Liberec – Kölner Haie 2:1 (kon.) | TPS – Linköping 3:4 (0:2 po s.n.) | Kärpät – Košice 3:2 (po pr.)
Krefeld – SønderjyskE 3:4 (kon.) | Frölunda – Briançon 6:2 (kon.) | Växjö – Kuopio 2:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Kärpät Oulu
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Košice
Streda 24.09.2014, 17:30 • Oulun Energia Areena • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    Adam MASHUR - 3:2
     
    64:54
    Kärpät Oulu dal gól!

    Tak toto je pre Košičanov neuveriteľná smola. ADAM MASHUR vypálil a určite ani sám neveril, že to bude posledná strela zápasu. Nešťastne ju ešte tečoval zrejme Jenčík, no to už nehrá rolu. Košičania vybojovali na klzisku fínskeho majstra bod! Asistencia: Jonas Donskoi.
    JUNTTILA - 2:2
     
    31:36
    Kärpät Oulu dal gól!

    Je opäť vyrovnané. Dvojica hostí sa dostala do útoku, na konci ktoého bol po prihrávke od Kemppainena JULIUS JUNTTILA, ktorý zakončoval v podstate do odkrytej siete, pretože Hylák sa od ľavej žrde presunúť nestihol. Asistencie: Joonas Kemppainen a Joonas Donskoi.
    Michal ŠEDA - 1:2
     
    29:10
    Košice dali gól!

    Košičania sa dostávajú do vedenia! Po skvelom Spilarovom prenechaní puku na MICHALA ŠEDU spomínaný obranca nemohol zaváhať a veľmi prudkou ranou ponad padajúceho obrancu dostáva slovenského majstra do vedenia. Asistencia: Gabriel Spilar.
    Peter SOJČÍK - 1:1
     
    19:26
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané! Útočník PETER SOJČÍK potiahol puk popri ľavom mantineli po obrovskej chybe Humla a ukážkovo vystrelil, čím nedal domácemu gólmanovi absolútne žiadnu šancu na zákrok. Bez asistencií.
    Joonas DONSKOI - 1:0
     
    00:13
    Kärpät Oulu dal gól!

    Tak toto je pre Košice veľká smola. Jánošík nešťastne stratil puk v strednom pásme, na hokejku si ho vzal JOONAS DONSKOI a v samostatnom úniku prekonal bezmocného Hyláka. Bez asistencií.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 1. Donskoi, 32. Junttila (Kemppainen, Donskoi), 65. Mashur (Donskoi) – 20. Sojčík, 30. Šeda (Spilar)


    Kärpät Oulu: Iiro Tarkki – Kukkonen, Masuhr, Niemelä, Glenn, Spang, Nutivaara, Vallin – Pyörälä, Deschamps, Davis – Manninen, Haataja, Huml – Junttila, Kemppainen, Donskoi – Keränen, Suoranta, Alikoski, Komulainen
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Drgoň, Šeda, Macejko – Lapšanský (Top Scorer), Kolena, Bartánus – Spilar (A), Češík, Jenčík (A) – Stupka, Chovan, Bartoš – Hinďoš, Hrnka, Sojčík

    Rozhodca: Lindqvist (FIN), Nord (SWE) – Orava (FIN), Perämäki (FIN)