Litoměřice – Chomutov 0:2 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 3:5 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 0:4 (kon.) | Prostějov – Jihlava 5:3 (kon.) | Most – Kadaň 0:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 18.10.2014, 17:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další branka AZetu v přesilovce. RADIM OSTRČIL puk švihem nahazoval spíše na teč, ale ten nakonec skončil v horní části branky. Asistence Tomáš Valenta a Aaron Chmielewski.
     
    38:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno. Daneček vyráčí první střelu Maliníka, ale k puku se následně dostal JIŘÍ KUCHLER a ač bráněn bekendem jej posílá do šibenice – 2:2. Asistence Roman Maliník.
     
    29:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní rána AARONA CHIELEWSKEHO přímo do břevna a do sítě. Bleskově využitá přesilovka a AZ vede 2:1. Asistence Antonín Pechanec a Oldřich Horák.
     
    22:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Až teď to domácím vyšlo. Sice už to nestihli v přesilovce, ale to je mrzet nemusí. Chmielewski našel z poza banky u tyče RADIMA HAASE a ten střelou z první poslal puk pod Svobodou do branky – 1:1.Asistence Aaron Chmielewski a Radim Ostrčil.
     
    02:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. TOMÁŠ ROUSEK vyslal na Danečka poměrně nenápadnou střelu, ale ta si překvapivě našla cestu za záda domácího gólmana. Asistence Jiří Kuchler a Roman Maliník.

    Tomáš Vlček

    Góly a asistencie: 23. Haas (Chmielewski, Ostrčil), 30. Chmielevski (Pechanec, Horák), 52. Ostrčil (Valenta, Chmielewski.) – 3. Rousek (Kuchler, Maliník), 39. Kuchler (Maliník)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Valenta, Lenďák, Foltýn, Krisl, Horák, Ostrčil, Bezuška – Jiránek, Loskot, Fořt – Jakúbek, Šlahař, Klimša – Chmielewski, Pechanec, Sztefek – Haas
    BK Havlíčkův Brod: Svoboda (Dlouhý) – Jaroměřský, Pavlíček, Semrád, Janáček, Kolář, Staněk, Kurka – Rousek, Kuchler, Maliník – Půlpán, Sedláček, Heřman – Boček, Tomek, Chlubna – Kuchta, Přikryl, Minárik

    Rozhodca: Jeřábek – Kašík, Wesley

    Diváci: 2.198