Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Pondelok 13.10.2014, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (17:10:07)
     
    59:12
    Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie domáci Grigorenko. Presilová hra pre Traktor.
     
    58:59
    Domáci kontrolujú priebeh koncu zápasu a držia puk na vlastných hokejkách.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:53
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gól strelil QUINT.
    Veľký závar pred domácou bránkou končí čestným zásahom hostí. Presadil sa QUINT, ktorý sa dostal k puku medzi kruhmi a nikým nekrytý vyslal strelu švihom, ktorou prekonáva domáceho brankára, ktorý si tak v dnešnom stretnutí neudrží čisté konto.
     
    56:10
    Hostia majú asi poslednú možnosť v dnešnom stretnutí využiť presilovú hru, zatiaľ sa im to však nedarí a domáci bránia dobre.
     
    55:19
    Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Tereščenko. Presilová hra pre Traktor.
     
    54:36
    Domáci začínajú svoj útok za Košečkinom a hrajú do plných aj za rozhodnutého stavu. Nenudíme sa tak ani ku koncu stretnutia a možno ešte uvidíme nejaký presný zásah.
     
    53:22
    Zaripov teraz vyslal strelu na Fokina, ten si s ňou poradil a prerušil hru. Domáci hokejista tak aspoň vybojoval útočné pásmo.
     
    52:55
    Zápas sa dohráva v slušnom tempe, aj napriek tomu že už je dávno rozhodnuté.
     
    52:18
    Domáci v plnom počte.
     
    51:35
    Strelecká nemohúcnosť hostí pokračuje aj v tejto presilovej hre. Metallurg vyhadzuje puk cez všetky čiary a oslobodzuje sa. Presilová hra hostí sa kráti.
     
    50:18
    Presilová hra pre hostí. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Kaletnik.
     
    49:52
    Domáci prvý útok robí aj teraz problémy hosťujúcej obrane. Do štatistík sa zatiaľ dnes nezapísal najproduktívnejší hráč domácich Ján Kovář, možno sa mu to dnes ešte podarí.
     
    48:35
    Domáci v plnom počte.
     
    48:04
    Košečkin si teraz pripísal krásny zákrok po strele od modrej čiary, ktorej autorom bol Quint. Domáci brankár dnes predvádza skvelý výkon.
     
    46:35
    Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Beregzalov. Presilová hra pre Traktor.
     
    45:33
    Puk teraz v tretine Metallurgu vybojoval na ľavej strane Popov, ktorý sa dokázal dostať aj k strele. Jeho pokus švihom však domáci brankár bez problémov zlikvidoval.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 14. Antipin (Zaripov), 19. Zaripov (Mozjakin), 25. Mozjakin (Lee, Zaripov), 32. Jakucenja (Kaletnik), 38. Lee (Mozjakin, Zaripov), 43. Timkin (Platonov, Khabarov) – 57. Quint


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurski) – Antipov, Birjukov, Lee, Tereščenko, Beregzalov, Batyršin, Khabarov, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář, Osala, Kosov, Kamenev, Platonov, Grigorenko, Jakucenja, Potehin, Timkin, Kaletnik
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fokin) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Atjušov, Kostromitin, Kondratjev – Bulis, Ružička, Panov, Wilson, Popov, Chistov, Gubarin, Osnovin, Penkovsky, Kokujov, Toluzakov, Sajustov