Japonsko – Brazília 0:4 (kon.) | J. Kórea – Kostarika 1:3 (kon.) | Hongkong – Argentína 0:7 (kon.)
Arménsko – Francúzsko 0:3 (kon.)
koniec
Hongkong
0:7 (0:3)
Argentína
cz Utorok 14.10.2014, 14:00 • Hong Kong Stadium, Hong Kong • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    85
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinští fanoušci se znovu radují. LIONEL MESSI dostal na levém křídle přesnou přihrávku, s míčem se dostal do pokutového území, kde obešel čtyři bránící protihráče, navedl si míč na levačku a přesnou treofu k tyči nedal domácímu brankáři šanci.
     
    80
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Yang Huang, přichází Kwan Yee Lo.
     
    76
    V obrovské šanci se ocitl Godfred Karikari, který ze své levačky vyslal tvrdou ránu, ale ta jen těsně minula břevno.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Fernando Gago, přichází Javier Mascherano.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Enzo Nicolás Pérez, přichází Roberto Maximiliano Pereyra.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Osvaldo Nicolas Gaitán, přichází Ángel Di María.
     
    72
    Argentina právě vstřelila branku!
    Do vápna se s míčem dostal Messi a poté přihrál před branku, kde se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal OSVALDO NICOLAS GAITÁN a nemýlil se.
     
    71
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Deshuai Xu, přichází Hok Hei Lam.
     
    66
    Argentina právě vstřelila branku!
    Útočnou akci rozjel LIONEL MESSI a také ji zakončil. Do kombinace se mu nabídl Banega, kterému MESSI přihrál a Banega mu pak balon vrátil. MESSI se dostal ke střele zhruba na penaltové značce a přesnou trefou nedal domácímu brankáři šanci.
     
    65
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Kin Fung Cheung, přichází Kin Pong Kwok.
     
    61
    Zahraje si také Pablo Zabaleta, kterému uvolnil místo Facundo Roncaglia.
     
    60
    Máme tu avizované střídání: ze hry odešel Pastore, kterého nahradil Messi.
     
    60
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Ying Zhi Ju, přichází Chung Pong Leung.
     
    54
    Argentina právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávku za obranu obdržel Gaitán, který postupoval sám na brankáře, ale pouze naznačil střelu a poté přihrál do těch míst, kam se dostal nikým neobsazený GONZALO HIGUAÍN, jenž se nemýlil a přesnou trefou z bezprostřední blízkosti poslal míč do odkryté branky.
     
    51
    Andreas Hannes Ling Fung Nägelein poslal k zemi svého protihráče a od sudího vyfasoval žlutou kartu. Argentina bude rozehrávat.
     
    46
    Vystřídala také Argentina: ve druhém poločase si zachytá Agustín Federico Marchesín, kterému přenechal místo Nahuel Ignacio Guzmán.
     
    46
    Hong Kong udělal do druhého poločasu dvě změny v sestavě: ve hře už nepokračují Lee Chi Ho a Lee Wai Lim, místo nich si zahrají Leung Kwun Chung a Annan Christian Kwesi.
     
    44
    Argentina právě vstřelila branku!
    OSVALDO GAITÁN obdržel parádní přihrávku do velkého vápna, kde skvěle obehrál bránícího protihráče, navedl si míč na levačku a poté ze své kopačky vyslal nechytatelnou ránu, proti které byl Yapp bez šance.
     
    42
    Argentina právě vstřelila branku!
    Z levé strany se parádním centrem na bližší tyč prezentoval Leonel Jesús Vangioni, kterému se nabídl hlavičkující GONZALO HIGUAÍN a z bezprostřední blízkosti poslal Argentinu do dvoubrankového vedení.
     
    32
    Banega si mohl připsat dnešní druhý zásah, ale tentokrát proti Yappovi neuspěl, a tak se stav skóre nemění. Nicméně Banega pálil opravdu velmi tvrdě.
     
    29
    Yapp předvedl výtečný zákrok a zneškodnil stoprocentní gól. Higuaín si totiž zpracoval odražený míč, navedl si ho na pravačku a poté ho vyslal do pravého horního rohu. Nicméně Yapp zasáhl opravdu skvěle a tuto střelu zneškodnil.
     
    26
    Banega se prezentoval přesnou přihrávkou, o kterou si řekl Pastore, jenž si navedl balon na pravačku a poté ze své kopačky vyslal nepříjemnou střelu do levého spodního rohu. Nicméně brankář Yapp si připsal parádní zákrok a nebezpečný pokus zneškodnil.
     
    19
    Argentina právě vstřelila branku!
    Ve vápně se ke střele dostal Higuaín a brankář Yapp jeho jedovatou střelu zneškodnil, ale míč v rukavicích neudržel. Nicméně Lee Chi Ho mu pomohl a odkopl míč, avšak pouze do těch míst, kde byl ÉVER MAXIMILIANO DAVID BANEGA, jenž prudkou ránou poslal balon do branky. Brankář Yapp neměl šanci inkasovanému gólu zabránit, protože BANEGA to trefil opravdu výtečně.
     
    13
    Ve velkém vápně si řekl o přihrávku Pastore a navedl si míč na střelu. Pastore pak vystřelil z hranice malého vápna, ale domácího brankáře nepřekonal. Yapp si připsal parádní zákrok a jedovatou střelu vyrazil na rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Góly: 19. Banega, 42. Higuaín (Vangioni), 44. Gaitán (Banega), 54. Higuaín (Gaitán), 66. Messi (Banega), 72. Gaitán (Messi), 85. Messi (Higuaín)

    Karty:   51. Nägelein (HKG)


    Hongkong: Yapp Hung Fai – Lee Chi Ho (46. Leung), Agbo Fofo Wisdom, Naegelein Andy Hannes Ling Fung, Huang Yang (80. Lo)– Xu Deshuai (71. Hok Hei Lam), Lee Wai Lim (46. Annan), Cheung Kin Fung (65. King Pong Kwok), Chan Wai Ho (C) – Godfred Karikari, Ju Yingzhi (60, Leung).
    Náhradníci: Wang Zhenpeng – Leung Kwun Chung, Lam Ka Wai, Annan Christian Kwesi, Lo Kwan Yee, Sealy Jonathan Jack, Leung Chun Pong, Wong Wai, Chan Man Fai, Kwok Kin Pong, Lam Hok Hei, Chan Siu Kwan.

    Argentína: Guzman (46. Marchesin) – Roncaglia (61. Zabaleta), Otamendi, Vergini, Vangioni – Pérez (73. Pereyra), Gago (C) (73. Mascherano), Banega – Pastore (60. Messi), Higuaín, Gaitán (73. Di María).
    Náhradníci: Romero, Marchesin – Zabaleta, Di María, Messi, Agüero, Mascherano, Demichelis, Rojo, Fernandez, Lamela, Pereyra.

    Rozhodca: Nishimura – Otsuka, Tanaka