Lipt. Mikuláš – Poprad 4:3 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 0:6 (kon.) | Topoľčany – Žilina 6:4 (kon.)
Nitra – Trenčín 0:5 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 4:2 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 2:0 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
MsHK Žilina
Sobota 27.09.2014, 15:30 • ZŠ Topoľčany • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Je koniec, Topoľčany napokon doma porazili Žilinu rozdielom dvoch presných zásahov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok dňa. (17:29:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    52:59
    Topoľčany dali gól!

    Topoľčany na svojom klzisku žiadnu dráme nechcú a súperovi opäť uskakujú na rozdiel dvoch presných zásahov! Postaral sa o to ADRIÁN KMEŤ pri asistencii Patrika Gregoríka.
     
    49:39
    Žilina dáva gól!
    Mladí vojaci opäť dramatizujú zápas! Po desiatich sekundách využíva výhodu presilovej hry ROMAN KADLEČÍK. Asistencie: Jakub Pšurný, Filip Ondruš.
     
    49:29
    Topoľčany sa budú brániť! Oslabuje ich Szalay na dve minúty za krosček.
     
    44:41
    Topoľčany dali gól!

    Domáci opäť uskakujú na rozdiel dvoch gólov! Postaral sa o to MICHAL ONDRUŠ. Asistencie: Juraj Gašparovič, Boris Belianský.
     
    41:40
    Žilina dáva gól!
    Hostia sú späť v hre! Na rozdiel jediného presného zásahu znižuje FILIP ONDRUŠ a ešte o ničom nie je rozhodnuté. Asistencie: Ľuboš Leitman, Jozef Cisarik.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá tretina sa skončila výsledkom 2:1 v prospech Topoľčian. Tie chcú na domácom klzisku jednoznačne bojovať a robia pre to úplne všetko. Pred záverečnou dvadsaťminútovkou majú dobre nakročené k zisku troch bodov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    37:27
    Žilina dáva gól!
    Hostia sa vracajú späť do zápasu! Postaral sa o to svojím presným zásahom FILIP ONDRUŠ Asistencie: Jpzef Cisarik, Ľuboš Letman.
     
    34:49
    Topoľčany dali gól!

    Topoľčany opäť zvyšujú svoj náskok! Druhýkrát v zápase sa presadil NINO SZALAY. Asistencia: Michal Ondruš.
     
    30:00
    Polhodina hry je za nami a stav na ukazovateli skóre je 3:1 v prospech domáceho tímu. Žiline sa nedarí návrat do zápasu a stále prehráva.
     
    24:30
    Topoľčianski hokejisti predvádzajú skvelý obrat a vyhrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov. Žilinčanov to môže poriadne mrzieť, no z ich strany ešte nič nie je stratené. Pred nami je ešte takmer 40 minút hry.
     
    22:10
    Topoľčany dali gól!

    Bleskový štart druhej tretiny a obrat Topoľčian pokračuje! Do štatistík sa zapisuje aj NINO SZALAY, ktorý zvyšuje na 3:1 pre domácich. Asistencia: Patrik Varga, Jozef Hudec.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa skončila triumfom domáceho tímu. Topoľčany sú vo vedení po skvelom obrate, pretože Žilina sa v úvode druhej dvadsaťminútovky dostala do vedenie, ale to na svojich hokejkách vôbec neudržala. Budeme s napätím sledovať, komu sa v ostatnej časti hry podarí vybojovať tri body.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Gregorík (Hudec), 20. Šťastný (Gašparovič, M. Ondruš), 23. Szalay (Varga, Hudec), 35. Szalay (M. Ondruš), 45. Ondruš (Gašparovič, Belianský), 53. Kmeť (Gregorík) – 13. Schroner (Rogoň, Paleček), 38. Ondruš (Cisarik, Letman), 42. Ondruš (Leitman, Cisarik), 50. Kadlečík (Pšurný)


    HC Topoľčany: Halo – Dobiaš, Belianský, Hain, Kmeť, Piterka, Petrek, A. Grman, Šuster – Gašparovič, Szalay, M. Ondruš – Vasiliev, P. Šťastný, S. Šimko – Hudec, Gregorík, Varga – Gaťár, Gramblička, Kozolka
    MsHK Žilina: Vnuk – Prášek, Mravec, Niník, Solar, Kadlečík, Kvocera – Schroner, Rogoň, Paleček – Leitman, F. Ondruš, Cisarik – Michalek, Pšurný, R. Jurík

    Rozhodca: D. Konc – Brath, Valo