Empoli – Palermo 3:0 (kon.) | Parma – CFC Janov 1:2 (kon.) | Sampdoria – Bergamo 1:0 (kon.)
Udinese – Cesena 1:1 (kon.) | Lazio – Sassuolo 3:2 (kon.) | Juventus – AS Rím 3:2 (kon.)
Fiorentina – Inter 3:0 (kon.) | Neapol – Turín 2:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:2 (3:1)
U.S. Sassuolo Calcio
Nedeľa 05.10.2014, 15:00 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    BERARDI - 3:2
     
    51
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! DOMENICO BERARDI zo značky pre pokutové kopy nezaváhal a strelou do pravého horného rohu znižuje na 3:2.
    CANDREVA - 3:1
     
    35
    Lazio dalo gól! Lazio Rím opäť vedie o dva góly! Obrana Sassuola tentoraz úplne zaspala, dovolila dvojici hráčov nasťahovať sa pred bránu, Đorđević nesebecky loptu sklepol ANTONIOVI CANDREVOVI, ktorý mal toľko času, že si loptu nadvakrát spracoval, a s prehľadom prekonal brankára hostí.
    BERARDI - 2:1
     
    26
    U.S. Sassuolo Calcio dalo gól! Domáci hráči sa ešte poriadne nedoradovali, už majú dôvod na smútok. Okamžite po rozohrávke hostí totiž do útoku vyštartoval nedôrazne bránený DOMENICO BERARDI, ktorý si stihol spracovať krásnu kolmicu a prudkou strelou okamžite znižuje na 2:1.
    ĐORđEVIć - 2:0
     
    25
    Lazio dalo gól! Lazio následne získalo rohový kop, ten zahral Candreva nakrátko, následne prišiel center na FILIPA ĐORĐEVIĆA, ktorého Cannavaro nedokázal zastaviť a domáci tak vedú už 2:0. Đorđević totiž poľahky prekonal Consigliho hlavou.
    MAURI - 1:0
     
    9
    Lazio dalo gól! Z ničoho nič prichádza prvý gól stretnutia! Po neúspešnom útoku Sassuola si loptu do útoku sám potiahol STEFANO MAURI, ktorý sa až prekvapivo ľahko dostal k hranici pokutového územia, odkiaľ prudko vypálil a nedal Consiglimu šancu zasiahnuť.

    Andrej Marienka

    Góly: 9. Mauri, 25. Đorđević, 35. Candreva – 26. Berardi, 51. Berardi (pen.)

    Karty:   27. Onazi (LAZ), 42. Cana (LAZ), 82. Marchetti (LAZ) – 28. Peluso (SAS), 67. Cannavaro (SAS)   50. Cana (LAZ) – 61. Peluso (SAS)


    Lazio Rím: Marchetti – Braafheid, Cana, de Vrij, Cavanda – Parolo, Mauri, Onazi – Candreva, Đorđević, Lulić
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Ciani, Felipe Anderson, Ederson, Klose, Konko, Keita, Bruno Pereirinha, Ledesma

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Antei, Cannavaro, Gazzola – Taïder, Magnanelli, Biondini – Sansone, Zaza, Berardi
    Náhradníci: Pomini, Polito – Longhi, Chibsah, Missiroli, Pavoletti, Acerbi, Bianco, Terranova, Brighi, Floro Flores, Floccari

    Rozhodca: Tommasi – Crispo, Galloni