FK Dinamo Moskva – Eindhoven 1:0 (kon.) | FK Krasnodar – Everton 1:1 (kon.) | Rijeka – Sevilla 2:2 (kon.)
Feyenoord – Liége 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Lille 1:1 (kon.) | Sparta Praha – YB Bern 3:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Neapol 0:2 (kon.) | Aalborg – Rio Ave 1:0 (kon.) | D.Kyjev – FCSB 3:1 (kon.)
Guingamp – Solún 2:0 (kon.) | Minsk – Fiorentina 0:3 (kon.) | Lokeren – Met. Charkov 1:0 (kon.)
Trabzonspor – Légia Varšava 0:1 (kon.) | Villarreal – Limassol 4:0 (kon.) | Zürich – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
Helsinki – Brugge 0:3 (kon.) | Turín – Kodaň 1:0 (kon.) | Asteras – Partizan 2:0 (kon.)
Tottenham – Besiktas 1:1 (kon.) | Giurgiu – Salzburg 1:2 (kon.) | Celtic – D. Záhreb 1:0 (kon.)
Praia – Panathinaikos 2:0 (kon.) | Inter – Karabach 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Dnipropetrovsk 0:0 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
1:0 (0:0)
PSV Eindhoven
Štvrtok 02.10.2014, 17:00 • Arena Chimki, Chimki • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Už som mal v hlave slová, ako napíšem do záverečného hodnotenia zápasu o spravodlivej deľbe bodov, o tom že sme gól napokon nevideli. Ale celé toto moje zhodnotenie zmenil žolík domácich z lavičky YURIJ ZHIRKOV, keď skóroval z poslednej útočnej akcie zápasu. Domáci sa tak radujú,hosťom ostali len oči pre plač. Remíza by bola určite spravodlivá, vyhral však šťastnejší tím v závere stretnutia. Domáci sa tak dostanú so 6 bodmi základnej skupiny E, keď neprehrali ani druhý zápas skupiny.

    Mne už neostáva nič iné ako Vám zaželať pekný zvyšok večera a úspešný posledný zajtrajší pracovný deň. Ešte Vám pripomeniem, že onlajny majú dnes pre Vás pripravené aj ostatné zápasu z prestížnej EL, od 19:00 hrá svoj domáci zápas náš jediný zástupca Slovan Bratislava proti veľkoklubu z Neapolu. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch na tomto portáli. (19:04:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    ZHIRKOV - 1:0
     
    90+3
    Dinamo Moskva dáva gól!
    Tak to je neuveriteľné! Prvý gól zápasu napokon padol až v samom závere zápasu, keď sa v nadstavenom čase dokázal presadiť žolík z lavičky YURIJ ZHIRKOV.
    Domáci sa dostali ku rohovému kopu z pravej strany, loptu po hlavičkovom zakončení ku ľavej tyčke s námahou vyrazil brankár hostí Zoet len pred seba, ku odrazenej lopte sa napokon dostal už spomínaný Zhirkov, pre ktorého nebolo problém poslať loptu do siete!
     
    90+1
    Prvá nadstavená minúta je už pomaly za nami, nič zvláštne nám nepriniesla. Pri lopte boli hostia, ale nedostali sa do zakončenia ani ku presnej prihrávke. Domáci sa tak ničoho báť nemuseli.
     
    90
    Hlavný rozhodca Borski nadstavuje ešte 4 minúty! Dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého ?
     
    89
    Domáci sa p rýchlom brejku dostali pred 16-tkou hostí, ale loptu napokon aj veľmi rýchlo stratili a hostí ničím zvláštnym neohrozili.
     
    88
    Hostia napokon ešte po rýchlom brejku získali priamy kop, Vloet bol jeho exekúorom a ihneď pálil. Trafil len však do domáceho futbalistu Kuranyiho.
     
    87
    Büttner sa už vrátil späť do hry! Ostávajú nám už posledné minúty zápasu, uvidíme koľko napokon ešte nastaví hlavný rozhodca nad rámec riadneho hracieho času. Momentálne sa zrejme už len zápas dohráva, nevidíme snahu nikoho z aktérov o útočenie.
     
    86
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Maher, prichádza Ritzmaier.
     
    85
    Hra sa nám však teraz prerušila, keď ostal na ihrisku po jednom zo súbojov ležať domáci Büttner. bude musieť byť ošetrený za posranou čiarou, ako to už avizuje hlavný rozhodca Borski.
     
    84
    Striedanie v tíme PSV Eindhoven: z ihriska odchádza Jozefzoon, prichádza Vloet.
     
    83
    Až takto v závere zápasu sa chystá prvé striedanie na strane hostí!
     
    82
    Po rýchlom brejku domáceho celku sa ku strele dostal Kuranyi, ale bol to len veľmi slabý pokus na bránu hostí, brankár PSV nemusel napokon ani zasahovať.
     
    81
    Dnes by bola určite spravodlivá deľba bodov. Aj keď sme gól stále nevideli, bolo sa miestami na čo pozerať. Nejaký ten čas ešte však ostáva, možno sa niečoho zaujímavého aj dočkáme.
     
    80
    Hostia momentálne držia loptu na svojich kopačkách, ale nedokážu nič zaujímavého vymyslieť. Záver zápasu sa už blíži, gól sme stále nevideli. Pokúšajú sa to teraz zmeniť hráči PSV.
     
    79
    Napokon sa aj domáci tím ku ohrozeniu brány hostí dostal, ale bolo z toho len veľmi nepresné strela Zhirkova. Bude z toho len odkop od brány hostí, o ktorý sa postará brankár PSV Zoet.
     
    78
    Pomaly sa nám blíži záver tohto zápasu a aktívnejším tímom začína byť domáci celok. Momentálne je pri lopte a skúša niečo zaujímavé na hostí vymyslieť.
     
    77
    Rýchly brejk domáceho tímu a moc nechýbalo a mohli sme vidieť prvý gól v zápase! Skvelú prihrávku do behu dostal Zhirkov, bol však tiesnený a svoju tvrdú strelu po zemi poslal len veľmi tesne vedľa brány hostí!
     
    76
    Nedovoleným zákrokom na Büttnera sa teraz prezentoval Jozefzoon, hlavný rozhodca mu za to udelil žltú kartu.
     
    75
    Postupná útočná akcia hostí sa napokon skončila len nepresnou strelou Willemsa, domáci brankár sa za loptou len obzrel, zasahovať nemusel.
     
    74
    Zaujímavá situácia, tréner domácich práve vyčerpal všetky tri striedania, hostia ešte nevyužili ani jedno a to sa nám zápas pomaly ale isto dostáva do záverečnej časti. Uvidíme, či hostia vôbec v zápase striedať budú.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Dinamo Moskva: z ihriska odchádza Ionov, prichádza Valbuena.
     
    72
    Kokorin sa dostával do ďalšej útočnej akcie, ale jeho snahu zastavil ofsajd. Lopta sa ak presunie na kopačky futbalistov PSV.
     
    71
    Domácich to však nerozhádzalo a začínajú aj oni opäť útočiť. Do streleckej príležitosti sa dostal Kokorin, ale jeho slabú a zle umiestnenú strelu bez problémov chytá brankár hostí Zoet.
     
    69
    To čo teraz zahodil hráč hostí Jozefzoon je trestuhodné a aj to je možno slabé slovo na označenie, čo práve zahodil. Dostal loptu krásne do behu, dostal sa až do domácej 16-tky, položil si vybiehajúceho brankára, svojim pohybom oklamal aj posledného obrancu a mal pred sebou len prázdnu bránu síce trošku z uhla, ale trafiť ju nedokázal! Veľká škoda pre hostí, pre domácich zase obrovské šťastie.
     
    68
    Striedanie v tíme FK Dinamo Moskva: z ihriska odchádza Noboa, prichádza Kuranyi.
     
    68
    Ten však bez problémov domáca obrana odvrátila do bezpečia a tak sa opäť začína len taký boj o loptu, opäť to je futbal len po 16-tku.
     
    67
    Hostia sa postupne prebili cez domácich futbalistov, na svoju stranu si teraz vybojovali rohový kop.
     
    66
    Jeho exekútorom bol napokon nový muž na ihrisku Zhirkov, jeho centrovanú loptu do 16-tky hostí však nikto z domácich nezasiahol. Bude to tak lopta pre hostí.
     
    65
    Teraz sa však už domácemu tímu podarilo svojou aktivitou pohroziť hosťom, PSV napokon odvracia loptu na rohový kop.
     
    64
    Ale opäť sme mali možnosť vidieť len nepresnú prihrávku a domáci tak loptu stratili. Dnes to bude zrejme o jednom jedinom góle, kto ho dá, tak vyhrá. Ešte nám ostáva nejaký ten čas, oba tímy sa tak budú pokúšať ho streliť.
     
    63
    Hostia sa napokon po rýchlom brejku dostali do 16-tky domácich, ale Maher vyslal len slabú strelu, s ktorou domáci brankár problémy nemal. Dopredu tak tak teraz skúsia domáci.
     
    62
    Moc futbalovej krásy teraz nevidíme a oproti prvému polčasu sa teraz aj celkom nudíme. Oba tímy sa snažia útočiť, ale dopúšťajú sa veľmi veľa nepresností. Podobne tomu teraz bolo aj pri tejto útočnej snahe domácich.
     
    61
    Striedanie v tíme FK Dinamo Moskva: z ihriska odchádza Dzsudzsák, prichádza Zhirkov.
     
    60
    Rýchly protiútok domácich musel v strede poľa zastaviť Maher, Borski mu za to ukázal žltú kartu.
     
    58
    Opäť sme mali možnosť vidieť dva rýchle útoky, jeden na domácej strane a jeden zo strany hostí. Oba sa však skončili aj veľmi rýchlo po nepresnostiach.
     
    57
    Hostia však loptu rýchlo stratili a dopredu skúšali ísť domáci futbalisti, ich útočná snaha však bola prerušená ofsajdom. Opäť je tu tak šanca pre hostí na založenie útoku.
     
    56
    Ich útočnú akciu však zastavil domáci Dzsudzsák aj za cenu nedovoleného zákroku. Hlavný rozhodca Borski mu zatiaľ len dohovoril.
     
    55
    Domáci sa však napokon na dostrel brány hostí dostali, ale po chybnej kombinácii napokon aj loptu stratili. Dopredu tak skúšajú ísť hostia.
     
    54
    Hostia však už o loptu stihli aj prísť a tak ju majú na kopačkách domáci hráči. Lenže, zvolili pomalší útok a postupnú kombináciu, hostia ich však výborne vysoko napádajú a celé im to komplikujú.
     
    53
    Rohovemu kopu sa však domáci tím bez menších problémov ubránil a loptu poslal do bezpečia. Po úvodnom menšom tlaku domácich začínajú teraz búšiť aj hostia.
     
    52
    Tak, teraz stálo veľké šťastie na domácej strane, keď v ich 16-tky sa po centrovanej lopte dostali až dvaja hráči hostí, celé to zakončil tvrdou prízemnou strelou Wijnaldum, jeho pokus bol však zblokovaný na rohový kop!
     
    51
    Domáci tím teraz zahrával dva rohové kopy krátko po sebe, ten prvý nepriniesol žiaden vzruch, ale ten druhý už áno, keď sa postupne dostali do zakončenia až traja domáci futbalisti, ale loptu do siete neodpravili. Celé to zakončil nepresnými nožničkami Hubočan.
     
    50
    Prvú žltú kartu v zápase vidíme až v druhom polčase, za tvrdý zákrok ju vidí hosťujúci Arias.
     
    49
    Domáci tím si drží loptu na svojich kopačkách už dlhšiu dobu, ale cez pozornú defenzívu hostí sa nemôžu prebiť.
     
    48
    Hostia zahrali rohový kop veľmi dobre, po skvelej centrovanej lopte do domácej 16-tky sa ku hlavičke dostal niekto z hostí, domáci Douglas však skvelo loptu odvrátil do bezpečia.
     
    47
    Domáci futbalisti však loptu rýchlo stratili a do rýchleho brejku sa dostali hostia. Po svojej aktivite získali prvý rohový kop v druhom polčase.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už začal! Výkop mali domáci futbalisti a budú sa tak pokúšať o prvú útočnú akciu v druhom polčase.
    Dočkáme sa v druhom polčase nejakého gólového zápisu?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ihrisku štadióna Arena Chimki! Druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase, ktorý bol veľmi vyrovnaný sme napokon gól nevideli a tak je stav pochopiteľne 0:0. Avšak, určite sme sa nenudili a mali sme možnosť vidieť aj niekoľko veľkých šancí, ale obaja brankári dnes chytajú výborne a svoje tímy podržali. Hra sa nám prelievala zo strany na stranu, bol to teda zaujímavý prvý polčas.

    V druhom polčase sa tiež určite nudiť nebudeme, ostaňte ho sledovať prostredníctvom nášho portálu aj naďalej, mal by sa začať približne o 18:04.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Hostia sa teraz museli obetavo hádzať do striel ako na hokeji, keď po rohovom kope sa do zakončenia dostal Büttner, ale jeho pokus skončil pred ním stojacím obrancom hostí, ku odrazenej lopte sa ešte dostal Jusupov, ale ten pochodil rovnako.
     
    45+1
    V nadstavenom čase podnikli domáci ešte útočnú akciu, ktorú začal kto iný ako Dzsudzsák, loptu poslal presnou prihrávkou z ľavej strany presne do 16-tky hostí, ktorú však PSV odkoplo na rohový kop.
     
    45
    Hlavný rozhodca Borski nadstavuje ešte prekvapivo až 3 minúty! Avšak, často sa hra prerušovala a usúdil, že tento čas je potrebný nastaviť.
     
    44
    Napokon sa nám už v hre pokračuje a pri lopte je stále častejšie domáci tím. Opäť je to však futbal len po 16-tku.
     
    43
    Hlavný rozhodca Borski musel opäť prerušiť hru, keď na trávniku ostal ležať jeden z futbalistov domáceho tímu. Zrejme však ku ošetreniu nedôjde.
     
    42
    Loptu tak aj naďalej držia domáci, ale nedarí sa im dostať sa do zakončenia, aj hostia dnes začínajú výborne vysoko napádať. Pomaly sa nám už začína napĺňať prvý polčas.
     
    41
    Dnes takmer všetky štandardné situácie domácich zahráva Dzsudzsák, podobne tomu bolo aj teraz. Loptu poslal niekam na vzdialenejšiu tyč, tam ju však hostia bez problémov upratali do bezpečia.
     
    40
    Avšak, teraz po jednom rýchlom brejku domáceho tímu si futbalisti tamojšieho klubu vybojovali priamy kop, brankár hostí si už stavia múr.
     
    39
    Dlhšie teraz na kopačkách držia loptu hostia, ale cez pozornú defenzívu domácich sa im prebiť nedarí. Domáci následne hrozia z brejkov, ale ani tie neslávia žiadny úspech.
     
    38
    Lopta začala teraz lietať zo strany na stranu, bez striel či šancí. Je to opäť futbal len po 16-tku. Všetko zrejme nasvedčuje tomu, že sa v prvom polčase gólu nedočkáme.
     
    37
    Jeho exekútorom bol napokon Maher, ktorý poslal presný center pred domácu bránu, tam však včas zasiahol stopér Dinama a loptu odvrátil do bezpečia.
     
    36
    Hostia sa však pomerne rýchlo dostali na dostrel domácej brány a svojou veľkou aktivitou získali rohový kop. Domáci sa tak budú musieť brániť.
     
    35
    Po ňom sa do zakončenia dostal Dzsudzsák, ale jeho slabá a nepresná strela končí len mimo brány hostí. Zoet napokon zasahovať nemusel.
     
    34
    Teraz získali hostia priamy kop, ale po zlej rozohrávke loptu stratili a musia sa rýchlo vrátiť späť, pretože domáci už vyrazili do rýchleho brejku.
     
    33
    Ku lopte sa teraz dostali hostia, ale nedarí sa im nič vymyslieť, ako ohroziť domácich. Domáci dnes výborne napádajú všetky ich rozohrávky.
     
    32
    Domáci tím zahrával nebezpečný priamy kop, ktorý rozohral Dzsudzsák, jeho center padol na hlavu pripraveného Douglasa, ale jeho slabá hlavička končí len v rukaviciach domáceho brankára. Keby bola silnejšia, určite by mu narobila veľké problémy.
     
    30
    Aj tomu sa domáci tím bez problémov ubránil a navyše získal loptu na svoje kopačky. Takže, zrejme teraz príde na striedačku útočná chvíľka pre domácich futbalistov.
     
    29
    Rohovému kopu sa domáci bez problémov ubránili, ale po krátkej dobe sa ku centru do ich 16-tky dostal Willems a vybojoval pre PSV ďalší rohový kop.
     
    28
    A ihneď sa do nebezpečného zakončenia dostali futbalisti hostí, domáci brankár bol však pripravený a loptu vyrazil na rohový kop. Už dáva svoje pokyny spoluhráčom, kde sa majú teraz pri bránení postaviť.
     
    27
    Tak, všetko je už v poriadku a v hre môžme pokračovať. Zatiaľ sa je na čo pozerať, zápasu už chýba len gól.
     
    26
    Momentálne sa nám hra prerušila, pretože na ihrisku ostali ležať dvaja hráči. Na trávnik prišli aj lekári, ktorí ich ošetria. Hráči sa tak môžu zatiaľ občerstviť.
     
    25
    V útoku sa teraz ocitli aj domáci, po obliehaní 16-tky sa dostal ku odraznej lopte Noboa, jeho pokus bol však veľmi nepresný a brankára hostí vôbec nezamestnal.
     
    24
    A aj hostia sa dostali do ďalšej veľkej šance, loptu dostal na kopačku Maher, ktorý vyslal tvrdú strelu na domácu bránu, Gabulov však proti tejto strele perfektne zasiahol a loptu zobral do svojej moci.
     
    23
    Hra sa teraz presunula do rýchlej fázy, snažia sa útočiť aj domáci a aj hostia a tak sa určite nenudíme. Momentálne útočia hostia, domáci sa tak museli rýchlo sformovať v zadných radoch.
     
    22
    Hostia mali teraz vo svojej 16-tke obrovské šťastie! Domáci tím sa dostal do rýchleho brejku, po ktorom prišiel center do 16-tky hostí, brankár hostí zakiksoval a center mu vypadol z rúk, ku lopte sa dostal Noboa, ale brankár Zoet svoju chybu odčinil pohotovým zákrokom, po ktorom obrana hostí poslala loptu rýchlo do bezpečia!
     
    20
    Lopta stále patrí hosťom, obetavé zákroky a napádanie domácich však zabraňuje nejakej veľkej katastrofe.
     
    19
    Je to však teraz ako na hojdačke. Raz sú pri lopte domáci a raz hostia. Momentálne patrí lopta Holanďanom, ale nemôžu sa dostať ku žiadnej vážnej situácii.
     
    18
    A aj sa im teraz podarilo pohroziť nebezpečnou strelou, o čo sa postaral Büttner, do strely sa mu však obetavo hodil obranca hostí a poslal tak loptu len za postrannú čiaru.
     
    17
    Hostia sa pokúšali tiež dostať sa na dostrel brány, ale nepodarilo sa im to, Dopustili za veľa nepresností a loptu rýchlo stratili. Aktívnejší začínajú byť domáci.
     
    16
    Na starosť si ho zobral Ionov, zahral ho celkom dobre, lopta padla do 16-tky hostí, ale nikto z domácich nedokázal vyslať presnú strelu na bránu a tak mohli ostať hostia v pokoji.
     
    15
    Domáci tím sa však opäť pokúša pohroziť a celkom sa im to aj darí. Dostali sa na dostrel brány hostí a získali aj priamy kop, ktorý však Dzsudzsák napálil len do dobre postaveného múru. Dinamo však získava rohový kop.
     
    14
    Obstáli však teraz podobne ako hostia a do žiadneho zakončenia sa napokon nedostali. Hra sa nám presunula do trošku nudnejšej pasáže.
     
    13
    Domáci menší tlak hostí ustáli a skúšajú im to vrátiť. Po obliehaní 16-tky hostí získavajú aj oni ďalší rohový kop v zápase.
     
    12
    Od rohovej zástavky napokon loptu do domácej 16-tky centroval Maher, lopta však preletela cez 16-tku a nikto z hostí ju nedokázal zasiahnuť. Loptu tak na svoje kopačky vybojoval domáci tím.
     
    11
    Hosťom sa teraz darí dlhšie držať loptu a dostávajú domácich pod menší tlak. Ten zatiaľ zvládajú bez problémov, aj keď museli loptu teraz odvrátiť za cenu rohového kopu.
     
    10
    Dlhšie sme však už nevideli žiadnu strelu na bránu či šancu. Oba tímy sa teraz často dopúšťajú nepresností a tak sledujeme opäť veľký boj o loptu.
     
    9
    Momentálne sa hrá rýchly futbal hore dole. Oba tímy bojujú o každú lopty a často idú aj do tvrdších zákorkov. Hlavný rozhodca Borski však zatiaľ po žltej karte nesiahol.
     
    8
    Ale ani hostia zo svojho prvého rohového kopu nevyťažili gól, dokonca sa nedostali ani ku ohrozeniu brány. Pri lopte sú teraz domáci a skúšajú sa dostať na dostrel brány ich dnešného súpera. Od úvodu sa hrá celkom zaujímavý futbal.
     
    7
    Na veľké šance to je teraz 1:1, ale na góly vďaka brankárom to je 0:0! Domáci si nedali vo svojej 16-tke pozor na Willemsa, ktorý sa ocitol sám pred domácim brankárom Gabulovom, svoju strelu namieril presne ku ľavej tyčke, domáci branká však fantasticky vyráža na rohový kop!
     
    6
    Aj ten ustáli hostia bez ujmy a zmocnili sa napokon lopty. Skúšajú sa dostať smerom dopredu a dostať tak domácich pod tlak.
     
    5
    Oborvská šanca hneď na úvod zápase pre domáci tím! SKvlo zahratý rohový kop, po ktorom sa dostal ku presnej hlavičke pod brvno domáci Samba, brankár hostí Zoet však fantastickým zákrokom loptu vyrazil na ďalší rohový kop!
     
    4
    Dinamo pokračuje v úvodnej aktivite aj naďalej, po výbornej robote v 16-tke hostí získava domáci tím prvý rohový kop v zápase.
     
    3
    Domáci sú od začiatku aktívnejším celkom, Büttner napádal výborne rozohrávku hostí a utekal aj za malou domov ku brankárovi Zoetovi, ktorý musel včas vybehnúť a loptu pred ním odkopnúť. Stihol to len tak tak.
     
    2
    Domáci Dzsudzsák operoval s loptou na pravej strane. ale obranca hostí ho včas zastavil a zobral mu loptu, aby sa tento futbalista nemohol dostať ku prihrávke či centru.
     
    1
    Úvod zápasu je trošku rozháraný z oboch strán, oba tímy sa dopúšťajú veľa nepresností a často tak strácajú loptu. Je to taký boj po stred ihriska.
     
    1
    Zápas sa nám začal, úvodný výkop zápasu patril hosťom, pokúsia sa tak o prvú útočnú akciu.
    Domáci si dnes na seba zobrali modré dresy, hostia zvolili červené s bielymi pruhmi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Práve znie útrobami štadióna znelka Európskej ligy, to znamená, že zápas začne o malú chvíľu!
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami vkročili na trávnik štadióna Arena Chimki, po úvodných formalitách sa nám môže zápas začať!
     
    Príjemný štvrtočný podvečer všetkým, ktorí ste sa rozhodli sledovať tento on-line prenos, ktorý sa už spoločne s výkopom čoskoro začne. Zostavy oboch tímov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. V základnej zostave domácich nastupuje aj náš reprezentant Tomáš Hubočan, čo nás určite môže veľmi tešiť.

    Už mi neostáva nič iné, ako Vám zaželať príjemný športový zážitok, pohodlne sa usadťe a sledujte tento on-line prenos prostredníctvom nášho portálu.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Dinamo Moskva: Gabulov – Büttner, Samba, Douglas, Hubočan, Vainqueur, Dzsudzsák, Yusupov, Ionov, Noboa, Kokorin(K).

    Náhradníci: Berezovski – Manolev, Rotenberg, Valbuena, Zhirkov, Zobnin, Kuranyi.

    Tréner: Stanislav Cherchesov

    PSV Eindhoven: Zoet – Rekik, Arias, Bruma, Willems, Hendrix, Maher, Wijnaldum(K), Narsingh, Jozefzoon, Locadia.

    Náhradníci: Pasveer – Isimat-Mirin, Brenet, Guardado, Vloet, Ritzmaier, Boljević.

    Tréner: Phillip Cocu

    Rozhodca: Borski – Rostkowski, Boniek – Myrmus (všetci POL).
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, pri sledovaní prestížnej futbalovej Európskej ligy, kde v Arena Chimki privíta domáce FK Dinamo Moskva – PSV Eindhoven. Výkop zápasu je naplánovaný na 17:00 a my Vám sprostredkujeme pomocou krátkych písaných správ všetko podstatné.

    Európska súťaž číslo dva, ako je často nazývaná Európska liga pokračuje štvrtkom svojim druhým kolom. V tomto prenose sa proti sebe stretnú tímy zo základnej skupiny E, navyše to bude aj súboj zatiaľ neporazených tímov.

    Domáci FK Dinamo Moskva je ruský celok, v Európskych súťažiach sa až tak často neobjavuje, ale aj on má svoju kvalitu. Prvý zápas vyhral tesným rozdielom 2:1, keď po góloch Kokorina a Ionova vyhrali na pôde gréckeho Panathinaikosu.

    Hostia PSV Eindhoven je klub z Holandska, v Európskych súťažiach veľmi známy a pôsobí v nich takmer nepretržite. V prvom zápase sa vytrápil na domácej pôde s portugalským Estoril, ktorý napokon porazil 1:0 gólom de Jonga.

    Favorit zápasu jasný nie je, oba tímy sú veľmi kvalitné a darí sa im. Môžme sa tak tešiť na veľmi zaujímavý a vyrovnaný zápas, budiť by sme sa nemali. Či tomu tak naozaj bude, sa dozvieme až po skončení zápasu, na sledovanie on-line prenosu ste všetci srdečne pozvaní!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 90+3. Zhirkov

    Karty:   50. Arias (PSV), 60. Maher (PSV), 76. Jozefzoon (PSV)


    Dynamo Moskva: Gabulov – Büttner, Samba, Douglas, Hubočan, Vainqueur, Dzsudzsák, Yusupov, Ionov, Noboa, Kokorin(K).
    Náhradníci: Berezovski – Manolev, Rotenberg, Valbuena, Zhirkov, Zobnin, Kuranyi.

    PSV Eindhoven: Zoet – Rekik, Arias, Bruma, Willems, Hendrix, Maher, Wijnaldum(K), Narsingh, Jozefzoon, Locadia.
    Náhradníci: Pasveer – Isimat-Mirin, Brenet, Guardado, Vloet, Ritzmaier, Boljević.

    Rozhodca: Borski – Rostkowski, Boniek – Myrmus (všetci POL)