Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekaterinburg – A. Mytišči 3:4 (0:1 po s.n.)
Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Streda 10.09.2014, 14:00 • Omsk aréna • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    TERJAJEV - 4:1
     
    37:28
    Chabarovsk dal gól!
    Tak napokon sa aj hosťom podarilo skórovať, keď po prihrávke spoza brány tvrdo vystrelil z vrcholu ľavého kruhu SEGEJ TERJAJEV a prekonáva domáceho Barulina. Asistencia: Michail Fisenko.
    BERDNIKOV - 4:0
     
    35:20
    Avangard Omsk dal gól!
    Po peknej akcii z ľavej strany sa ROMAN BERDNIKOV natlačil pred bránu a z jej tesnej blízkosti dokázal prepasírovať puk za chrbát hosťujúceho gólmana. Pekný a zaslúžený gól domácich, po ktorom sa môžu hráči Omsku tešť z vedenia už 4:0. Asistencia: Kirill Semjonov.
    SOBOTKA - 3:0
     
    11:34
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk využíva druhú presilovú hru v dnešnom zápase potom, čo sa po biliardovej akcii presadil z tesnej blízkosti brány VLADIMŔ SOBOTKA. Asistencia: Denis Paršin.
    PEREŽOGIN - 2:0
     
    10:26
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsku sa nepodarilo po druhýkrát v dnešnom zápase využiť presilovú hru, ale krátko po jej skončení sa dostávajú do vedenia o dva góly, keď ALEXANDER PEREŽOGIN zúžitkoval prihrávku z pravého krídla a presne namieril do odkrytej svätyne hostí. Asistencia: Sergej Kalinin.
    KURJANOV - 1:0
     
    02:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Popovovu akciu z ľavého krídla, po ktorej sa domáci útočník natlačil pred Borisova, zakončil strelou do odkrytej brány ANTON KURJANOV, ktorý tak svojím presilovkovým presným zásahom otvára skóre dnešného duelu. Asistencie: Alexander Popov, Tom Wandell.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 3. Kurjanov (Popov, Wandell), 11. Perežogin (Kalinin), 12. Sobotka (Paršin), 36. Berdnikov (Semjonov) – 38. Terjajev (Fisenko)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Ljamin, Gustafsson, Vasiljev, Blaťák, Dervuk – Pervušin, Perežogin, Kalinin – Sobotka, Širokov, Paršin – Kurjanov, Popov, Wandell – Berdnikov, Mozer, Ivanov – Semjonov
    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Taimi, Safronov, Ježov, Tereščenko, Kurbatov, Terjajev, Peretjagin – Špirko, Tarasov, Junkov – Niinimaki, Miklík, Haščák – Fisenko, Lugin, Kacuba – Baškirov, Litovčenko, Železnov – Abramov

    Rozhodca: Rogačjov, Čerenkov – Koršak, Černyšev