Sabres Vídeň – Bracknell 8:1 (kon.) | Osvienčim – Karviná - ženy 2:5 (kon.)
koniec
Aksam Unia Osvienčim
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
S.K. Karviná - ženy
cz Sobota 18.10.2014, 17:30 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga majstrov žien
Partner:
     
    58:50
    Tohle byla slibná šance pro Unii! Kamila Wieczoreková nabrala rychlost na pravém křídle a mohla střílet do odkryté brány, jenže trefila zblízka jen gólmanku Bečevovou!
     
    57:21
    Anna Zíková, která dnes hraje velmi dobrý zápas, napřáhla na modré čáře a její prudká rána zazvonila na pravou tyčku brankářky Rybacké, jež se jen bezmocně ohlížela!
     
    53:11
    Martina Křupková (KNZ) – 2 minuty – držení protihráčky.
     
    52:48
    Katka Kaplanová s Kateřinou Solničkovou teď pořádně zatopily brankářce Rybacké, jež musela zasahovat proti dvěma nepříjemným střelám zblízka!
    KAPLANOVÁ - 2:5
     
    51:05
    Karviná právě vstřelila branku!
    A také že ano, publikum slaví pátý gól v osvětimské síti! Karviná se usadila v útočném pásmu, kotouče se ujala v předbrankovém prostoru KATKA KAPLANOVÁ a z bezprostřední blízkosti usměrnila puk mezi betony gólmanky Rybacké! Bez asistence.
     
    50:39
    Malgorzata Galuszková (OSV) – 2 minuty – držení hole. Zbytečný útočný faul Polek, který by mohl domácím pomoci.
     
    48:09
    Tohle bylo hodně nebezpečné, Unia číhá při vlastním oslabení na karvinské chyby a po jednom ze zaváhání se vydala do úniku Magdalena Czapliková, jenže ztratila před b rankou rovnováhu a upadla dříve, než stihla lépe zakončit!
     
    47:03
    Malgorzata Metyková (OSV) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    45:08
    Nepřehledná strkanice se vytvořila v brankovišti gólmanky Bečevové, jež zalehla a zamezila jisté pohromě! Osvětimské útočnice dorážely hodně vehementně, aktivní byla hlavně Magdalena Czapliková!
     
    44:28
    Hokejistky z Polska teď zkusily použít proti Karviné její vlastní zbraň, a to velký důraz v prostoru před brankovištěm! Gólmanka Bečevová měla obrovské štěstí, že puk nakonec proletěl vedle její pravé tyčky!
     
    43:37
    Zbytečný útočný faul předvedla Nikola Gápová (KNZ), jež usedá na lavici hanby za krosček.
     
    42:39
    Karviná se radovala z další branky, jenže rozhodčí nakonec branku nemohla uznat, protože jí bylo dosaženo kopnutím!
     
    41:26
    Obrovská šance, Kateřina Solničková nastřelila před odkrytou bránou jen tyčku gólmanky Rybacké!
    POZNIEWSKÁ - 2:4
     
    41:00
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Pozor, máme zaděláno na drama, protože Unia snížila na dvoubrankový rozdíl! Mezi kruhy napřáhla KAROLINA POZNIEWSKÁ a vypálila tak dobře, že zkoprnělá gólmanka Kateřina Bečevová nestihla zasáhnout! Hokejistka Osvětimi si tak připsala svou druhou trefu! Bez asistence.
     
    38:27
    Aneta Lédlová (KNZ) obdržela dvouminutový trest za hrubost.
    KŘUPKOVÁ - 1:4
     
    36:36
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karvinské publikum je ve varu, brankářka Rybacká smutně loví už čtvrtý puk ze své sítě! Klára Hudečková nahodila puk od modré čáry do předbrankového prostoru, kde se puk zasekl v nepřehledné mlýnici, ale domácí hráčky opět ukázaly, jak je důležitý důraz, když po Magdě Walicové dotlačila kotouč za brankovou čáru MARTINA KŘUPKOVÁ! Asistence: Magda Walicová.
     
    33:21
    Markéta Výtisková (KNZ) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
     
    32:19
    Nikola Gápová udeřila do puku z mohutného rozmachu na modré čáře a brankářka Rybacká musela předvést fantastický semafor! V rozkleku skončil puk v její vymrštěné lapačce!
     
    30:36
    Malgorzata Metyková (OSV) – 2 minuty – faul loktem.
     
    26:55
    Katka Kaplanová si teď vynutila kolem sebe prostor před brankovištěm, kam si najela a snažila se usměrnit prudkou nahrávku mezi betony gólmanky Rybacké, ale bez úspěchu!
     
    24:07
    Tohle byla hodně slibná příležitost! Před brankovištěm se vytvořila nepřehledná skrumáž, od níž se odrazil puk mezi kruhy k volné Sáře Sadilkové, jež si najela před bránu a zblízka nastřelila brankářku Rybackou!
    ZÍKOVÁ - 1:3
     
    18:33
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí hokejistky neuvěřitelně motaly hlavy osvětimských hráček v jejich obranném pásmu a jsou odměněny díky využité přesilovce třetím přesným zásahem! Karolína Kovářová přiťukla na modrou čáru puk ANNĚ ZÍKOVÉ, jež práskla do puku z mohutného nápřahu a propálila vše, co jí stálo v cestě, když gólmanka Rybacká nemohla vůbec nic vidět! Asistence: Karolína Kovářová.
     
    17:14
    Malgorzata Metyková (OSV) – 2 minuty – hákování.
     
    16:04
    V ochozech to jen zklamaně zahučelo, domácí se mohly dostat do dvougólového trháku! Z mezikruží napřáhla Katka Kaplanová a po její dělovce se musí branková konstrukce, na níž puk zacinkal, třást ještě teď!
     
    15:34
    Opět předvedla gólmanka Rybacká sérii dobrých zákroků, když ji nechala její obrana na holičkách, a neuvěřitelnými zákroky vychytala karvinské střelkyně!
     
    14:36
    A hned po vhazování chyběl jen malý kousíček k tomu, aby se Karviná radovala už potřetí! Magda Walicová tvrdě vypálila, jenže vyprášila jen mrštný beton Rybacké!
     
    14:25
    Joanna Jarmulowiczová (OSV) – 2 minuty – hákování.
    SOLNIČKOVÁ - 1:2
     
    14:02
    Karviná právě vstřelila branku!
    Rozjetá kanonáda nebere konců, SK se ujímá znovu nejtěsnějšího vedení a stadion je pochopitelně na nohou! Důraz jako z učebnice předvedla na brankovišti KATEŘINA SOLNIČKOVÁ, jež snad na čtyřikrát dorážela puk v nepřehledné skrumáži, ale nakonec dotlačila puk za záda ležící brankářky Rybacké! Bez asistence.
    POZNIEWSKÁ - 1:1
     
    12:49
    Osvětim právě vstřelila branku!
    To je velká škoda pro Štoudkovu družinu, Unia se raduje z bleskového vyrovnání! Kotouč vybojovala KAROLINA POZNIEWSKÁ, jež si vybruslila až do pravého kruhu a krásnou ranou odrazem o tyčku překonala bezmocnou brankářku Bečevovou! Bez asistence.
    SOLNIČKOVÁ - 0:1
     
    12:12
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovská satisfakce pro karvinské barvy, které jdou po hezké akci do vedení! Renata Kytková v útočném pásmu vykouzlila hezkou nahrávku do prostoru mezi kruhy, kde se tvrdou a přesnou ranou prezentovala KATEŘINA SOLNIČKOVÁ a posílá domácí do vedení! Asistence:Renata Kytková.
     
    07:58
    Kamila Wieczoreková napřáhla na modré čáře a její dělovku vyrazila gólmanka Bečevová betony do rohu pásma, i když měla poměrně zakrytý výhled!
     
    06:38
    Karolina Pozniewská tvrdě vypálila od modré čáry a vyprášila betony gólmanky Bečevové. K dorážce z mírného úhlu na levé straně se dostala Klaudia Chrapeková, jež mířila do prázdné brány, jenže Karolína Kovářová (KNZ) zabránila gólu a dostala 2 minuty za sevření puku.
     
    05:52
    Magda Walicová (KNZ) obdržela 2 minuty za držení protihráčky. To je pro domácí velká nepříjemnost, dlouho se budou bránit jen ve třech.
     
    04:11
    Vendula Přibylová (KNZ) si vyšlápla v rohu útočného pásma na Karolinu Pozniewskou, jež zůstala dlouho ležet otřesená na ledě a musel jí pomoci na nohy až lékař. Karviná hráčka obdržela trest na 5 minut plus do konce utkání za pád pod nohy. Trest odpyká Kateřina Světinská (KNZ).
     
    03:38
    Vendula Přibylová měla teď slibnou příležitost, když se tlačila zblízka k dorážkám z bezprostřední blízkosti. Hned natřikrát ale vyprášila jen betony gólmanky Rybacké!

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 13. Pozniewská, 41. Pozniewská – 13. Solničková (Kytková), 15. Solničková, 19. Zíková (Kovářová), 37. Křupková (Walicová), 52. Kaplanová


    Aksam Unia Osvienčim: Rybacká (Krzemienová) – Metyková, Chrapeková, Kosakowská, Strzelecká, Kozlowská "A", Fersztová – Pozniewská, Czapliková, Bielasová – Galuszková "A", Wieczoreková, Frackowiaková "C" – Michaleková, Jarmulowiczová, Kosmová – Zalewská, Trethanová.
    S.K. Karviná - ženy: Bečevová (Dvořáková) – Brotánková, Kovářová, Výtisková, Hudečková, Zíková, Duroňová, Světinská – Gápová, Lédlová, Kaplanová – Walicová, Přibylová, Sadilková – Křupková, Solničková, Kytková "C" – Kosellková, Němcová.

    Rozhodca: Maria Raabye Fuchselová (DEN) – Veronika Dopitová (CZE), Tereza Štreitová (CZE)