Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Dinamo Riga
Pondelok 13.10.2014, 17:30 • Ice Palace (kapacita 12,300 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:47:38)
     
    59:52
    Veľký tlak hostí v závere stretnutia. Ivannikov však kryje strelecké pokusy hostí a drží svoj tím nad vodou.
     
    59:17
    Masalskis na striedačke! Riga hraje power-play!
     
    58:56
    Puk sa nachádza v strednom pásme a tak hostia nemôžu odvolať brankára.
     
    58:41
    Oddychový čas hostí.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
    CHAFIZULLIN - 2:1
     
    56:28
    Petrohrad dal gól!

    Faktor Kovaľčuk opäť zaúradoval! Domáci kapitán našiel prihrávkou z rohu klziska pred bránkoviskom voľného Chafizullina, ktorý sa nemýlil a poslal puk z prvej za chrbát hosťujúceho brankára.
     
    56:04
    Puk po strele švihom od jedného z hostí kryje domáci brankár a bude nasledovať vhadzovanie po jeho pravici.
     
    53:53
    Zápas ihneď naberá iné rozmery, vo zvyšných minútach hry sa hrá o dve body a hostia z Rigy môžu poraziť suverénny Petrohrad len po druhý krát v sezóne. Doposiaľ sa to podarilo len Atlantu Moskovská oblasť.
     
    52:27
    SKA nevyužilo výhodu trestného strieľania ani po druhý krát v dnešnom stretnutí, Dadonov sa pokúsil o blafák a hoci si položil Masalskisa tak hosťujúci brankár dokázal betónom udržať puk pred bránkovou čiarou!
     
    52:27
    Trestné strieľanie pre SKA po faule na prenikajúceho Dadonova!
    DŽERINŠ - 1:1
     
    51:48
    Dinamo Riga dalo gól!

    Gól je uznaný. Nahodený puk od Darzinsa umiestnil do domácej bránky pomocou rúk Džerinš, či už úmyselne alebo nie, gól platí a tak je stav stretnutia vyrovnaný 1:1.
     
    Dinamo teraz dosiahlo gól, ktorý však padol po zásahu rukou jedného z hosťujúcich hráčov a tak sa bude volať videorozhodcovi!
     
    51:02
    Jeden z hosťujúcich hráčov si teraz na útočnej modrej pýtal faul, keďže sa ocitol na ľade po ataku jedného z domácich hráčov. Rozhodcovia v tom však úmysel nevideli a vylučovať sa nebude.
     
    50:06
    Hra sa teraz prelína zo strany na stranu a vidíme mnoho súbojov v rohoch klziska, Ivannikov po propagačnej strele od Darzinsa teraz radšej prerušil hru a bude sa vhadzovať po jeho pravici.
     
    48:10
    Hostia sa teraz po dlhej dobe dostali do útočného pásma a po zásahu Ivannikova, ktorý puk podržal vo svojej moci bude nasledovať vhadzovanie pred domácou bránkou.
     
    47:58
    Hostia sa teraz zmocnili puku vo vlastnom obrannom pásme a aj napriek zakázanému uvoľneniu ho vyhadzujú cez všetky čiary.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 25. Panarin (Kutejkin, Dadonov), 57. Chafizullin (Kovaľčuk) – 52. Džerinš (Darzins)


    SKA Petrohrad: Ivannikov (Salák) – Chafizullin, Kalinin, Alexandrov, Kutejkin, Belov, Chudinov, Judin, Jermakov – Ericsson, Tichonov, Kovaľčuk(C), Dadonov, Šipačjov(A), Panarin, Thoresen(A), Martensson, Červenka, Makarov, Burdasov, Kablukov
    HC Dinamo Riga: Masalskis(Sedláček) – Jerofejevs, Cibulskis, Genoway, Pujacs, Porejs, Sotnieks, Grinbergs – Darzins, Džerinš, Indrasis, Redlilhs, Meija, Bicevskis, Sčastlivyj, Salietis, Marc.Hossa, Skvorcov, Bukarts, Videll

    Rozhodca: Drejev, Sojn – Goljak, Dedulja