Japonsko – Brazília 0:4 (kon.) | J. Kórea – Kostarika 1:3 (kon.) | Hongkong – Argentína 0:7 (kon.)
Arménsko – Francúzsko 0:3 (kon.)
koniec
Hongkong
0:7 (0:3)
Argentína
cz Utorok 14.10.2014, 14:00 • Hong Kong Stadium, Hong Kong • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    85
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinští fanoušci se znovu radují. LIONEL MESSI dostal na levém křídle přesnou přihrávku, s míčem se dostal do pokutového území, kde obešel čtyři bránící protihráče, navedl si míč na levačku a přesnou treofu k tyči nedal domácímu brankáři šanci.
     
    72
    Argentina právě vstřelila branku!
    Do vápna se s míčem dostal Messi a poté přihrál před branku, kde se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal OSVALDO NICOLAS GAITÁN a nemýlil se.
     
    66
    Argentina právě vstřelila branku!
    Útočnou akci rozjel LIONEL MESSI a také ji zakončil. Do kombinace se mu nabídl Banega, kterému MESSI přihrál a Banega mu pak balon vrátil. MESSI se dostal ke střele zhruba na penaltové značce a přesnou trefou nedal domácímu brankáři šanci.
     
    54
    Argentina právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávku za obranu obdržel Gaitán, který postupoval sám na brankáře, ale pouze naznačil střelu a poté přihrál do těch míst, kam se dostal nikým neobsazený GONZALO HIGUAÍN, jenž se nemýlil a přesnou trefou z bezprostřední blízkosti poslal míč do odkryté branky.
     
    44
    Argentina právě vstřelila branku!
    OSVALDO GAITÁN obdržel parádní přihrávku do velkého vápna, kde skvěle obehrál bránícího protihráče, navedl si míč na levačku a poté ze své kopačky vyslal nechytatelnou ránu, proti které byl Yapp bez šance.
     
    42
    Argentina právě vstřelila branku!
    Z levé strany se parádním centrem na bližší tyč prezentoval Leonel Jesús Vangioni, kterému se nabídl hlavičkující GONZALO HIGUAÍN a z bezprostřední blízkosti poslal Argentinu do dvoubrankového vedení.
     
    19
    Argentina právě vstřelila branku!
    Ve vápně se ke střele dostal Higuaín a brankář Yapp jeho jedovatou střelu zneškodnil, ale míč v rukavicích neudržel. Nicméně Lee Chi Ho mu pomohl a odkopl míč, avšak pouze do těch míst, kde byl ÉVER MAXIMILIANO DAVID BANEGA, jenž prudkou ránou poslal balon do branky. Brankář Yapp neměl šanci inkasovanému gólu zabránit, protože BANEGA to trefil opravdu výtečně.

    Lucie Rapantová

    Góly: 19. Banega, 42. Higuaín (Vangioni), 44. Gaitán (Banega), 54. Higuaín (Gaitán), 66. Messi (Banega), 72. Gaitán (Messi), 85. Messi (Higuaín)

    Karty:   51. Nägelein (HKG)


    Hongkong: Yapp Hung Fai – Lee Chi Ho (46. Leung), Agbo Fofo Wisdom, Naegelein Andy Hannes Ling Fung, Huang Yang (80. Lo)– Xu Deshuai (71. Hok Hei Lam), Lee Wai Lim (46. Annan), Cheung Kin Fung (65. King Pong Kwok), Chan Wai Ho (C) – Godfred Karikari, Ju Yingzhi (60, Leung).
    Náhradníci: Wang Zhenpeng – Leung Kwun Chung, Lam Ka Wai, Annan Christian Kwesi, Lo Kwan Yee, Sealy Jonathan Jack, Leung Chun Pong, Wong Wai, Chan Man Fai, Kwok Kin Pong, Lam Hok Hei, Chan Siu Kwan.

    Argentína: Guzman (46. Marchesin) – Roncaglia (61. Zabaleta), Otamendi, Vergini, Vangioni – Pérez (73. Pereyra), Gago (C) (73. Mascherano), Banega – Pastore (60. Messi), Higuaín, Gaitán (73. Di María).
    Náhradníci: Romero, Marchesin – Zabaleta, Di María, Messi, Agüero, Mascherano, Demichelis, Rojo, Fernandez, Lamela, Pereyra.

    Rozhodca: Nishimura – Otsuka, Tanaka