Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Pondelok 13.10.2014, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gól strelil QUINT.
    Veľký závar pred domácou bránkou končí čestným zásahom hostí. Presadil sa QUINT, ktorý sa dostal k puku medzi kruhmi a nikým nekrytý vyslal strelu švihom, ktorou prekonáva domáceho brankára, ktorý si tak v dnešnom stretnutí neudrží čisté konto.
     
    42:56
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil TIMKIN. Asistencie Platonov, Khabarov.
    Došlo na moje slová a domáci hokejisti pridávajú aj šiesty zásah a po prvý krát v stretnutí inkasuje aj Fokin, ktorý začal tretiu tretinu namiesto Demčenka. Leví podiel na góle má Khabarov, ktorý vybojoval puk v rohu klziska pre Platonova, ktorý ho kolmou prihrávkou posunul pred bránkovisko na Timkina a ten nikým nekrytý umiestnil puk za hosťujúceho brankára a poistil tak víťazstvo domácich.
    LEE - 5:0
     
    37:21
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Prvý útok domácich je na neudržanie. Domáci hokejisti sa teraz dostali do prečíslenia a Mozjakin prihrávkou z ľavej strany našiel Leeho a ten sa s tým veľmi nehral a napálil to bez prípravy na Demčenka, ktorý inkasuje aj po piaty krát.
    JAKUCENJA - 4:0
     
    31:07
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil JAKUCENJA. Asistencie Kaletnik.
    Domáci hokejisti sa dokázali na dlhú dobu udržať v útočnom pásme, čo nakoniec končí ich štvrtým gólom, po prihrávke Kaletnika od modrej čiary sa presadil JAKUCENJA, ktorému stačilo len vložiť hokejku do tejto prihrávky a napriek tomu že tam bol dotyk s korčuľou domáceho hokejistu a rozhodcovia kontaktovali videorozhodcu tak gól platí a Metallurg vedie 4:0.
    MOZJAKIN - 3:0
     
    24:41
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil MOZJAKIN. Asistencie Lee, Zaripov.
    Domáci prvý útok pridáva aj tretí gól v stretnutí a využíva presilovú hru. Presadil sa SERGEJ MOZJAKIN. Lee našiel prihrávkou Zaripova, ktorý poslal kolmú prihrávku do ľavého kruhu na Mozjakina a ten tvrdou strelou prekonáva Demčenka.
    ZARIPOV - 2:0
     
    18:35
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Gól strelil ZARIPOV, Asistencia: Mozjakin.
    Domáci udreli ako blesk z čistého neba. Mozjakin si nakorčuľoval s pukom po pravej strane a prihrávkou našiel Zaripova, ktorý si skvele nakorčuľoval na časovanú prihrávku a umiestnil puk za bezmocného Demčenka.
    ANTIPIN - 1:0
     
    13:03
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!

    Domáci využívajú presilovú hru o dvoch hráčov. K puku sa po prihrávke od Zaripova dostal pred bránkoviskom Antipin, ktorého prvú strelu po ľade ešte dokázal Demčenko vyraziť, na tú druhú však už nedočiahol a domáci tak vedú 1:0.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 14. Antipin (Zaripov), 19. Zaripov (Mozjakin), 25. Mozjakin (Lee, Zaripov), 32. Jakucenja (Kaletnik), 38. Lee (Mozjakin, Zaripov), 43. Timkin (Platonov, Khabarov) – 57. Quint


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurski) – Antipov, Birjukov, Lee, Tereščenko, Beregzalov, Batyršin, Khabarov, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář, Osala, Kosov, Kamenev, Platonov, Grigorenko, Jakucenja, Potehin, Timkin, Kaletnik
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fokin) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Atjušov, Kostromitin, Kondratjev – Bulis, Ružička, Panov, Wilson, Popov, Chistov, Gubarin, Osnovin, Penkovsky, Kokujov, Toluzakov, Sajustov