Srbsko – Španielsko 0:0 (kon.) | Slovensko – Taliansko 1:1 (kon.) | Ukrajina – Nemecko 0:3 (kon.)
Dánsko – Island 0:0 (kon.) | Anglicko – Chorvátsko 2:1 (kon.) | Francúzsko – Švédsko 2:0 (kon.)
koniec
Slovensko
1:1 (0:0)
Taliansko
Piatok 10.10.2014, 17:00 • Štadión FC ViOn (Zlaté Moravce) • Kvalifikácia na ME U21
Predzápasové kurzy
    ZREĽÁK - 1:1
     
    69
    Slovensko dalo gól!
    Z ničoho nič, z azda prvej vydarenej útočnej akcie v druhom polčase vyrovnávame! Absolutórium pre ADAMA ZREĽÁKA, ktorý akciou a predovšetkým prebratím lopty na štýl Joga bonito posiela tento duel znovu do patovej situácie. Na začiatku akcie bol Jakub Paur, ktorý nádherným oblúčikom z poliaceho kruhu objavil vystrihaného Ružomberčana. Ten si nádhernou finesou prebral loptu, zbavil sa Ruganiho, proti ktorému zároveň ustál ťažký osobný súboj, aby následne krížnou strelou zo šestnástky nedal šancu Francescovi Bardimu. Gólman Chieva sa po jeho prízemnej strele naťahoval márne, Slovensko – Taliansko 1:1!
    BELOTTI - 0:1
     
    54
    Taliansko dalo gól!
    Logický sled udalostí práve vyústil v očakávaný gól v sieti Dobrivoja Rusova. Slovenská omladina ešte prežila ďalšie chybné vystúpenie z pozície v podaní Teixieru, keď na bránkovej čiare opustenej svätyne odvracal Batocchiov oblúčik Lukáš Pauschek. Ten nepustil do hry Bernardeschiho, ale následne sa kopal rohový kop, ktorý priniesol úvodný presná zásah tohoto stretnutia. Center od pravej rohovej zástavky na bližšej žrdi podvihol jeden z talianskych zadákov, ktorý dokonale namazal do pohybu ANDREU BELOTTIHO, ktorý si už presný zásah i zaslúžil. Desať minút po polčasovej prestávke prehrávame. Smutné, ale objektívne konštatovanie.

    Erik Farkaš

    Góly: 69. Zreľák (Paur) – 54. Belotti

    Karty:   42. J. Mihalík (SVK) – 77. Crisetig (ITA), 85. S. Molina (ITA), 90+2. Viviani (ITA)


    Slovensko: Rusov – Pauschek, Niňaj, D. Teixeira, R. Mazáň – Paur, Lásik (C) – I. Schranz, Hrošovský, J. Mihalík – Zreľák
    Náhradníci: Le Giang – Lobotka, Malec, Škvarka, Bukata, Vajlent, D. Hudák
    Manažér: Ivan Galád (SVK)

    Taliansko: Bardi – Zappacosta, Rugani, Bianchetti (C), Biraghi – D. Baselli, Viviani, Battocchio – Bernardeschi, Belotti, Berardi
    Náhradníci: Leali – Sabelli, Cristeg, Goldaniga, S. Molina, Benassi, Longo
    Manažér: Luigi Di Biagio (ITA)

    Rozhodca: Artur Soares Dias – R. Tavares, B. Rodrigues – C. Machado (všetrci POR)
    Utorok 14.10.2014
    Taliansko - Slovensko 3:1

    Góly: 5. Bernardeschi, 15. Belotti, 89. Longo – 63. Lobotka

    Karty:   31. Crisetig (ITA), 61. Berardi (ITA), 72. Bernardeschi (ITA) – 14. Duda (SVK), 20. Zreľák (SVK), 25. Viviani (SVK), 35. Lásik (SVK), 78. Rusov (SVK), 78. Hrošovský (SVK), 90. Teixeira (SVK)   34. Duda (ITA) – 77. Zreľák (SVK)