NY Islanders – San Jose 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Dallas 2:3 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.)
Washington – NJ Devils 6:2 (kon.) | Montreal – Boston 6:4 (kon.) | Ottawa – Colorado 5:3 (kon.)
LA Kings – St. Louis 1:0 (1:0 po s.n.)
koniec
Ottawa Senators
5:3 (1:3, 1:0, 3:0)
Colorado Avalanche
cz Piatok 17.10.2014, 01:50 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Chris NEIL - 5:3
     
    58:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. Jammie McGinn ztratil kotouč ve středním pásmu, David Legwand přihrál CHRISI NEILOVI, který zpoza modré čáry trefil prázdnou bránu Colorada. Asistence: David Legwand.
    Clarke MCARTHUR - 4:3
     
    51:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři otáčejí stav utkání! Skvělou práci odvedl Mark Stone, který nahrál od zadního mantinelu na najíždějícího CLARKA MCARTHURA. Ten z první překonal Pickarda. Asistence: Mark Stone.
    Bobby RYAN - 3:3
     
    48:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velká radost v kanadské metropoli. Poprvé od druhé minuty utkání je vyrovnáno. Přečíslení tři na dva přetavil v branku BOBBY RYAN, který střelou z levého kruhu zaskočil Calvina Pickarda, jemuž kotouč proklouzl mezi betony. Tuto situaci si brankář Colorada za rámeček nedá. Asistence: Cody Ceci.
    David LEGWAND - 2:3
     
    26:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí na pátý pokus přesilovou hru přece jen využívají. Karlssonovu střelu zápěstím z vrcholu levého kruhu vyrazil Pickard jen na číhajícího DAVIDA LEGWANDA, který doklepl kotouč do odkryté klece. Asistence: Erik Karlsson, Kyle Turris.
    Gabriel LANDESKOG - 1:3
     
    17:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté svou první početní převahu beze zbytku využívají. Pohlednou kombinaci první přesilovkové formace Lavin zakončoval přesnou střelou do horního růžku brány GABRIEL LANDESKOG. Asistence: Nathan MacKinnon, Ryan O´Reilly.
    Zack SMITH - 1:2
     
    11:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vzápětí však domácí hokejisté poprvé Pickarda překonávají! Ihned po vyhraném buly vypálil Lazar, hostující brankář vzápětí nevěděl, kde má kotouč, čehož využil ZACK SMITH, který doklepl kotouč do brány. Curtis Lazar.
    John MITCHELL - 0:2
     
    09:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A tak přichází trest. JOHN MITCHELL ukázal výbornou práci v oslabení. Nejprve vystihl rozehrávku Ottawy, přebruslil domácího obránce Karlssona a vzápětí svůj únik zakončil přesnou kličkou, s níž si Anderson nevěděl rady. Bez asistence.
    Alex TANGUAY - 0:1
     
    01:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je svižný start pro hosty, ve středním pásmu vybojoval kotouč Briere, posunul ho na MacKinnona, který posunul mezi nohami bránícího hráče na ALEXE TANGUAYE, který svou svižnou střelu z levého kruhu poslal za bezmocného Andersona. Asistence: Nathan MacKinnon, Daniel Briere.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 12. Smith (Lazar), 27. Legwand (Karlsson, Turris), 49. Ryan (Ceci), 52. McArthur (Stone), 59. Neil (Legwand) – 2. Tanguay (MacKinnon, Briere), 10. Mitchell, 18. Landeskog (MacKinnon, O´Reilly)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Phillips, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Gryba, Borowiecky, – MacArthur, Turris, Stone – Ryan, Zibanejad, Chiasson – Condra, Lewgand, Neil – Michálek, Smith, Lazar
    Colorado Avalanche: Berra (3.Pickard) – Johnson, Holden, Barrie, Hejda, Guenin, Stuart – Iginla, Duchene, McGinn – Briere, MacKinnon, Tanguay – Everberg, O´Reilly, Landeskog – Talbot, Mitchell,McLeod

    Rozhodca: McIsaac, O´Rourke – Barton, Driscoll