Chabarovsk – Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – CSKA Moskva 1:6 (kon.)
Jekaterinburg – Kazaň 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Omsk 3:2 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 0:4 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
4:6 (1:2, 1:1, 2:3)
Barys Nur-Sultan
Štvrtok 02.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace , Čejľabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:55
    Nigel Dawes má na konte gól i asistenciu, teraz sa do štatistík zapísal už menej pozitívnym spôsobom, putoval totiž na lavicu hanby. Presilovka pre Traktor.
     
    41:27
    Domáci si však hru v prevahe o jedného muža príliš dlho neužili. Už po niekoľkých sekundách totiž nasledoval na trestnej lavici sediaceho Cernoka, Nikita Chlystov.
     
    41:27
    Nikita Cernok je prvým potrestaným hráčom záverečnej tretiny. Presilovka pre Traktor.
     
    31:28
    Aťjušovovi vystrelila hokejka príliš vysoko. Barys má k dispozícii opäť presilovú hru.
     
    23:15
    Starosti domácich pokračujú. Po faule Vjačeslava Osnovina sa budú musieť brániť presilovke Astany.
     
    19:02
    V momente, kedy sa už presilovka o dvoch hráčov končila, ešte v útočnom pásme fauloval strelec dnešného úvodného gólu Nikolaj Antropov, ktorého arbitri poslali na lavicu hanby za hru s vysokou hokejkou.
     
    18:02
    Nuž, pre domácich to teraz zaváňa veľkým problémom. Ďalším potrestaným je totiž Maxim Kondratjev, Barys tak má k dispozícii presilovku o dvoch hráčov!
     
    04:57
    Oskars Bartulis si v súboji pomohol háčikom, ktorý pozornosti rozhodcov neunikol. Presilovka pre Traktor. domáci fanúšikovia si od svojich miláčikov pýtajú vyrovnanie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 12. Anton Glinkin (Stanislav Čistov), 28. Semjon Kokujov (Kyle Wilson, Arťjom Penkovskij), 41. Martin Růžička, 45. Danil Gubarev (Andrej Popov, Anton Glinkin) – 3. Nikolaj Antropov (Roman Savčenko), 15. Maxim Semjonov (Jevgenij Blochin), 23. Brandon Bochenski (Dustin Boyd), 43. Jevgenij Blochin (Nigel Dawes), 44. Nigel Dawes (Jevgenij Blochin), 60. Konstantin Rudenko (Roman Starčenko)


    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Demčenko 23. minúta) – Quint, Kondratěv, Chlystov, Piganovič, Borodkin, Aťušov, Katičev – Panov, Bulis, Růžička – Čistov, Glinkin, Popov – Kosticyn, Kokujov, Wilson – Penkovskij, Osnovin, Gubarev – Mokin
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Lundin, Bartulis, Semjonov, Blochin, Savčenko, Cerenok, Ibrajbekov – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Puškarjov, Upper, Rymarev – Rachmanov, Gavrilin, Lichotnikov – Popovič

    Rozhodca: Bondar, Gamalei – Palej, Otmachov Alexander