A. Mytišči – Helsinki 2:3 (kon.) | Petrohrad – Záhreb 5:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:4 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Jokerit Helsinki
Streda 08.10.2014, 17:30 • Arena Mytishci • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    ČERNOV - 2:3
     
    55:41
    Atlant Mytišči dál gól!
    A je znížené! Atlant rozprúdil svoj presilovkový kolotoč, puk sa dostal ku Dublenkovi, ten ho nahodil na bránu a k teču sa dostal ARŤOM ČERNOV. Asistencie: Yaroslav Dyblenko, Sergej Šmeljov.
    HUHTALA - 1:3
     
    30:40
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Od modrej čiary vystrelil Gunderon, Engren chvíľu nevedel kde má puk, ale ten dopadol presne na hokejku TOMMIMO HUHTALOVI a pred forwardom hokejku bola iba odkrytá brána. Asistencie: Ryan Gunderson, Jumatti Aaltonen.
    OMARK - 1:2
     
    22:35
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Domáci chybujú na modrej čiare, puku sa zmocnil Moses, prihral na pravú stranu LINUSOVI OMARKOVI a ten strelou z prvej prekonáva Engrena ponad jeho rameno. Asistencia: Steve Moses.
    TARAťUCHIN - 1:1
     
    16:37
    Atlant Mytišči dál gól!
    Tak, toto je obrovská chyba hosťujúceho gólmana. Puk dostal na modrú čiaru ANDREI TARAŤUCHIN, vystrelil z prvej a hoci strela smerovala presne do Heleniusovej hrude, na prekvapenie všetkych puk skončil v sieti. Asistencie: Oleg Jašin.
    MOSES - 0:1
     
    12:05
    Jokerit Helsinki dáva gól!

    Petr Koukal prihrával z ľavej strany na stred, kde si puk sklepol STEVE MOSES a presnou strelou k pravej tyčke otvára skóre. Asistencia: Petr Koukal.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 17. Taraťuchin, 56. Černov (Dyblenko, Šmeljov) – 13. Moses (Koukal), 23. Omark (Moses.), 31. Huhtala (Gunderson, Aaltonen)


    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Novopašin, Velikov, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Dorofejev, Gilroy – Engqvist, Potapov, Majorov, Voronin, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Koltsov, Sošnikov, Jašin, Šmeljov
    Jokerit Helsinki: Helenius (Karlsson) – Korpikari, Todd, Jaakola, Karalahti, Gunderson, Lajunen – Moses, Maki, Rita, Hahl, Kapanen, Koukal, Aaltonen, Huhtala, Omark, McLean, Poysti, Harju

    Rozhodca: Bondar, Gusev – Otmachov, Palei