Sevilla – La Coruña 4:1 (kon.) | Vigo – Villarreal 1:3 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.)
Real Madrid – Bilbao 5:0 (kon.)
koniec
Celta Vigo
1:3 (1:2)
Villarreal CF
Nedeľa 05.10.2014, 17:00 • Estadio Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Mario GASPAR - 1:3
     
    90+1
    A je rozhodnuté, do obrany domácich sa dostal Vietto, ktorý šprintoval po pravé strane až na stred kde našiel Gaspara, ktorý pohotovo skóruje a ukončuje trápenie domácich.
    Joaquín LARRIVEY - 1:2
     
    44
    Góóól! Domáci sa dočkali. Po protiútoku skóruje JOAQUÍN LARRIVEY, ktorý nedal brankárovi šancu a pomerne prízemnou strelou prekonáva čisté konto tohto brankára. Protiútok nastal po veľkej chybe Víctora Ruiza zhruba na polovici ihriska.
    Moi GÓMEZ - 0:2
     
    34
    Zlý sen pre domácich! Bezprostredne po prvom góle do ich siete, padá aj druhý! Strelcom je opäť MOI GÓMEZ, ktorý technickou strelou prekvapil brankára Álvareza. Stav zápasu sa zrazu z 0:0 zmenil na 0:2 a hostia sú na koni.
    Moi GÓMEZ - 0:1
     
    32
    Tak toto sa hocikedy nevidí! Hostia, ktorí si do lopty pekne dlho neťukli a boli utláčaní útokmi domácich strieľajú gól! Strelcom je MOI GÓMEZ, ktorý využil perfektnú spätnú prihrávku spoluhráča a z bezprostrednej vzdialenosti skóruje.

    Ondrej Katreniak

    Góly: 44. Larrivey – 32. Gómez, 34. Gómez, 90+1. Gaspar

    Karty:   27. Fontás (VIG), 70. Krohn-Dehli (VIG), 83. Orellana (VIG), 90. Madinda (VIG) – 35. Marín (VIL), 50. Paulista (VIL), 58. Gómez (VIL), 90+1. Cani (VIL)   86. Fontás (VIG)


    Celta Vigo: Sergio Álvarez – G. Cabral, Hugo Mallo, Fontàs, Planas – M. Krohn-Dehli, Álex López, N. Radoja – F. Orellana, J. Larrivey, Nolito
    Náhradníci: P. Hernández, Santi Mina, Charles, Rubén Blanco, L. Madinda, Jonny Castro, Sergi Gómez

    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Mario Gaspar, Víctor Ruíz, Gabriel Paulista, Adrián Marín – Bruno, D. Cheryshev, Moi Gómez, Trigueros – I. Uche, G. dos Santos
    Náhradníci: J. dos Santos, L. Vietto, Cani, Chechu Dorado, Gerard Moreno, Javier Espinosa, Juan Carlos

    Rozhodca: Alfonso Álvarez – José Gallego, Juan Barranco