AS Rím – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Bayern – Manchester City 1:0 (kon.) | Barcelona – APOEL 1:0 (kon.)
Amsterdam – Paríž 1:1 (kon.) | Maribor – Lisabon 1:1 (kon.) | Chelsea – Schalke 1:1 (kon.)
Bilbao – Doneck 0:0 (kon.) | Porto – Borisov 6:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
1:0 (1:0)
APOEL Nikósia
Streda 17.09.2014, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Domáci si napokon v druhom polčase najtesnejšie víťazstvo ubránili, po celý zápas boli lepším tímov a víťazstvo si zaslúžili. Hostia sa viac menej len bránili a ich rýchle brejky im nič nepriniesli. Domáci brankár nemal skoro žiadnu prácu, ale v samom závere zápasu sa mohli kľudne boy deliť, ter Stegen však svoje mužstvo výborne podržal.

    To je už z prenosu všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc a úspešný zajtrajší pracovný deň. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. (22:41:27)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci brankár mal teraz prvú prácu v zápase a hneď musel vytasiť bravúrny zákrok, aby domácim neušlo víťazstvo. Vôbec prvá šanca hostí sa mohlo skončiť gólom! Manduca sa v pokutovom území dostal ku strele, loptu mieril tvrdo pod brvno, ter Stegen sa však blysol vynikajúcim zákrokom!
     
    90
    Hlavný rozhodca ešte nadstavuje 3 minúty!
     
    89
    Hostia sa navyše teraz musia brániť pri útočnej akcii domáceho tímu a tak nemôžu útočiť. Messi to napálil do obrancu hostí, ktorý náslledne pod tlakom odkopol loptu do bezpečia.
     
    88
    Pri lopte sú domáci futbalisti, nikam sa neponáhľajú a loptu kombinujú na svojej polovičke. Hosťom už moc času neostáva.
     
    87
    Rohový kop nezahrali hostia zle, loptu odvrátili domáci len ku Charlambidesemu, ten z voleja však bránu domácich prestrelil.
     
    86
    Ale hostia si ju rýchlo vybojovali späť a dostali sa aj na dostrel domácej brány. Vybojovali si aj rohový kop, domáci sa tak musia mať na pozore.
     
    85
    Zdá sa, že hostia začínajú otvárať hru a idú smerom dopredu. Ale loptu rýchlo stratili a tak sa o šancu na útok pripravili.
     
    84
    Po dlhej kombinácii domáceho tímu sa napokon ku dlhému centru dopredu odhodlal Iniesta, jeho pokus bol však nepresný a nikoho z domácich nenašiel.
     
    82
    Žeby sme sa predsa len dočkali záverečnej aktivity a tlaku hostí ? Apoel sa teraz držal v blízkosti domácej brány dosť dlho, najdlhšie v zápase, ale na svoju škodu nevymyslel nič. Takže, ku lopte sa dostali domáci, ktorý sa nemajú kam ponáhľať.
     
    81
    De Vincenti dobre napádal domáceho Ramiréza a napokon ho pripravil o loptu. Hostia utekali do rýchleho brejku, ale prvý menovaný nepretlačil cez domácich loptu ďalej.
     
    80
    Pomaličky sa nám blíži koniec zápasu, podľa obrazu hry to nevyzerá na žiadnu veľkú drámu v závere či veľký talk hostí. Ale nejaký ten čas ešte ostáva, možno sa to zmení.
     
    79
    Ale domáci majú loptu vo svojej moci a pohodlne si hrajú svoju hru. Hostia sa teraz ku lopte prakticky nemôžu dostať, nepomáha im ani vysoké napádanie domácej kombinácie a rozohrávky.
     
    78
    Lopta sa o malú chvíľu vrátila späť ku domácim futbalistom, takže sme sa vrátili späť aj ku obrazu hry, ktorý prezentuje tento zápas. Hostia toho zatiaľ moc v zápase neukázali, žeby si to nechali na záver zápase ? No, uvidíme.
     
    77
    Ani táto útočná akcia domáceho tímu sa ničím zvláštnym neskončila, Neymar po dobrej prihrávke od Messiho vystrelil na bránu hostí, loptu však opäť poslala obrana hostí do bezpečia.
     
    76
    Nový muž na ihrisku Ramírez sa zapojil do útočnej akcie domáceho tímu, napokon sa dostal ku lopte, avšak nevystrelil vtedy kedy mal a loptu napokon zbytočne stratil.

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Piqué

    Karty:   11. Carlao (APO), 27. Antoniades (APO)


    FC Barcelona: ter Stegen – Piqué, Bartra, Adriano, Daniel Alves, Xavi(K), Sergi Roberto, Samper, Messi, Neymar, El Haddadi
    Náhradníci: Bravo – Douglas, Mathieu, Rakitić, Iniesta, Rafinha, Ramírez.

    APOEL Nikósia: Pardo – João Guilherme, Carlão, Antoniades, Mário Sérgio, Tiago Gomes, Vinicius, Nuno Morais(K), Aloneftis, Sheridan, De Vincenti
    Náhradníci: Chiotis – Kaká, Artymatas, Charalambides, Manduca, Djebbour, Alexandrou.

    Rozhodca: Deniz Ayketin – Guido Kleve, Markus Häcker – Stefan Lupp (všetci GER)