Córdoba – Malaga 1:2 (kon.) | Atlético Madrid – Espanyol 2:0 (kon.) | La Coruña – Valencia 3:0 (kon.)
Elche – Sevilla 0:2 (kon.) | Villarreal – Almería 2:0 (kon.)
koniec
Villarreal CF
2:0 (1:0)
UD Almería
Nedeľa 19.10.2014, 21:00 • Štadión Estadio El Madriga (kapacita 24,890 divákov) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    80
    Jeden z hráčov domácich teraz šikovne vystihol prihrávku hostí na útočnej polovici a domáci sa následne dostali do protiútoku, kde Verza fauloval jedného z domácich hráčov a Villareal bude mať k dispozícii priamy voľný kop.
     
    75
    Cheryshev teraz dostal prihrávku na hranicu šestnástky, kde sa dostal do stretu z brankárom Rubenom, domáci futbalista skončil po tomto strete na zemi, pretože sa nedokázal uhnúť brankárovi hostí a vidí oprávnene žltú kartu za filmovanie, aj keď hodno poznamenať že bol pri lopte skôr ako brankár hostí, tak si tento herecký výkon mohol odpustiť a postupoval by sám na opustenú bránu
     
    74
    Žltú kartu dostáva Gaspar (Villarreal CF).
     
    57
    Domáci pri prechode do útoku stratili loptu, z čoho chceli vyťažiť hostia, Azeeza však fauloval Gabriel, ktorý dostáva žltú kartu, za ktorú môže byť rád, pretože tento zákrok vyzeral nepríjemne.
     
    39
    Trigueros zastavuje útočnú akciu hostí aj za cenu žltej karty, aj do tretice vidíme pri kartovom napomenutí zbytočný zákrok v strede ihriska.
     
    30
    Ďalší zbytočný faul v strede ihriska, tentoraz na hosťujúcej strane, previnil sa Azeez, ktorý vidí oprávnenú žltú kartu.
     
    26
    Costa teraz vidí žltú kartu po faule na prenikajúceho Teye Parteya, hostia majú k dispozícii priamy voľný kop z ľavej strany ihriska.

    Jakub Bobovič

    Góly: 23. Uche, 60. Uche

    Karty:   26. Costa (VIL), 39. Trigueros (VIL), 57. Gabriel (VIL), 74. Gaspar (VIL), 75. Cheryshev (VIL) – 30. Azeez (ALM), 80. Verza (ALM)


    Villarreal CF: Asenjo – Costa, Dorado, Paulista, Gaspar – Cani, Trigueros, Soriano, Gomez – G.dos Santos, Uche
    Náhradníci: Juan – J. dos Santos, Cheryshev, Marin, Pina, Ruiz, Vietto

    UD Almería: Ruben – M.dos Santos, Dubarbier, Trujillo, Navarro – Verza, Azeez – Wellington Silva, Teye Partey, Mendez – Hemed
    Náhradníci: Julian – Corona, Dandga, Quique, Michel, Soriano, Velez

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco