Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – P.H.K. 3b Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HK Detva
Piatok 12.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    50:06
    Bardejov dal gól!
    Hričina zavŕšil svoj hattrick !!! TOMÁŠ HRIČINA sa natlačil pred Korytára a ani sám Hričina nevie ako puk prešiel do brány. Asistencia: Radovan Cútt.
     
    43:47
    Detva dala gól!
    Říha si párkrát vymenil puk na modrej s Hatašom, ktorý ho posunul do rohu klziska na Srnku, ktorý okamžite ho poslal pred bránu, kde už bol JOZEF KENTOŠ a ten posiela puk nad padajúceho Palka. Asistencie: Branislav Srnka, Marek Hataš.
     
    38:56
    Bardejov dal gól!
    Hričinovi nikto nedokázal zobrať a ten sa dostal až do medzikružia, skadiaľ sa TOMÁŠ HRIČINA nezvykne mýliť a Hričina vyskúšal strelu zápästím, Korytár si na ňu siahol, ale aj tak mu vypadla a Hričina pridáva svoj druhý gól.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    33:12
    Detva dala gól!
    Domáci zabudli na modrej na LUKÁŠA ŘÍHU, ktorý poslal Palka do opačnej strany a posiela puk do prázdnej brány. Říha hneď nato predviedol svoju povesť a divákom ukázal gesto, ktoré isto nepatrí do slušnej spoločností. Po následnom dohovore od rozhodcu ukázal bardejovským divákom svoj široký úsmev.
    Asistencie Jozef Sládok.
     
    26:54
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ HRIČINA stál v správny čas na správnom mieste a dorazil strelu Takáča, ktorú Korytár vyrazil presne na hokejku Hričinu, ktorý už nemal problém puk poslať pod hornú tyč.
    Asistencie Milan Takáč, Radovan Cútt.
     
    22:37
    Bardejov dal gól!
    Baláž rovno z trestnej lavici mieril do obraného pásma pomôcť svojím spoluhráčom, ktorí sa bránili útoku hostí. Kohutiar dobre obral o puk Kanaeta, posunul ho Balážovi, ktorý ho vyviezol a na druhej strane sa mu už ukazoval Hričina, ale MARCEL BALÁŽ zvolil strelu po ľade k pravej tyčke od ktorej sa puk odráža do brány.
    Asistencia: Roman Kohutiar
     
    06:41
    Bardejov dal gól!
    Sabol od ľavého mantinelu našiel pred bránou voľného ROMANA KOHUTIARA a ten posiela puk nad lapačku Korytára a strieľa prvý gól Bardejova v novej sezóne.
    Asistencie Ľubomír Sabol, Filip Vaško.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Kohutiar (Sabol, Vaško), 23. Baláž (Kohutiar), 27. Hričina (Takáč, Cútt), 39. Hričina (Cútt), 51. Hričina (Cútt) – 34. Říha (Sládok), 44. Kentoš (Srnka, Hataš)


    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč (K), Devečka, Hruška, Polaček, Hopkovič, Mojdis – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Kohutiar, Sabol, Vaško – Zikmund, Šimčák, Česelka.
    HK Detva: Korytár (Donoval) – Hataš, Pač, Metcalfe, Sládok, Németh, Mačkovič, Kucej, Nociar – Řiha, Srnka, Žilka – Graham, Kanaet, Parkhouse – Zuzin, P. Fekiač, Buda – V. Fekiač, Mahdalík, Kentoš.

    Rozhodca: Jura – Bogdaň, Jobbágy