Paříž – Skopje 6:3 (kon.) | Chrudim – Minsk 3:2 (kon.)
koniec
FK Chrudim
3:2 (2:1)
FC Stalitsa Minsk
cz Utorok 30.09.2014, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • UEFA Futsal Cup
     
    39:59
    Míč poskakoval před brankou Chrudimi, poslední střela Junakova končí na boční síti!
     
    38:16
    Obrovskou příležitost Junakova vytáhl skvělým zákrokem z levé šibenice Ton! Tlak běloruského týmu v těchto chvílích opravdu graduje!
     
    37:00
    Alvarito se dostal po pěkné narážečce s Maxem do stoprocentní příležitosti, trestuhodně ale netrefil branku gólmana Poljakova!
     
    36:47
    A právě rána Denise Gumenjuka z první do poloprázdné branky skončila jen těsně nad!
     
    35:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hrdina dnešního utkání MATĚJ SLOVÁČEK znovu trochu přiblížil chrudimské futsalisty tříbodovému zisku! Chrudimský střelec se s ničím nepáral a prudkou ranou rozpoutal v publiku obrovskou vlnu radosti – 3:2! Asistence: Alvarito.
     
    35:13
    Minsk právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velmi rychlé! Běloruský tým se necelých pět minut před koncem zápasu dočkává srovnání. ALEXANDER ČERNIK dostal přesný pas a z voleje nekompromisně umístil balon pod břevno Tonovy branky – 2:2! Asistence: Oleg Gorbenko.
     
    35:03
    Vladimir Levus si vyžádal oddechový čas, Minsk chystá hru bez brankáře, která jistě trochu více podpoří rostoucí tlak Stolitsy!
     
    34:00
    Lukáš Rešetár postupoval sám na branku, měl spoustu času na zakončení, ale stejně gól nevstřelil! Poljakov další vynikajícím zákrokem udržel běloruského mistra ve hře!
     
    28:15
    Felipe ukázkoval prosvištěl po pravé straně a našel nabíhajícího Matěje Slováčka! Ten vstříc brankáři nechal vyniknout Poljakova!
     
    25:47
    Ždanovič dostal nabito a z první ostrou ranou napálil tyčku chrudimské branky!
     
    23:32
    Po propadnutí chrudimské obrany byl úplně sám před brankou Ždanovič, Ton se mu ale reflexivně vrhl pod nohy a vynikajícím zákrokem udržel chrudimské vedení!
     
    19:30
    Lukáš Rešetár uviděl za nějaké protesty od rozhodčího žlutou kartu.
     
    18:42
    Ránu Michala Mareše vyrazil Poljakov pouze k Felipemu, který akrobatickým způsobem ze vzduchu minul branku Minsku!
     
    18:21
    Ton si připsal další vynikající zákrok, když zneškodnil ránu Gorbenka! Bělorusové ale v dnešním zápase rozhodně nehrají druhé housle!
     
    17:37
    Před brankou Chrudimi se osamocen objevil Ždanovič, jeho pokus Ton vyrazil ke kapitánovi Černikovi, jehož dorážka ale nebyla ideální!
     
    15:11
    Lukáš Rešetár se z ničeho nic zjevil sám před běloruským brankářem, byl ale již příliš blízko na to, aby dokázal něco vymyslet! Poljakov předvedl další úspěšný zákrok!
     
    13:33
    Matěj Slováček obral na půlící čáře o míč kapitána Černika a následně postupoval sám na branku! Jeho přízemní střela nakonec skončila těsně mimo!
     
    10:53
    Černěnko se dostal k nenápadné střele, jeho pokus byl nakonec několikrát tečován a velmi ohrozil chrudimskou branku! Ton měl velké štěstí, že míč nakonec skončil těsně vedle levé tyče!
     
    08:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní samostatná akce MATĚJE SLOVÁČKA! Mladý chrudimský reprezentant si vzal na půlící čáře balon, obešel posledního obránce i s gólmanem a v pádu do poloprázdné branky strhl vedení na stranu českého mistra z Chrudimi – 2:1!
     
    07:46
    Denis Gumenjuk je v úvodu zápasu směrem dopředu hodně aktivní, jeho prudkou přízemní ránu musel Ton skvělým zákrokem vytáhnout na rohový kop!
     
    05:46
    Vzápětí měli Chrudimští obrovskou šanci na stržení vedení na svoji stranu! Felipe se bravurně proháčkoval až před branku, gólmanovi Poljakovovi udělal chytrou kličku, po které ještě našel v lepší pozici nabíhajícího Maxe! Jeho rána trefila pouze na brankové čáře stojícího obránce, který zabránil druhému gólu Chrudimi!
     
    04:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Běloruský mistr se však z vedení příliš dlouho neradoval! Felipe si všiml před brankou nabíhajícího ALVARITA, který jeho nabídku jemně přizvedl pod břevno a nedal brankáři Poljakovovi žádnou šanci zasáhnout – 1:1!
     
    03:28
    Minsk právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemný vstup pro českého mistra do základní fáze UEFA Futsal Cupu! Rychlá rozehrávka autového vhazování skončila střelou Gumenjuka, kterou brankář Ton vyrazil pouze nad sebe, kde stál DMITRIJ SILČENKO, který hlavou doklepl míč do chrudimské branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 5. Alvarito (Felipe), 9. Slováček (Felipe), 36. Slováček (Alvarito) – 4. Silčenko (Gumenjuk), 36. Černik (Gorbenko)

    Karty:   20. Rešetár (CHR)


    FK Chrudim: Ton (Žďánský, Olinha) – Alvarito, Max, Slováček – M. Mareš, Felipe, Koudelka, Chmelík, Kilmer
    FC Stalitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

    Rozhodca: Lemal (Belgie), Boškovič (Černá Hora) – Roure Ramirez (Andora)