Kadaň – Motor ČB 4:3 (kon.) | Most – Havířov 4:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 1:2 (kon.)
Chomutov – Třebíč 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:6 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:2 (1:0 po s.n.)
Šumperk – Litoměřice 7:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:6 (1:2, 2:2, 1:2)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 24.09.2014, 18:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marek MELENOVSKÝ - 4:6
     
    59:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Až teď z velice ostrého úhlu dokázal MAREK MELENOVSKÝ dostat puk do brány mezi betonem a tyčkou! Asistence: Zdeněk Čáp, Tomáš Čachotský.
    Roman MALINÍK - 4:5
     
    45:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď ovšem už kotouč za zády Ondřeje Kacetla končí. ROMAN MALINÍK pohotovou střelou snižuje skóre! Asistence: Tomáš Micka, Tomáš Semrád.
    Adam ZEMAN - 3:5
     
    43:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Čachotský se z levé strany dostal do útočného pásma, s pukem se dostal do ostrého úhlu, jenže u protější tyče našel přesně ADAMA ZEMANA, který neměl problém zamést kotouč do odkryté brány! Asisitence: Tomáš Čachotský, Vojtěch Zadražil.
    Roman MIKEŠ - 3:4
     
    33:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skóre se opět mění, po dlouhém tlaku Dukly doslova propasíroval puk kolem betonu domácího gólmana ROMAN MIKEŠ! Asistence: Matič Podlipnik.
    SEMRÁD - 3:3
     
    31:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ SEMRÁD se prohnal po pravém křídle, odkud poslal svižnou střelu švihem, která skončila až za zády Ondřeje Kacetla a je opět vyrovnáno! Asistence: Petr Kuchta.
    Zdeněk ČÁP - 2:3
     
    30:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu si našlápl Tomáš Čachotský, jenž si dvakrát vyměnil kotouč se ZDEŇKEM ČÁPEM, který jej poslal kolem pravé tyče Jana Dlouhého a posouvá Duklu do vedení! Asistence: Tomáš Čachotský.
    Ondřej ŠVAňHAL - 2:2
     
    29:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do útočného pásma vlétl Pavel Sedláček, který hledal volné spoluhráče před bránou, přihrávka však neprošla. Poté se ale kotouče na vrcholku pravého kruhu ujal ONDŘEJ ŠVAŇHAL a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Tomáš Troliga.
    David BŘEZINA - 1:2
     
    17:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    A přesilová hra je využita, hosté se ujímají vedení. Na konci přesilovkové akce stál DAVID BŘEZINA, jenž dostal kotouč do brány z mezikruží! Asistence: Adam Zeman, Jiří Dobrovolný.
    ENDÁL - 1:1
     
    08:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Nejprve se snažil objet bránu Tomáš Rousek, to byl ještě Ondřej Kacetl na svém místě včas, ale po dorážce LUKÁŠE ENDÁLA už musí lovit kotouč ze své brány! Asistence: Tomáš Rousek, David Zucker.
    Petr ŠTĚPÁNEK - 0:1
     
    07:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Michal Důras přihrál přes brankoviště kotouč na PETRA ŠTĚPÁNKA, který z pravé strany bekhendem poslal kotouč za Jana Dlouhého! Asistence: Michal Důras.

    Milan Sochor

    Góly a asistencie: 9. Endál (Rousek, Zucker), 30. Švaňhal (Troliga), 32. Semrád (Kuchta), 46. Maliník (Micka, Semrád) – 8. Štěpánek (Důras), 17. Březina (Zeman, Dobrovolný), 31. Čáp (Čachotský), 34. Mikeš (Dobrovolný, Podlipnik), 44. Zeman (Čachotský, Zadražil), 60. Melenovský (Čáp, Čachotský)


    BK Havlíčkův Brod: Dlouhý (Barus) – Kolář, Staněk, Jeník, Pavlíček, Zítka, Kotaška, Vala, Semrád – Micka, Maliník (C), Babka – Zucker, Rousek, Endál (A) – Švaňhal, Troliga, Sedláček – Kuchta, Milfait, Kopta. Trenér: Miroslav Barus.
    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Dobrovolný (A), Podlipnik, Dundáček, Štebih, Čáp, Schejbal – Jarůšek, Prokš, Březina, Zeman, Kuřítko, Mikeš, Seman, Melenovský, Štěpánek, Čachotský (C), Malec, Důras (A). Trenér: Petr Vlk.

    Rozhodca: Daniel Pražák – Michal Jílek, Martin Šperl

    Diváci: 1348