť si vedenie.
     
    36:00
    Denis Denisov pálil z ľavej strany. Koseškin bol včas pri svojej bližšej tyčke a puk vytesnil do rohu klziska. Následne sa Magnitke podarilo oslobodiť.
     
    36:52
    Jan Kováŕ je späť na ľadovej ploche. CSKA sa v závere druhej tretiny nedokázalo dostať späť do vedenia.
     
    38:00
    Ohlásené posledné dve minúty druhej tretiny, ktoré začínajú aktivitou Metallurgu Magnitogorsk v útočnej tretine. Od polovice zápasu je to už omnoho vyrovnanejší duel.
     
    39:00
    Stephane Da Costa sa pri plnení defenzívnych povinností za svojou bránou ocitol na ľadovej ploche. Faul to však nebol, pokračuje sa plynulo ďalej.
     
    39:50
    V samom závere druhej tretiny sa ešte prerušuje. Už to však nevyzerá na to, že by sa mal aktuálny stav pred jej koncom zmeniť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Od polovice druhej tretiny sa hra vyrovnala, dokonca by sa dalo povedať, že Metallurg Magnitogorsk mal trošku navrch. O vyrovnanie sa počas presilovky postaral Denis Zaripov, ktorý mal o malý okamih neskôr šancu na dokonalý obrat vo výsledku, no v samostatnom nájazde si vylámal zuby na pozornom Galimovovi, ktorý sa úspešným zákrokom i o malý moment neskôr postaral o to, že pred treťou tretinou je všetko absolútne otvorené.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Radulov dostal prihrávku, no bol otočený chrbtom k bráne a nemal čas otočiť sa s pukom do palebnej pozície, pretože bol čistým spôsobom poslaný k ľadu.
     
    41:15
    Prochorkin sa peknou kľučkou zbavil protihráča a mohol puk nahadzovať do skrumáže pred Košečkinom. Všetko však zabrzdil ďalšou kľučkou na os klziska, ktorá už bola nad rámec.
     
    42:15
    Kvartalnov vletel s pukom do útočnej tretiny, kde si však príliš nerozumel s útočnými kolegami a puk tak musel len sám sebe nahodiť na mantinel.
     
    42:55
    Všetko sa sťahuje pred Stanislava Galimova, kde sa bude po zakázanom uvoľnení domácich pokračovať vhadzovaním po pravici domáceho gólmana.
     
    43:03
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Jeden z bekov CSKA odišiel na hráčsku lavicu, nechal na modrej čiare úplne voľného JEVGENIJHO TIMKINA, ktorý si hokejkou zaklepal o puk, ktorý mu krásnou kolmicou posunul Chris Lee a TIMKIN zoči-voči Galimovovi uspel a prekonal ho presne mierenou strelou, po ktorej sa puk obtrel o ľavú tyč domácej svätyne! Asistencie: Chris Lee, Bogdan Potechin.
    Jevgenij TIMKIN - 1:2
     
    45:00
    Na ťahu je teraz jednoznačne domáce CSKA, ktoré bolo v tomto zápase dlho lepším tímom, viedlo, no teraz musí doťahovať náskok súpera, ktorý sa zásluhou zlepšenej hry dostal do vedenia.
     
    46:00
    Galimov musel von zo svojho bránkoviska a pomôcť svojim spoluhráčom so rozohrávkou. Proti atakujúcemu mladíkovi Kaletkinovi to zvládol.
     
    46:27
    Prochorkin sa dostal k puku okamžite po vyhratom buly a nahodil ho smerom na Koščkinovu svätyňu, ktorému clonil vo výhľade obor Arťjuchin. Aj napriek tomu si brankár Magnitky dokázal poradiť.
     
    47:15
    Jan Kováŕ svojim výborným napádaním v útočnom pásme narobil obrovské starosti Mišarinovi. CSKA bolo nútené puk zadarmo odovzdať súperovi.
     
    48:00
    Michajl Junkov po vniknutí do pásma CSKA vyslal na Galimova viac-menej propagačný pokus, s ktorým brankár armádneho celku nemohol mať žiadne problémy.
     
    48:35
    Mišarin premáhal najvhodnejší moment na strelu, pálil až v momente, kedy bol Košečkin už stopercentne skonsolidovaný a pripravený na zákrok, ktorý aj predviedol.
     
    50:00
    Tretia tretina sa prehupla do svojej druhej polovice. CSKA má ešte desať minút na zaistenie minimálne predĺženia.
     
    50:40
    Oskar Osala, ktorý v dnešnom zápase nebol príliš vidieť, sa postaral o to, že sa jeho tím mohol zabývať v útočnom pásme, kde môže Magnitka prihrávkami po mantineli šetriť cenné sekundy.
     
    51:40
    Jevgenij Kosov sa krásnym manévrom odpútal od mantinelu a zároveň zbavil dvojice protihráčov. Z ostrého uhlu potom nepríjemne zakončil, no Galimov dokázal zakročiť, a to aj napriek tomu, že cez hradbu tiel pred sebou toho veľa nevidel.
     
    53:00
    Magnitogorsk sa v tejto fáze stretnutia neštíti odovzdávaniu pukov zadarmo do stredného pásma. Tvoriť musia domáci, ktorým sa čas veľmi rýchlo kráti.
     
    53:45
    Zaripov predložil puk pred bránu Platonovovi, ktorý dokázal v neprehľadnej zakončiť, no Stanislav Galimov podržal svoj tím.
     
    54:30
    Alexander Radulov dostal od defenzívy Magnitky až príliš veľa priestoru, ktorý využil na natlačenie sa do šance. Ruský ostrostrelec zakončoval po prehodení puku na backhand, no Košečkin bol pozorný.
     
    55:00
    Bondarev v obrannom pásme chyboval, ponúkol šancu na rozhodnutie Jakutsenjovi, ktorý mohol definitívne rozhodnúť, no jeho švihovka preletela tesne pod brvno Galimovovej svätyne!
     
    55:22
    Jevgenij Arťjuchin sa cez ruku natlačil až pred Košečkina, ktorého podľa názoru arbitrov fauloval, aj keď sa nám to zdá byť trošku pritiahnuté za vlasy. Každopádne, presilovka pre Magnitku.
     
    56:08
    Početná prevaha Metallurgu sa však veľmi rýchlo skončila. Fauloval totiž aj český center prvého útoku hostí Jan Kovář.
     
    56:40
    Bogdan Potechin z pravého kruhu svojou strelou ohrozil Stanislava Galimova, ktorý puk bez väčších problémov skryl do svojej lapačky a prerušil hru.
     
    57:22
    Arťjuchin je späť na ľade. Začína sa presilovka CSKA Moskva, ktorá má k dispozícii bezmála posledné dve minúty na vyrovnanie.
     
    58:08
    Svoju skrátenú presilovku CSKA nedokázalo využiť ani na vytvorenie si súvislejšieho tlaku. Už sa hrá v rovnovážnom stave na oboch stranách.
     
    58:50
    Francis Pare vyhodil puk cez celú dĺžku klziska. Začína sa posledná minúta tretej tretiny.
     
    59:20
    Stanislav Galimov poslal do hry šiesteho korčuliara. CSKA začína svoj záverečný zúfalý nápor!
     
    59:40
    Zakázané uvoľnenie Magnitky, po ktorom sa bude vhadzovať v útočnom pásme CSKA. Ešte predtým si však berie Dmitrij Kvartalnov oddychový čas.
     
    59:50
    Stephane Da Costa vyhral buly na Zaitseva, ktorý pohotovo pálil z prvej, no hradbu tiel nedokázal prepáliť. Zdá sa, že je rozhodnuté.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Metallurg Magnitogorsk dokázal vyhrať zápas, v ktorom to mal dlhšie rozohrané zle, no v prostrednej tretine nastal obrat a po góloch Zaripova a Timkina otočil celý duel vo svoj prospech a zabezpečil si tak plný bodový zisk. (18:18:31)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 5. Jan Muršak (Alexander Radulov, Bogdan Kiselevič) – 32. Denis Zaripov (Jan Kovář), 44. Jevgenij Timkin (Chris Lee, Bogdan Potechin)


    CSKA Moskva: Galimov (Lalende) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zaitsev, Nuamenkov, Kiselevič, Panin – Radulov, Da Costa, Muršak, Prochorkin, Mamin, Kvartalnov, Arťjuchin, Grigorenko, Žarkov, Žafrajov, Nikulin, Andronov, Telegin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Malenkich, Batjiršin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov – Kovář, Zaripov, Pare, Kaletkin, Timkin, Platonov, Jakutsenja, Osala, Junkov, Potechin, Kosov, Kamenev.

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Lazarev, Sjusejev

    Diváci: 5600