Chabarovsk – Ufa 2:3 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 2:1 (po pr.) | Novosibirsk – Barys 4:1 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Helsinki 1:2 (po pr.) | Togliatti – Riga 3:2 (po pr.)
Jaroslavľ – Kazaň 2:3 (1:2 po s.n.) | Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Soči – Jekaterinburg 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Jugra Chanty-Mansijsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
Jokerit Helsinki
Pondelok 15.09.2014, 15:30 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    LAJUNEN - 1:2
     
    62:21
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Rozhodnutie napokon padlo v predĺžení, gól dali hostia a vyhrávajú tak zápas 2:1 po predĺžení! Môžme tak povedať, že sa im zápas podarilo otočiť z 0:1 na 2:1. Predĺženie hrali aktívnejšie domáci, ale z gólu sa napokon radujú hostia, ale tento gól môžme pokojne zaradiť do kategórie veľmi šťastných, pretože puk sa odrazil po nevydarenej strele od zadného mantinelu na hokejku VILLEHO LAJUNENA, ktorý bol z uhľa, ale domáci brankár nestál v bránke, neskoro sa spamätal a nepomohol mu ani jeho unikátne natiahnutie a skok za pukom, ktorý napokon skončil v jeho bránke.
    Bez asistencie.
    HAGMAN - 1:1
     
    39:29
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Tesne pred koncom druhej tretiny vidíme aj druhý gól zápasu, ten dávajú tiež po využitej presilovke hostia a tak máme vyrovnané 1:1! NIKLAS HAGMAN sa dobre postavil pred bránku domáceho tímu a parádne tečoval strelu svojho spoluhráča za chrbát bezmocného gólmana domácich.
    Asistencia: Juhamatti Aaltonen a Ryan Gunderson.
    BULJANSKIJ - 1:0
     
    36:44
    Jugra dal gól!

    Prvý gól zápasu je na svete, dočkali sme sa ho až v druhej tretine a po využitej presilovke ide domáci tím do vedenia 1:0! Domáci zahrali túto presilovku ukážkovo, držali sa v útočnom pásme a veľkému tlaku napokon hostia aj podľahli, keď ARTJOM BULJANSKIJ vo veľkom zmätku pred bránkou hostí dostal puk do bránky, gól ešte musel potvrdiť videorozhodca, nemal dôvod ho neuznať.
    Asistencia: Toni Rajala.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 37. Buljanskij (Rajala.) – 40. Hagman (Aaltonen, Gunderson), 63. Lajunen (bez asistencie)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Biryukov(Goryachevskikh) – Sergeyev, Pepelyaev, Magogin, Bulyansky, Sitnikov – Larsen, Ternavsky, Rajala, Kašpar, Maxwell – Sokolov, Putilov, Yatsenko, Bortnikov – Knyazev, Chibisov, Lesnukhin, Nikolayev.
    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Gunderson, Lajunen, Hagman, Kapanen, Aaltonen – Jaakola, Karalahti, Moses, Omark, Harju – Todd, Ohtamaa, Huhtala, McLean, Sallinen – Maki, Ben-Amor, Hahl.

    Rozhodca: Bondar, Buturlin – Golyak, Dedyulya