Vítkovice – SaiPa 1:3 (kon.) | Tappara – Třinec 5:1 (kon.) | Kuopio – Växjö 1:3 (kon.)
IFK Helsinky – Skellefteå 5:3 (kon.) | Rauma – Luleå 2:0 (kon.) | Vienna – Zürich 5:3 (kon.)
Villach – Frölunda 1:7 (kon.) | Berani Zlín – Eisbären 4:2 (kon.) | Ingolstadt – Zug 3:2 (po pr.)
Salzburg – Kloten 7:1 (kon.) | SønderjyskE – Krefeld 4:5 (kon.) | Hamburg – Nottingham 6:0 (kon.)
Ženeva – Briançon 5:1 (kon.) | Fribourg – Djurgården 3:1 (kon.) | Stavanger – Bern 5:2 (kon.)
Bolzano – Pardubice 4:3 (kon.) | Linköping – TPS 1:2 (kon.) | HV71 – Jyväskylä 0:3 (kon.)
koniec
Fribourg-Gottéron
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Djurgårdens IF
cz Utorok 07.10.2014, 19:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec utkání, které rozhodli domácí ve třetí části, zejména gól na 2:1 zlomil soupeře ze severu Evropy psychicky. Fribourg-Gottéron tedy bere tři body za výhru v základní hrací době a přivlastňuje si vítězství skupiny D. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji pěkný zbytek večera. (22:01:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Fanoušci už děkují několika pokřiky svým oblíbencům nejen za dnešní vítězství, ale také celkové ovládnutí skupiny D, které si Švýcaři bezpochyby zasloužili.
     
    58:46
    Vhazování po levici brankáře Nyffelera, který je nyní daleko víc v klidu než jeho protivník na druhé straně barikády a tuší dnešní vítězství.
     
    57:06
    Pomalu můžeme očekávat, že se utkání začne dohrávat v pomalejším tempu, domácí už nikam spěchat nemusí a hosté jsou zase daleko bodovému zisku.
    Sebastian SCHILT - 3:1
     
    56:37
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně potvrzující gól o své dnešní výhře dávají do sítě soupeře hokejisté ze Švýcarska. Gólem do odkryté sítě skóre za radosti hlediště SEBASTIAN SCHILT. Je to navíc druhý gól Fribourgu v oslabení. Bez asistence
     
    54:48
    Dvě minuty za podražení inkasuje od rozhodčího domácí hokejista domácích Ngoy. Dobrá přáležitost pro Švédy na vyrovnání skóre.
     
    54:38
    Puk ve střední části hrací plochy vybojoval pro hosty Guter, který vyrazil dopředu bez podpory ostatnách spoluhráčů.
     
    53:52
    Djurgårdens IF mohli zkusit překvapit obranu soupeře, ale Hogström, autor první branky hostů, vystřelil opravdu hodně špatně.
     
    53:02
    Sotva rozhodčí vhodil puk na led, musí zase přerušovat, nyní pro ofsajd švédského výběrz.
     
    52:06
    Gólman Nyffeler si připsal práci vyrážečkou, která pro něj nebyla žádným těžkým úkolem, a tak jeho spoluhráči zase vyráží dopředu.
     
    51:53
    Domácí hokejisté jeli ve třech na jednoho, ale zakončující Pouliot se neprosadil, Djurgårdens IF vyhazuje puk.
     
    49:13
    Puk ze středního pásma rozehrává dopředu nejistě Ollas, jehož nahrávku navíc nikdo ze spoluhráče nenásledoval.
     
    48:10
    Brankář Djurgårdens IF drží svůj tým nad vodou, po dorážce Pouliouta na brankovišti udržel kus černé gumy před čárou a nedovolil Fribourgu utéct na rozdíl dvou branek.
     
    47:17
    Tambellini už zase v chuti ohrozit svatyni Armalise, tentokráte ale hodně dobře naladěný forvard domácích nedostal prostor k lepšímu zakončení.
     
    46:42
    Pouliot měl dostatek místa pro útočný výpad za modrou čárou, a tak zkusil zaútočit. Jeho střela ale hodně minula úroveň horní tyčky.
     
    46:19
    Hosté ještě dohrávali zbytek přesilové hry, ještě jednou vystřelili, ale víc už nestihli. Domácí nejen, že dokázali oslabení obránit, dokone v něm unikli do vedení 2:1.
    Jeff TAMBELLINI - 2:1
     
    45:11
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Ne často vídaná parádička, jakou si v individuálním podání dovolili domácí hokejisté, za pomocí hokejky JEFFA TAMBELLINIHO. Zmiňovaný jedinec ujížděl ve vlastním oslabení úplně samotný na branku, za radosti hlasité arény se vůbec nemýlil, když poslal puk do sítě zesmutnělého Armalise. Asistence: John Fritsche and Joel Kwiatkowski.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 4. Monnet (Pouliot, Mauldin), 46. Tambellini (Fritsche, Kwiatkowski), 57. Schilt – 7. Hogström (Fernholm)


    Fribourg-Gottéron: Nyffeler (Conz) – Kwiatkowski, Ngoy, Abplanalp, Helbling, Schilt, Huguenin, Wildhaber, Montandon – Monnet, Pouliot, Mauldin – Hasani, Tambellini, Mottet – Bruegger, Ness, Fritsche – Plüss, Bykov, Sprunger
    Djurgårdens IF: Armalis (Soderström) – Englund, Hogström, Deilert, Fernholm, Ollas-Mattsson, Norell, Nyström – Guter, Ljungh, Saviano – Lauritzen, Trukhno, Alvarez – Heinero, Rundqvist, Sorensen – Ahlen, Hölm, Eriksson

    Rozhodca: Bauer (GER), Eichman (SUI) – Kovacs (SUI), Kaderli (SUI)