Genk – Brugge 1:1 (kon.) | Gent – Mouscron 1:0 (kon.) | Kortrijk – Lokeren 2:3 (kon.)
koniec
KAA Gent
1:0 (0:0)
Royal Excel Mouscron
cz Nedeľa 14.09.2014, 18:00 • GHELAMCO-arena, Gent (kapacita 19999 diváků - vše k sezení). • Belgická Jupiler Pro League
Predzápasové kurzy
     
    82
    Mladík Kenny Saief nezapřel svůj temperament a při oslavě branky ukázal, jakou muskulaturu skrývá pod dresem. To se ovšem podle pravidel nesmí a dostává tak žlutou kartu.
     
    78
    Badri to se svým jižanským temperamentem přehnal. Očividně se mu rozhodnutí sudího nelíbilo, což však neměl dávat takto najevo. Dostává žlutou kartu.
     
    33
    První žlutou kartu obdrželi také domácí. Provinil se ghanský stoper Nana Kwesi Asare.
     
    22
    Steeven Langil se nyní malinko přepočítal a po zásluze inkasuje žlutou kartu, již třetí svého týmu v dosavadním průběhu, za teatrální pád v pokutovém území.
     
    20
    Po jeho exekuci byl tvrdě atakován Miličevič, za což vidí hostující kapitán Vandendriessche žlutou kartu. Opět je tu zajímavá příležitost.
     
    16
    První žlutou kartu za úmyslné hraní rukou vidí jediný belgický hráč v sestavě hostí. Pieter-Jan Monteyne může být i rád, protože to zavánělo spíše kartou, která je totožná jako jeho dres.

    Dominik Tobola

    Góly: 82. Saief

    Karty:   33. Asare (GNT), 82. Saief (GNT) – 16. Monteyne (MOP), 20. Vandendriessche (MOP), 22. Langil. (MOP), 78. Badri (MOP)


    KAA Gent: Sels – Asare, Gershon, Nielsen, Foket – Oussalah (74. Raman), Kums – Miličevič – Dejaegere (85. Renato Neto), Depoitre (74. Saief) – Pollet.
    Náhradníci: Vandenbussche – Renato Neto, Raman, Saief, Van der Bruggen, Locigno, Belhocine.

    Royal Excel Mouscron: Cros – Monteyne, Jeanvier, Mézague, Peyre – Vandendriessche, Mbemba (58. Dingomé) – Michel (84. Gano) – Langil (75. Contout), Badri – Diaby.
    Náhradníci: De Vlamynck – Gano, Verstraete, Dingome, Houzé, Contout.

    Rozhodca: B. Vertenten – R. Vanyzere, T. Nijssen – T. Derycke (všichni BEL).

    Diváci: 16 855.