Paříž – Skopje 6:3 (kon.) | Chrudim – Minsk 3:2 (kon.)
koniec
FK Chrudim
3:2 (2:1)
FC Stalitsa Minsk
cz Utorok 30.09.2014, 20:00 • Zimní stadion Chrudim • UEFA Futsal Cup
     
    35:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hrdina dnešního utkání MATĚJ SLOVÁČEK znovu trochu přiblížil chrudimské futsalisty tříbodovému zisku! Chrudimský střelec se s ničím nepáral a prudkou ranou rozpoutal v publiku obrovskou vlnu radosti – 3:2! Asistence: Alvarito.
     
    35:13
    Minsk právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velmi rychlé! Běloruský tým se necelých pět minut před koncem zápasu dočkává srovnání. ALEXANDER ČERNIK dostal přesný pas a z voleje nekompromisně umístil balon pod břevno Tonovy branky – 2:2! Asistence: Oleg Gorbenko.
     
    08:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní samostatná akce MATĚJE SLOVÁČKA! Mladý chrudimský reprezentant si vzal na půlící čáře balon, obešel posledního obránce i s gólmanem a v pádu do poloprázdné branky strhl vedení na stranu českého mistra z Chrudimi – 2:1!
     
    04:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Běloruský mistr se však z vedení příliš dlouho neradoval! Felipe si všiml před brankou nabíhajícího ALVARITA, který jeho nabídku jemně přizvedl pod břevno a nedal brankáři Poljakovovi žádnou šanci zasáhnout – 1:1!
     
    03:28
    Minsk právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemný vstup pro českého mistra do základní fáze UEFA Futsal Cupu! Rychlá rozehrávka autového vhazování skončila střelou Gumenjuka, kterou brankář Ton vyrazil pouze nad sebe, kde stál DMITRIJ SILČENKO, který hlavou doklepl míč do chrudimské branky – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 5. Alvarito (Felipe), 9. Slováček (Felipe), 36. Slováček (Alvarito) – 4. Silčenko (Gumenjuk), 36. Černik (Gorbenko)

    Karty:   20. Rešetár (CHR)


    FK Chrudim: Ton (Žďánský, Olinha) – Alvarito, Max, Slováček – M. Mareš, Felipe, Koudelka, Chmelík, Kilmer
    FC Stalitsa Minsk: Poljakov (Zrubovič) – Junakov, Silčenko, Ivaško, Gumenjuk – Čibisov, Kuzněcov, Černějko, Pilecki, Černik (C), Ždanovič, Gorbenko

    Rozhodca: Lemal (Belgie), Boškovič (Černá Hora) – Roure Ramirez (Andora)