AS Rím – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Bayern – Manchester City 1:0 (kon.) | Barcelona – APOEL 1:0 (kon.)
Amsterdam – Paríž 1:1 (kon.) | Maribor – Lisabon 1:1 (kon.) | Chelsea – Schalke 1:1 (kon.)
Bilbao – Doneck 0:0 (kon.) | Porto – Borisov 6:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
1:0 (1:0)
APOEL Nikósia
Streda 17.09.2014, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, pri sledovaní azda naj-prestížnejšej futbalovej súťaže – Ligy Majstrov! Konkrétne sa v tomto prenose zameriame na zápas medzi zástupcom zo Španielska, ktorým je FC Barcelona a zástupcom z Cyprusu, ktorým je APOEL FC. Výkop zápasu je naplánovaný na 20:45 a týmto Vás chcem pozvať na sledovanie nášho prenosu.

    Futbaloví nadšenci sa konečne dočkali! Včera, teda utorok 16.9.2014 sa nám začala ďalšia sezóna futbalovej ligy majstrov! Titul v tejto súťaži bude obhajovať Real Madrid, ktorý zdolal vo finále svojho mestského rivala Athletico Madrid 4:1 po predĺžení. Aj v tejto sezóne čaká na futbalových nadšencov poriadna dávka zápasov, v ktorých uvidia veľké zápolenie, bojovnosť, krásne akcie, góly, proste všetko čo ku futbalu patrí.

    Na zisk tejto prestížnej trofeje je favorizovaných hneď niekoľko tímov, uvidíme, kto si napokon do svojej klubovej vitríny uloží túto nádhernú trofej. Bude to niekto, kto ešte túto súťaž nevyhral, alebo sa na trón opäť posadí niekto starý známy ? Túto odpoveď sa dozvieme až v Máji na Olympijskom štadióne v Berlíne.

    Poďme si povedať niečo o dnešných aktéroch, ktorý pôsobia v základnej skupine F popri PSG a Ajaxu:

    Domáci tím FC Barcelona patrí medzi najhorúcejších kandidátov na zisk trofeje. Španielský klub v uplynulom ročníku vypadol práve z finalistom Athletico Madrid už v štvrťfinále, v tomto roku tak majú katalánci čo naprávať. Momentálne im patrí v španielskej súťaži suverénne prvé miesto, keď vyhral všetky tri zápasy.

    Hosťujúci tím APOEL FC sa radí v tejto súťaži medzi takzvaných outsiderov, ale netreba ich podceňovať, pretože v ostatných ročníkoch získali cenné skalpy a potrápili veľa mužstiev. Vo svojej národnej súťaži odohrali zatiaľ dva zápasy, oba vyhrali a okupujú druhé miesto, majú však ešte zápas k dobru.

    Favoritom zápasu je určite bez debaty domáci celok, ale nesmú hostí podceniť, čoho si sú určite domáci vedomí.
     
    -40
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Piqué, Bartra, Adriano, Daniel Alves, Xavi(K), Sergi Roberto, Samper, Messi, Neymar, El Haddadi.

    Náhradníci: Bravo – Douglas, Mathieu, Rakitić, Iniesta, Rafinha, Ramírez.

    APOEL FC: Pardo – João Guilherme, Carlão, Antoniades, Mário Sérgio, Tiago Gomes, Vinicius, Nuno Morais(K), Aloneftis, Sheridan, De Vincenti.

    Náhradníci: Chiotis – Kaká, Artymatas, Charalambides, Manduca, Djebbour, Alexandrou.

    Rozhodca: Deniz Ayketin – Guido Kleve, Markus Häcker – Stefan Lupp (všetci GER).
     
    Príjemný stredajší večer všetkým, ktorí ste klikli na tento prenos! Najbližšie chvíle strávime spolu pri tomto online prenos, pohodlne sa usaďme a vychutnajme si zápas medzi FC Barcelona a APOEL FC! Zostavy oboch tímov sú už známe, zverejnené a môžte si ich prezrieť.

    O malú chvíľu sa nám zápas začne, podobne aj tak tento prenos! Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami prichádzajú na trávnik štadióna Camp Nou v Barcelone! Všetko je tak na zápas už pripravené, po vypočutí zvučky Ligy Majstrov, pozdravení sa a hodení mincou sa kopne do lopty a tým sa nám tento zápas začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý zápas pre dnešných aktérov v tejto sezóne LM sa práve začal! Úvodný výkop zápasu bol po žrebe prisúdený hosťom.
    Domáci si na seba zobrali svoje typické červené dresy s modrými pásikmi, hostia zvolili žlté dresy.
     
    1
    Hostia po výkope len krátko držali loptu na svojich kopačkách, rýchly prechod do útoku im nevyšiel a loptu napokon strácajú.
     
    2
    Lopta je teraz na strane domácich futbalistov, ale zatiaľ im prechod do útoku nevychádza. Sledujeme zatiaľ úvodné oťukávanie lopty a hľadanie sa v zápase.
     
    3
    Teraz sa domácim futbalistom podarilo sa dostať na dostrel brány hostí, ale nič vážneho sme napokon nevideli. Roberto dostal loptu a skúšal hneď strieľať, lopta mu však odskočila od kopačky a tá napokon skončila u obrancov hostí.
     
    4
    Domáci od úvodu zápasu ovládli štatistiku v držaní lopty, zatiaľ sa však do šancí nedostávajú. Hostia čakajú na svoju chvíľu, kedy budú môcť udrieť.
     
    4
    Prvá útočná akcia hostí, ale žiadny vzruch pred domácou bránou nepriniesla. Sheridan sa v 16-tke domáceho tímu dostal ku hlavičke, loptu však poslal len vysoko nad.
     
    5
    Do útočnej akcie sa teraz dostali domáci, ale nebolo z toho napokon ani strela na bránu celku z Cyprusu. Lopta skončila od domáceho futbalistu za postrannou čiarou a tak to bude len odkop od brány hostí.
     
    7
    Pri lopte sú aj naďalej futbalisti domáceho tímu, avšak smerom dopredu sa im nedarí dostať. Sledujeme však stále ešte úvodné minúty zápasu, ktoré sa zvyčajne nesú v opatrnom duchu.
     
    8
    Ak sa aj hostia dostanú ku lopte a skúšajú sa dostať dopredu, tak sa im to nepodarí. Domáci ich výborne vysoko napádajú a nedovoľujú im kombinovať.
     
    9
    Lopta je aj naďalej na kopačkách domácich futbalistov, zrejme budeme tento obraz hry sledovať počas tohto zápasu častejšie. Hostia však výborne bránia a ku strelám či šanciam ich nepúšťajú. Uvidíme, dokedy hrady hostí z Cyprusu vydržia.
     
    10
    Domáci začínajú pridávať na aktivite a dostávať hostí pod tlak. Vybojovali zaujímavý priamy kop, ktorého exekútorom bol Messi, jeho center dopadol ku Munirovi, ten však trafil len pred ním stojaceho spoluhráča. Takže, žiadne nebezpečenstvo pre hostí.
     
    11
    A bude do ďalší zaujímavý priamy kop, ktorý vybojoval Messi. Dostal dobrú prihrávku pred 16-tku, napokon nevystrelil, pretože ho k zemi poslal nedovolene hráč hostí. Brankár Pardo si už stavia múr.
     
    11
    Žltú kartu dostává Carlao (APOEL FC).
     
    12
    Exekútorom tohto priameho kopu bol opäť Messi, bolo to však tesne pri bráne hostí a tak to skúsil pochopiteľne priamou strelou na bránu hostí! Mieril to ku pravej tyčke, brankár hostí Pardo však jeho strelu parádne vyrazil do bezpečia!
     
    13
    Pri lopte sú opäť domáci futbalisti a hostia začínajú pomaly mať problém ich ubrániť! Neymar vyslal parádnym pasom dopredu Messiho, toho však v pravý čas zakrižovala obrana hostí a nedovolila mu s loptou nič vymyslieť.
     
    14
    A opäť bolo v 16-tke hostí veselo! Veľmi aktívny Messi stál dobre pred bránou hostí, smerovala na neho presná prihrávka, s ktorou si však Argentíčan nedokázal poradiť a lopta mu napokon ušla.
     
    15
    Ako som už spomínal, domáci začínajú tlačiť na hostí a teraz svojou aktivitou si vybojovali rohový kop. Brankár Pardo si už organizuje obranu.
     
    16
    Rohový kop hostia ustáli, loptu napokon poslali dlhým odkopom až niekde ku domácej bráne. Domáci tak pochopiteľne ostanú pri lopte a podniknú ďalšiu útočnú akciu na bránu hostí.
     
    17
    Hostia si pri niektorých akciách domácich musia pomáhať aj nedovolenými zákrokmi, ktoré zatiaľ hlavný rozhodca Ayketin nemal dôvod trestať žltou kartou. To sa však môže čoskoro zmeniť.
     
    18
    Favorit zápasu je jasný, je ním domáci tím. Toho sú si hostia určite vedomí, ale bojujú čo im sily stačia a vysoko napádajú rozohrávku hostí, o nejakom betóne či autobuse z ich strany hovoriť nemôžme. Čakajú na svoju chvíľu, kedy budú môcť udrieť.
     
    20
    Ubehlo nám dvadsať minút z prvého polčasu, o futbalovej kráse však hovoriť nemôžme. Nič zaujímavého sme okrem jedného priameho kopu, s ktorým si brankár hostí poradil nevideli. Domáci tím je častejšie pri lopte, ale do šancí sa dostať nemôžu.
     
    21
    Teraz sa už domácemu tímu podarilo ohroziť bránu hostí strelou, o ktorú sa postaral Brazílčan Neymar. Strela to nebola zlá, ale chýbalo jej pár centimetrov, aby rozvlnila sieť. Lopta napokon skončila len za bránou, odkopávať bude brankár hostí Pardo.
     
    22
    Ani táto akcia domáceho tímu sa ničím zvláštnym neskončila. Messi si to po presnej prihrávke na neho chystal na strelu, jeho úmysle však prečítal brániaci hráč hostí a loptu mu včas vypichol.
     
    23
    Loptu dostal opäť Messi a už z toho bolo aj zakončenie na bránu hostí. Jeho strela bola tvrdá, ale brankár Pardo si s ňou poradil a chytil ju. Následne dlhým výkopom hľadá vpredu svojich spoluhráčov.
     
    24
    Dlhý výkop brankára hostí však domáci futbalisti rýchlo zachytili a nedovolili hosťom vpredu nič vymyslieť. Opäť sa tak zrejme začne obliehanie cyperskej brány.
     
    25
    Zaujímavá situácia nastala v pokutovom území hostí ,keď Messi hľadel na loptu a nie pred seba a poslal k zemi hráča hostí. Lopta tak ide na kopačky hostí.
     
    26
    Domáci tím si svojou aktivitou vybojoval nebezpečný priamy kop, Antoniades poslal tvrdo k zemi Alvesa, ktorý sa na trávniku zvíja v bolestiach.
     
    27
    Žltú kartu dostává Antoniades (APOEL FC).
     
    28
    Barcelona dala gól!
    Prvý gól zápasu je na svete, prvý gól Barcelony v tomto ročníku Ligy Majstrov dáva GERARD PIQUÉ, domáci idú do vedenia 1:0!
    Domáci tím zahrával priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, jeho exekútorom bol Messi, jeho centrovaná lopta do 16-tky dopadla presne na hlavu Piquého a ten rozvlnil sieť za chrbátom bezmocného Parda.
    Gerard PIQUÉ - 1:0
     
    29
    Nutno povedať, že domáci tím si za svoju aktivitu tento gól zaslúžil, hradby hostí tak prvý krát kapitulovali. Ešte však nie je o ničom rozhodnuté, tento gól však dodal zápasu iný náboj.
     
    30
    Strelený gól pridal na kopačky domácich futbalistov ešte väčšiu pohodu, hrajú uvoľnene, kombinujú, obraz hry im proste vyhovuje. Hostia ich však naďalej vysoko napádajú a bojujú.
     
    31
    Domáci tím teraz po dlhšom čase o loptu príde, keď Xavi si v osobnom súboji pomohol faulom a blízkosti domácej brány to bude priamy kop pre hostí.
     
    32
    Hostia práve zahrávali spomínaný priamy kop, loptu smerujúcu do 16-tky domáceho tím niekto z domácich odvrátil, spoza 16-tky skúšal páliť Sheridan, ten však o loptu napokon prišiel.
     
    33
    Domáci pred bránou hostí strácajú loptu a tak sa môžu hostia pokúsiť o nejaký protiútok. Domáci sa rýchlo vrátili späť vypomôcť obrane. Hostia však zvolili pomalší a postupný útok.
     
    34
    Útok hostí sa však ničím zvláštnym neskončil, Alves pri postrannej čiare ho včas zastavil a loptu poslal dozadu svojim spoluhráčom. Hostia sa tak vracajú rýchlo späť.
     
    35
    Domáci celok je pri lopte, ale len kombinuje a ku strelám či šanciam sa nedostáva. Hostia im navyše ich kombináciu komplikujú stálym vysokým napádaním.
     
    36
    Obraz hry si dovolím povedať je aj naďalej dosť nudný. Trošku ho oživil gól domácich, ale aj naďalej vidíme kombináciu domáceho tímu a bránenie sa hostí. Hostia to skúšajú na brejky, ktoré sa však končia veľmi rýchlo.
     
    37
    Moje slová sa teraz potvrdili, keď rýchly brejk hostí zastavil však Adriano a hostí tak do ničoho nepustil.
     
    38
    Sledovali sme ďalšiu útočnú snahu domáceho tímu, ale ničím vážnym sa opäť neskončila. Munir to skúsil individuálne, ale cez pozorných obrancov hostí sa nedostal.
     
    39
    Loptu dostal na kopačku Neymar, všimol si voľného priestoru a vypálil na bránu hostí. Do dráhy strely sa však včas vrhol Carlão a loptu nohami odrazil do bezpečia.
     
    40
    Teraz mal menšiu prácu na ihrisku hlavný rozhodca Deniz Ayketin, keď musel ukľudňovať vášne Neymara s Gomesom. Menšie strkanice však hneď obom hráčom vysvetlil a upozornil ich, nech sa to už neopakuje. Kartu napokon zo svojho vrecka nevytiahol.
     
    41
    Už je tu pomaly záver prvého polčasu, obraz hry sa nám ani trocha nezmenil. Domáci kombinujú a tlačia, hostia sa musia brániť a vysoko napádať. Avšak, nejaké šance pre domácich stále neprichádzajú.
     
    42
    Munir dostal skvelú prihrávku do behu, po zisku lopty to skúšal z prvej, ale trafil len dobre stojaceho obrancu hostí pred ním, lopta sa potom dokotúľala za postrannú čiaru, takže domáci pri lopte ostanú.
     
    43
    Ojedinelý útok hostí sa skončil nepresnou prihrávkou, domáci tak mohli ostať pokojný, nič vážne im neohrozilo.
     
    44
    V pokutovom území hostí sa dostal ku lopte Neymar, ale ten spadol a do zakončenia sa tak nedostal.
     
    45
    Hlavný rozhodca Deniz Ayketin nadstavuje ešte jednu minútu! Zrejme však už nič zaujímavé neuvidíme.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu, v ktorom sme mali možnosť vidieť zatiaľ len jeden gól, o ktorý sa po priamom kope postaral presnou hlavičkou domáci Piqué a tak domáci vedú 1:0! Moc futbalovej krásy sme v prvom polčase nevideli, domáci sa okrem gólu v zápase dosť nudili. Domáci boli častejšie pri lopte a kombinovali, hostia sa bránili a vysoko ich napádali. Brejky hostí sa skončili buď veľmi rýchlo, alebo nepresným zakončením. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas. Aj na jeho sledovanie Vás srdečne pozývam.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ihrisku! Druhý polčas zápasu medzi FC Barcelona a APOEL FC sa nám tak za chvíľu začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa nám práve začal, výkop mali domáci futbalisti, ktorí sa nikam neponáhľajú, vyhrávajú 1:0 a tak zvolili opäť svoju pokojnú kombináciu.
     
    47
    Prvá útočná akcia domáceho tímu sa rýchlo skončila, po ťukaní lopty, prišla prihrávka do 16-tky, loptu odkopávajú do bezpečia obrancovia hostia.
     
    47
    Ešte pripomeniem, že ani jeden z tímov nespravil do druhého polčasu žiadnu zmenu. Domáci sú momentálne pri lopte, ale zatiaľ len kombinujú.
     
    48
    Messi sa dostal z pravej strany vo vnútri 16-tky ku strielanému centru, loptu tečoval obranca hostí do bezpečia. Domáci avizovali nemeckému rozhodcovi ruku, ten však takto situáciu ako si domáci želali nevyhodnotil.
     
    49
    Domáci Neymar sa chystal na strelu, lopte na ceste ku nemu napokon zabránil obranca hostí a odkopol ju de bezpečia.
     
    50
    Zatiaľ aj v druhom polčase sledujeme rovnaký obraz hry ako to bolo v prvom polčase. Domáci sú pri lopte, kombinujú a to je tak asi všetko. Hostia to skúšajú na rýchle brejky, ale to sa im nedarí.
     
    51
    Ale občas príde aj nebezpečná prihrávka do 16-tky hostí, ale tá ostane zatiaľ vždy nevyužitá. Messi však teraz dostal prihrávku na päty, takže sa do zakončenia dostať nemohol. Hostia opäť odkopávajú loptu do bezpečia.
     
    52
    Teraz však už domáci tím brankára hostí zamestnali, keď Xavi vyslal nebezpečný center do 16-tky hostí, brankár Pardo však včas vybehol zo svojej brány a loptu zobral do svojej moci.
     
    53
    Na malú chvíľu sa teraz hosťom podarilo dostať sa aj s loptou dopredu, ale nič nevymysleli a po chybnej prihrávke loptu strácajú. Domáci pri lopte, opäť len prihrávky a postupný útok z ich strany.
     
    54
    Ale dlho netrvalo a hostia sa opäť dostali ku lopte a z brejku skúšali ohroziť domácich futbalistov. Tiago to zobral na seba, ale cez domácich futbalistov sa neprebil.
     
    55
    Domáci tím sa dostal ku blízkosti 16-tky hostí a dostáva sa ku ďalšiemu priamemu kopu. Na zem padol Munir a tak sa hostia musia sformovať vzadu.
     
    56
    Ku rozohrávke tejto situácie sa odhodlal Neymar, skúsil rýchlou prihrávkou nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, to sa mu však napokon nepodarilo.
     
    57
    Táto akcia domáceho tímu však už bola omnoho nebezpečnejšia a moc nechýbalo aby sa Barcelona radovala z druhého gólu! Presný center do 16-tky hostí vyslal Xavi, Neymar sa hnal do zakončenia, chýbalo málo aby loptu trafil a rozvlnil sieť.
     
    58
    Ale opäť sledujme obraz, ktorý sledujeme po celý zápas. Hostia sa bránia, domáci útočia, ale sústavný tlak to nie je.
     
    59
    Tak teraz to už vyzrelo zaujímavo pre hostí, ale napokon všetko za domácich zahasil Bartra, keď sa hostia dostali do domácej 16-tky, De Vincenti pálil na bránu, avšak Barta sa hodil do strely a loptu poslal do bezpečia.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Xavi, prichádza Iniesta.
     
    61
    Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Gomes, prichádza Manduca.
     
    62
    Zdá sa, že hostia začínajú malinko v zápase ožívať, alebo domáci ubrali zo svojej aktívnejšej hry. Dostávajú sa do priamočiarich akcii, lenže chybujú vo finálnej fáze a tak to pre domácich nie je žiadne nebezpečenstvo.
     
    63
    Ale domáci opäť začali dlhšie držať loptu na svojich kopačkách, hostia sa tak museli stiahnuť preč. Domáci sa však opäť ku strelám či šanciam dostať nemôžu.
     
    64
    Lenže teraz sa hostia opäť dostali do zaujímavej akcie, dokonca sa aj zrodilo prečíslenie, ale zase chyba vo finálnej fáze a tak brankár domácich zasahovať nemusel, ten ináč stále čaká na svoj prvý zákrok v zápase.
     
    65
    Domáci brankár sa tak aspoň odkopom do brány zapojil do zápasu. Lopta našiel jeho spoluhráčov, ktorí sa snažia postupne prebiť na dostrel brány hostí.
     
    66
    Brankár hostí musel zasahovať proti strele Messiho, vytiahol však spoľahlivý zákrok a skackajúcu loptu skrotil a zobral do svojej moci.
     
    67
    Diváci na štadióne videli, ako lopta padla do brány hostí, ale bol odmávaný ofsajd a tak radosť bola predčasná! Neymar krásnou hlavičkou našiel v pokutovom území Munira, ten však zakončoval do odkrytej brány z ofsajdu!
     
    68
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Munira, prichádza Ramírez.
     
    69
    Hostia aj naďalej pokračujú vo vysokom napádaní domácej kombinácie, domácim tak robia menšie problémy. Domáci hrajú v pohode, nemajú sa kam ponáhľať.
     
    70
    Hostia sa hnali po zisku lopty do rýchleho brejku, ten však domáci zbrzdili faulom. Hostia tak pri lopte ešte ostanú.
     
    71
    Hostia však o loptu rýchlo prišli a tak sa jej pochopiteľne zmocnili domáci futbalisti. Tí sa už púšťajú do ďalšej útočnej akcie.
     
    72
    Domáci tím získal ďalší priamy kop, ale nevyťažil z neho nič. Roberto pálil hneď na bránu, tú však svojou veľmi tvrdou strelou minul.
     
    73
    Apoel sa na malú chvíľu dostal do útočnej fázy, ale loptu opäť po zlej finálnej fáze stratil, takže sa jej zmocnili domáci, ktorí zakladajú pomalý a postupný útok.
     
    74
    Domáci tím sa napokon aj dostal na dostrel brány hostí, po presnej prihrávke pohotovo pálil Messi, jeho strelu však obrana hostí poslala do bezpečia.
     
    75
    Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Sheridan, prichádza Djebbour.
     
    76
    Nový muž na ihrisku Ramírez sa zapojil do útočnej akcie domáceho tímu, napokon sa dostal ku lopte, avšak nevystrelil vtedy kedy mal a loptu napokon zbytočne stratil.
     
    77
    Ani táto útočná akcia domáceho tímu sa ničím zvláštnym neskončila, Neymar po dobrej prihrávke od Messiho vystrelil na bránu hostí, loptu však opäť poslala obrana hostí do bezpečia.
     
    78
    Lopta sa o malú chvíľu vrátila späť ku domácim futbalistom, takže sme sa vrátili späť aj ku obrazu hry, ktorý prezentuje tento zápas. Hostia toho zatiaľ moc v zápase neukázali, žeby si to nechali na záver zápase ? No, uvidíme.
     
    79
    Ale domáci majú loptu vo svojej moci a pohodlne si hrajú svoju hru. Hostia sa teraz ku lopte prakticky nemôžu dostať, nepomáha im ani vysoké napádanie domácej kombinácie a rozohrávky.
     
    80
    Pomaličky sa nám blíži koniec zápasu, podľa obrazu hry to nevyzerá na žiadnu veľkú drámu v závere či veľký talk hostí. Ale nejaký ten čas ešte ostáva, možno sa to zmení.
     
    81
    De Vincenti dobre napádal domáceho Ramiréza a napokon ho pripravil o loptu. Hostia utekali do rýchleho brejku, ale prvý menovaný nepretlačil cez domácich loptu ďalej.
     
    82
    Žeby sme sa predsa len dočkali záverečnej aktivity a tlaku hostí ? Apoel sa teraz držal v blízkosti domácej brány dosť dlho, najdlhšie v zápase, ale na svoju škodu nevymyslel nič. Takže, ku lopte sa dostali domáci, ktorý sa nemajú kam ponáhľať.
     
    84
    Po dlhej kombinácii domáceho tímu sa napokon ku dlhému centru dopredu odhodlal Iniesta, jeho pokus bol však nepresný a nikoho z domácich nenašiel.
     
    85
    Zdá sa, že hostia začínajú otvárať hru a idú smerom dopredu. Ale loptu rýchlo stratili a tak sa o šancu na útok pripravili.
     
    86
    Ale hostia si ju rýchlo vybojovali späť a dostali sa aj na dostrel domácej brány. Vybojovali si aj rohový kop, domáci sa tak musia mať na pozore.
     
    87
    Rohový kop nezahrali hostia zle, loptu odvrátili domáci len ku Charlambidesemu, ten z voleja však bránu domácich prestrelil.
     
    88
    Pri lopte sú domáci futbalisti, nikam sa neponáhľajú a loptu kombinujú na svojej polovičke. Hosťom už moc času neostáva.
     
    89
    Hostia sa navyše teraz musia brániť pri útočnej akcii domáceho tímu a tak nemôžu útočiť. Messi to napálil do obrancu hostí, ktorý náslledne pod tlakom odkopol loptu do bezpečia.
     
    90
    Hlavný rozhodca ešte nadstavuje 3 minúty!
     
    90+2
    Domáci brankár mal teraz prvú prácu v zápase a hneď musel vytasiť bravúrny zákrok, aby domácim neušlo víťazstvo. Vôbec prvá šanca hostí sa mohlo skončiť gólom! Manduca sa v pokutovom území dostal ku strele, loptu mieril tvrdo pod brvno, ter Stegen sa však blysol vynikajúcim zákrokom!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Domáci si napokon v druhom polčase najtesnejšie víťazstvo ubránili, po celý zápas boli lepším tímov a víťazstvo si zaslúžili. Hostia sa viac menej len bránili a ich rýchle brejky im nič nepriniesli. Domáci brankár nemal skoro žiadnu prácu, ale v samom závere zápasu sa mohli kľudne boy deliť, ter Stegen však svoje mužstvo výborne podržal.

    To je už z prenosu všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc a úspešný zajtrajší pracovný deň. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. (22:41:27)

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Piqué

    Karty:   11. Carlao (APO), 27. Antoniades (APO)


    FC Barcelona: ter Stegen – Piqué, Bartra, Adriano, Daniel Alves, Xavi(K), Sergi Roberto, Samper, Messi, Neymar, El Haddadi
    Náhradníci: Bravo – Douglas, Mathieu, Rakitić, Iniesta, Rafinha, Ramírez.

    APOEL Nikósia: Pardo – João Guilherme, Carlão, Antoniades, Mário Sérgio, Tiago Gomes, Vinicius, Nuno Morais(K), Aloneftis, Sheridan, De Vincenti
    Náhradníci: Chiotis – Kaká, Artymatas, Charalambides, Manduca, Djebbour, Alexandrou.

    Rozhodca: Deniz Ayketin – Guido Kleve, Markus Häcker – Stefan Lupp (všetci GER)