Myjava – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
Spartak Myjava
2:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
Piatok 12.09.2014, 18:30 • Štadión Spartaka Myjava, Myjava • Niké liga
     
    S konštatovaním, že v predohrávke 9.kola Fortuna ligy zvíťazila Myjava nad Trnavou 2:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (20:25:33)
     
    Skončila sa predohrávka 9.kola Fortuna ligy, v ktorej sa z výhry 2:0 radovala Myjava. Domácim pomohol rýchly gól z 9.minúty, po ktorom sa zatiahli do defenzívy a vyrážali do rýchlych brejkov. Hostia sa snažili, vytvorili si aj viacero šancí, dnes však zlyhávali v koncovke. Keď sa už zdalo, že si Trnava vytvorí záverečný tlak na vyrovnanie, skóroval nečakane Jánošík a upravil konečný stav na 2:0. Myjava dnes podala skvelý výkon v obrane, ktorý bol podložený skvelým brankárom Solničkom. Z hostí zaujal jedine aktívny Vlasko, ani ten ale nepremenil tri veľké šance. Myjava sa v tabuľke posúva na 8.miesto práve pred Trnavu, ktorá pokračuje v nevyrovnaných ligových výsledkoch.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostává Ivan Schranz (FC Spartak Trnava).
     
    90+3
    Bol to gól, či nie?! Podľa rozhodcu nie – po rohu zakončoval zblízka Jendrišek, Solnička loptu v poslednej chvíli skrotil na bránkovej čiare, kde ešte dokopával Schranz, podľa rozhodcu lopta za čiarou nebola a Schranz v súboji fauloval Solničku!
     
    90+3
    Trnava môže ešte skorigovať výsledok, po štandardke strieľal spred šestnástky tvrdo Sabo, Jánošík zablokoval na posledný roh v zápase.
     
    90+2
    Duga mohol ešte prikrášliť výsledok, keď sa po akcii Častulína dostal k strele v strede šestnástky, pri zakončení z otočky sa trochu pošmykol a tak celý pokus vyznel dosť akrobaticky, lopta napokon minula pravú žrď.
     
    90+1
    Kopaničiari v peknej útočnej akcii, keď si loptu v strede prebral Marček a kolmicou vysúval Oršulu, ten sa v súboji s Janečkom nepresadil.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Vlasko naďalej aktívny, aj teraz prešiel po ľavej strane a centroval na vzdialenejšiu žrď, kde hlavičkoval novic Farrugia, slabou hlavičkou mieril mimo brány.
     
    89
    Myjavčania akoby ešte ponúkali šancu hosťom. Bruško totiž veľmi nepresne rozohral štandardku, Trnavčania môžu rozohrať jednu z posledných útočných akcií.
     
    88
    Tóth odchádza po vlastných za outovú čiaru, uvidíme, či sa ešte do hry vráti. Trnavčania športovo vrátili loptu domácim.
     
    87
    Ach, tak to bol nepríjemný moment...po hlavičkovom súboji nekontrolovateľne dopadol na trávnik trnavský stopér Tóth, vyzerá to na vyrazený dych..snáď bude obranca hostí v poriadku!
     
    86
    Ciprys dnes naozaj veľmi aktívny, vyviezol loptu dopredu a nahrával doprava Bruškovi, ten mu okamžite vracal späť do šestnástky, Rusov bol ale rýchlejší a skrotil loptu do svojich rukavíc.
     
    85
    Bruško sa uviedol nepresnou nahrávkou, keď síce na ľavej strane vysúval Pekára, nahrávke však venoval príliš veľkú razanciu a tak lopta končí za bránkovou čiarou. Vykopáva Rusov.
     
    84
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Tomáš Bruško.
     
    83
    Hostia rozohrávajú na vlastnej obrannej polovici, mali by sa ale poponáhľať, veď musia vstreliť dva góly, aby si odniesli aspoň bod. Začína to ale vyzerať, akoby Trnave dnes nebolo súdené...
     
    82
    Jendrišek vo veľkej šanci! Po predĺženom centri z ľavej strany zakončoval osamotený na päťke, Solnička mu umne zmenšil strelecký uhol a dokázal lapiť túto skvelú šancu!
     
    81
    Myjavčania sa dostali do rýchleho brejku, keď dopredu postupoval Sládek spolu s Pekárom, Sládekovi sa ale ani na dvakrát nepodarilo prihrať, preto nakoniec nahrával až doprava na Daniela. Ten síce dokázal odcentrovať, hlavičke Sládeka ale chýbala razancia.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 9. Pekár (Sládek), 67. Jánošík (Černáček)

    Karty:   45. Marček (MYJ), 57. Solnička (MYJ), 69. Jánošík (MYJ) – 34. Mikovič (TRN), 90+3. Schranz (TRN)


    Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Černáček (C), Častulín – Pekár, Ciprys, Bílovský, Marček, Daniel (75. Duga) – Sládek (84. Bruško), Šimonek (69. Oršula).
    Náhradníci: Belic – Beňo, Švec, Kastelovič, Duga, Bruško, Oršula.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Janečka (C), Siva (74.Farrugia), Tóth, Čonka – Sabo, Kuzma – Vlasko, Nascimento (59. Špalek), Mikovič (49. Jendrišek) – Schranz.
    Náhradníci: Kneževič – Greššák, Špalek, Vyskočil, Jendrišek.

    Rozhodca: Chmura – Benko, Ádám

    Diváci: 2316