Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekaterinburg – A. Mytišči 3:4 (0:1 po s.n.)
Metallurg Magnitogorsk – Záhreb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Streda 10.09.2014, 14:00 • Omsk aréna • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V dnešnom ligovom stretnutí o všetkom rozhodla prvá tretina, ktorú vyhral domáci Omsk 3:0 a trojgólový náskok si dokázal udržať až do záveru stretnutia. Výhra Avangardu je jednoznačne zaslúžená, počas celého zápasu mali domáci herne navrch a prehrávali svojho súpera po všetkách stránkach.

    Odo mňa je to na dnes všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok popoludnia. (16:21:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:18
    Hrá sa už posledná minúta dnešného duelu, Omsk nič prevratné v ofenzíve nevymyslel a po akcii spoza brány sa pustili do útoku hostia, ale stroskotali na útočnej modrej čiare.
     
    58:00
    Dnešné stretnutie sleduje 7690 divákov.
     
    57:31
    Zápas sa už len dohráva, ale na nepozornosť doplatil v strednom pásme Fisenko, ktorý tvrdo narazil do jedného z domácich hráčov a chvíľu ostal otrasene ležať na ľade.
     
    56:21
    Strelu jedného z domácich hráčov zblokoval Terjajev až na ochrannú sieť a vhadzovať sa bude v strednom pásme. Kalininov trest sa skončil a tak sa hrá po dlhšej dobe s piatimi hráčmi na oboch stranách.
     
    55:45
    Aj pri hre štyroch proti štyrom je lepším tímom Omsk, ale do tlaku sa domáca štvorica dostať nedokázala, zatiaľ čo hostia sa dostali do rýchleho brejku a potom, čo Barulin prikrýval strelu Taimiho, získali pásmo.
     
    54:18
    Znovu sa vylučuje a po druhýkrát v dnešnom zápase odchádza na trestnú lavicu Sergej Kalinin, ktorý dostal trest za podrazenie a oslabuje domáci celok.
     
    53:51
    Omsk si veľmi dlho prihrával na ľavej strane útočnej tretiny a zdalo sa, že už ani nevystrelí, ale po krížnom pase sa z pravého kruhu jeden z domácich odhodlal k strele. Tú Borisov vyrazil pred seba.
     
    53:21
    Za vlastnou bránou sa dopustil nedovoleného zákroku Slovák Marcel Haščák a dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    52:30
    Za sekanie odchádza na trestnú lavicu Sergej Peretjagin a Omsk si tak zahrá presilovú hru 4 na 3.
     
    52:01
    Domáci Sobotka sa pred vlastnou bránou dostal do potýčky s Baškirovom, ale všetko mali rozhodcovia pod dohľadom a udeľujú obom hráčom vzájomný trest za hrubosť.
     
    51:24
    Pekná akcia domácich bola zakončená strelou z hokejky Vladimíra Sobotku, ktorý z pravej strany dostal pekný krížny pas priamo na čepel hokejky a tvrdo vystrelil z medzikuržia. Borisov však puk chytá a prerušuje hru.
     
    50:18
    Hosťom sa po dlhšej dobe podarilo dostať sa do útopčnej tretiny, kde veľmi nebezpečne strieľal z ľavého kruhu Viktor Tereščenko, ale Barulina neprekvapil.
     
    49:31
    Tempo hry s pribúdajúcim záverom upadá, vo vlastnom pásme držia puk na hokejkách hostia, ktorí sa však cez obranný val Omsku dostať nevedia.
     
    48:25
    Nahodenie hostí skončilo len v lapačke Barulina, hra sa prerušovala a nasleduje reklamná pauza.
     
    47:56
    Ťažiskom hry je momentálne stredné pásmo, pretože ani jeden z tímov sa nevie dostať do útoku, práve naopak videli sme viacero nepresnotí na jednej či druhej strane.
     
    46:59
    Presilová hra domácich už je minulosťou, ale tí stále nebezpečne kombinujú v útočnej tretine a všetko nasvedčuje tomu, že dnes dokráčajú za víťazstvom.
     
    45:38
    Chabarovsk vyhadzuje puk cez všetky čiary a Barulin síce zakladá akciu domácich, ale Amur sa v tomto oslabení ubránil, pretože Fisenko sa už vracia na ľadovú plochu.
     
    44:31
    Borisov čelil Kuljašovej nebezpečnej strele od mdorej čiary, krátko predtým po krížnom pase z pravej strany minul odkrytú bránu Sergej Širokov.
     
    44:01
    Onmsk už je v tradičnom rozostavení a bombarduje obranu hostí, na Borisova však ešte priama strela neletela.
     
    43:38
    Znovu sa hra prerušuje v obrannej tretine Omsku, kde sa faulu dopustil Michail Fisenko a dostáva dve minúty.
     
    42:33
    Kalinin je späť na ľade, domáci už hrajú v pätici.
     
    42:30
    Chabarovsk má síce puk na hokejkách, ale dôrazná obrana Avangardu nepustila ani jediný strelecký pokus na Barulina.
     
    41:32
    Borisov prenechal pouk za vlastnou bránou jednému z bekov a hostia založili akciu, po ktorej sa dokázali usadiť v útočnom pásme. Do presilovkového rozostavenia ich však domáca defenzíva nepustila.
     
    41:00
    Domáci gólman prikrýva puk a prerušuje hru pred dorážajúcim Tarasovom.
     
    40:33
    Hostia sa ubránili jednému oslabeniu a teraz budú mať príležitosť v presilovej hre, pretože na lavicu hanby odchádza domáci kapitán Sergej Kalinin, ktorý si vyslúžil dve minúty za hákovanie.
     
    40:05
    Chabarovsk v plnom počte.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina sa niesla v znamení hernej prevahy domáceho mužstva, ktoré sa dokázalo dostať do vedenia 4:0. Nevýrazným hosťom sa však podarilo krátko po štvrtom inkasovanom góle aspoň skorigovať výsledok na 4:1. Zatiaľ sa zdá, že zápas už je rozhodnutý, ale nechajme sa prekvapiť čo nás ešte čaká v tretej tretine. Tá sa začne približne15:43.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:51
    Pár sekúnd nás delí od záveru druhej tretiny, ale hra sa ešte prerušovala potom, čo musel Borisov zasahovať proti strele Kurjanova.
     
    39:38
    Až teraz sa domácemu celku podarilo udržať sa v pásme a dostať sa do presilovkového rozostavenia.
     
    38:56
    Omsku sa v tejto presilovke zatiaľ nedarí udržať sa v útočnej tretine a už druhýkrát v krátkom časovom slede musia domáci zakladať akciu spoza vlastnej brány.
     
    38:05
    Hostia sa síce radovali zo zníženia výsledku, ale teraz sa budú musieť brániť, pretože dve minúty dostal za sekanie Vjačeslav Litovčenko, ktorý fauloval do brejku unikajúceho Gustafssona.
    TERJAJEV - 4:1
     
    37:28
    Chabarovsk dal gól!
    Tak napokon sa aj hosťom podarilo skórovať, keď po prihrávke spoza brány tvrdo vystrelil z vrcholu ľavého kruhu SEGEJ TERJAJEV a prekonáva domáceho Barulina. Asistencia: Michail Fisenko.
    BERDNIKOV - 4:0
     
    36:59
    Veľmi tvrdým hitom, ale čistým sa prezentoval autor prvého gólu v dnešnom stretnutí, Anton Kurjanov, ktorý jedného z hosťujúcich hráčov doslova priklincoval na mantinel.
     
    35:20
    Avangard Omsk dal gól!
    Po peknej akcii z ľavej strany sa ROMAN BERDNIKOV natlačil pred bránu a z jej tesnej blízkosti dokázal prepasírovať puk za chrbát hosťujúceho gólmana. Pekný a zaslúžený gól domácich, po ktorom sa môžu hráči Omsku tešť z vedenia už 4:0. Asistencia: Kirill Semjonov.
     
    34:50
    Videli sme nepresnosti na oboch stranách, ale nsáledne získal puk v strednom pásme Omsk a jeden z domácich prenechával na modrej puk Vladimirovi Pervušinovi, ale jeho strela presná nebola.
     
    34:16
    Borisov najskôr vyrážal prudkú strelu z ľavého kruhu a následne preukázal veľkú obratnosť, keď sa dokázal rýchlo postaviť z ľadu a zastaviť puk letiaci z práveho kruhu, odkiaľ na neho pálil ďalší z domácich hráčov.
     
    33:56
    Presilovka domáceho celku sa skončila.
     
    33:15
    Vo valstnom oslabení sa dostal do brejku Rastislav Špirko a hoci Konstantina Barulina v domácej bráne neprekonal, získal aspoň cenné sekundy pre svoj tým.
     
    32:40
    Omsk trávi aj túto preislovú hru v útočnom pásme, ale k strelám sa dostáva relatívne málo a možno aj to je dôvod, prečo sa stav v druhej tretine ešte nemenil.
     
    31:56
    Alexander Junkov dostáva trest za podrazenie.
     
    31:47
    Napriek tomu, že početná výhoda domáceho celku sa skončila už pred minútou, Avangard zostával s pukom na hokejkách v útočnom pásme a nebezpečne kombinoval. Navyše bolo signalizované vylúčenie na strane hostí.
     
    30:33
    Zápas sa nám prehupol už do svojej druhej polovice, Chabarovsk v plnom počte.
     
    30:28
    Omsk znovu kombinoval v obrannom pásme hostí, ktorí však vystihli krížnu prihrávku a dokázali sa oslobodiť vyhodením puku do stredného pásma.
     
    30:06
    Hra sa prerušuje potom, čo Borisov prikrýva puk po strele jedného z domácich z pravej strany.
     
    29:38
    Hráčom Omsku trvalo len veľmi krátko kým sa dokázali vrátiť do útočnej tretiny, v ktorej znova nebezpečne kombinujú, ale Borisov zatiaľ zasahovať nemusel.
     
    29:10
    Po peknej biliardovej akcii sa však domácim nepodarilo presne zakončiť a stratili pásmo.
     
    28:33
    Vylučovalo sa na hosťujúcej strane, za držanie odchádza na lavicu hanby Jesse Niinimaki.
     
    27:40
    Po dlhšej dobe sa dostali do útočnej kombinácie hostia, ale strela z medzikružia ako aj následná strela od mdorje čiary bola zblokovaná a obe skončili len na hokejkách domácich obrancov.
     
    26:55
    Borisov zastavuje Ljaminovu strelu z vrcholu ľavého kruhu, nasleduje reklamná pauza.
     
    26:31
    Omsk dlho kombinoval v obrannej tretine hostí, ale k strele na bránu sa ani jeden z domácich nedostal. Už už sa zdalo, že do predu pôjdu hostia, ale v strednom pásme prišli o puk a tak sa znovu dostali do ofenzívnej kombinácie domáci.
     
    25:43
    Záúpas sa hrá v dobrom temoe, sledujeme hokej z ejdnej strany na druhú, ale Chabarovsk sa nevie dostať do zakončenia, zatiaľ čo domáci si už vytvorili niekoľko sľubných strelecký príležitostí.
     
    25:03
    Domácu akciu zakončil dorážkou Kuljaš, ale namieril len do hosťujúceho gólmana, ktorý prikrytím puku prerušuje hru.
     
    24:48
    Chabarovsk bojoval o útočné pásmo, ale vo vlastnej obrannej tretine získali puk donáci a nahodili ho dopredu. Ivanov sa ponáhľal za pukom, ale nestihol to a tak sa hra prerušovala pre zakázané uvoľnenie domácich.
     
    24:10
    Vidlei sme tvrdú zrážku pri mantineli, keď tvrdým bodyčekom trafil jedného z domácich hosťujúci bek Safronov.
     
    23:43
    Erik Gustafsson je späť na ľade, Omsk kompletný.
     
    23:35
    Chabarovsk sa ani v početnej výhode nedokáže dostať do tlaku a hosťom sa nedarí ani prechod do útočného pásma.
     
    22:00
    Aj v tomto oslabení sa dokázal jedne z domácich hráčov dostať do brejku, ale svojou strelou z tesnej blízkosti brány trafil len vyrážačku Sergeja Borisova.
     
    21:43
    Jedno oslabenie domácich sa skončilo a krátko po ňom bude nasledovať ďalšie, pretože za držanie hokejky dostáva dve minúty Erik Gustafsson.
     
    21:27
    Domáci sú už v plnom počte.
     
    21:21
    Po druhýkrát v tomnto oslabení sa dostali do šance domáci, keď sa Pervušin dostal do samostaného úniku, ale hosťujúceho gólmana svojím blafákom neprekonal. Krátko potom sa hra prerušovala pre ofsajd, v ktorom bol Sobotka.
     
    20:53
    Vo vlastnom oslabení sa domáci dostali do šance, ale strela z ľavého krídla z Pervušinovej hokejky končí len v lapačke Borisova.
     
    20:01
    Na štadióne v Omsku vládne výborná atmosféra, prečo by aj nie, keď domáci sú v pohodlnom vedení 3:0. Domácemu publiku neuberá na dobrej nálade ani fakt, že úvodných 87 sekúnd druhej tretiny strávi v presilovej hre hosťujúci Chabarovsk, pretože na lavici hanby sedí Sergej Širokov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme videli strelecký uragán v podaní domáceho Omsku, ktorý svoj prvý gól vsietil v presilovej hre, druhý sekundu po konci presilovej hry a ten tretí takjtiež v početnej výhode. Hostia tak doplatili veľmi kruto na svoju nedisciplinovanosť a budú to mať v dnešnom stretnutí veľmi ťažké. Druhá tretina sa začne približne 14:53.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:27
    V závere úvodnej dvadsaťminútovky dostáva trest Sergej Širokov, čo môže byť pre hostí šanca na skorigovanie výsledku. Ak sa však strelecky nepresadia v tejto tretine, ich presilová hra bude pokračovať aj v úvode tej druhej.
     
    19:00
    Vstupujeme do poslednej minúty prvej tretiny, ťažiskom hry je momentálne stredné pásmo.
     
    17:58
    Rýchla akcia domáceho tímu sa skončila melou pred Borisovom, v rámci ktorej sa o dorážku pokúšali viacerí domáci hráči, ale hostia tento tlak napokon ustáli a dokázali ukľudniť hru s pukom na svojich hokejkách.
     
    17:17
    Od Haščákovej nebezpečnej strely na Baruliba sa hra neprerušovala, ale ani jeden z celkov sa nevie na dlhšie usadiť v útočnom pásme a nevideli sme ani žiadne priame ohrozenie brány.
     
    16:35
    Vidíme viaceronepresnotí na jednej či druhej strane, pri puku za vlastnou bránou hráči domáceho Avangardu.
     
    15:52
    Po dlhšej dobe sa dostali k strele na Barulina aj hostia, keď z ľavého kruhu veľmi pekne namieril slovenský krídelník Marcel Haščák, ale strážcu domácej svätyne neprekvapil.
     
    15:07
    Hostia v plnom počte.
     
    14:50
    Hra sa opäť prerušovala potom, čo svojím zákrokom podržal Chabarovsk gólman Sergej Borisov, krátko na to na neho letela strela z medzikružia, ktorá však presná nebola.
     
    14:17
    Chabarovsk kladiue len minimálny odpor, čo uľahčuje kombináciu domácim. Po Wandellovej strele z pravého kruhu sa hra prerušuje, pretože puk sa odrazil až do ochrannej siete.
     
    14:02
    Nebezpečená presilovková kombinácia domáceho celku však po strele z medzikružia končí len v lapačke Borisova.
     
    13:07
    V obrannej tretine hostí sa faulu dopustil Viktor Tereščenko, ktorý dostáva dve minúty za držanie.
     
    12:41
    Chabarovsk prehráva už 3:0 a na hra hosťujúceho cleku je vidieť zaskočenie a hráčom Amuru robí problémy dostať sa z vlastnej obrannej tretiny.
    SOBOTKA - 3:0
     
    11:34
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk využíva druhú presilovú hru v dnešnom zápase potom, čo sa po biliardovej akcii presadil z tesnej blízkosti brány VLADIMŔ SOBOTKA. Asistencia: Denis Paršin.
     
    11:24
    Michail Železnov dostáva svoj druhý trest v dnešnom zápase, tentokrát za držanie.
     
    11:20
    Hra sa opäť prerušuje, tentokrát potom, čo Barulin zastavuje Baškirovu strelu.
     
    11:08
    Zakázané uvoľnenie domáceho tímu a hra sa presunie pred Barulinovu bránu.
    PEREŽOGIN - 2:0
     
    10:26
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsku sa nepodarilo po druhýkrát v dnešnom zápase využiť presilovú hru, ale krátko po jej skončení sa dostávajú do vedenia o dva góly, keď ALEXANDER PEREŽOGIN zúžitkoval prihrávku z pravého krídla a presne namieril do odkrytej svätyne hostí. Asistencia: Sergej Kalinin.
     
    09:11
    Vasiljev sa vrátil na ľadovú plochu, začala sa skrátená presilová hra Avangardu.
     
    09:07
    Hra štyroc h proti štyrom zrejme viac vyhovuje hosťom, ktorí nebezpečne kombinujú v súperovom obrannom pásme. Strela z vrcholu ľavého kruhu však presná nebola.
     
    08:25
    Na strane hostí dostáva trest za sekanie Michail Železnov.
     
    08:00
    Nahodenie hostí skončilo len u Barulina, ktorý založil akciu Omsku. Domáci si však puk neduržali dlho, ale ani hosťom sa nepodarilo dostať sa do ich obrannbej tretiny a tak držia puk len v strednom pásme.
     
    07:25
    Vo vlastnom oslabení sa dostal Pervušin do ofsajdu a vhadzovať sa bude v strednom pásme, čo domácim vyhovuje.
     
    07:11
    Znova sa vylučovalo a opäť na domácej strane, keď dostal dve minúty za podrazenie Valerij Vasiljev.
     
    06:53
    Domáci už v pätici.
     
    06:35
    Hráči Omsku sa dvakrát v krátkom časovom slede dokázali oslobodiť a hosťom sa nedarí udržať sa v útočnom pásme a tak zakladajú útok len spoza vlastnej brány.
     
    06:00
    Hráči Chabarovsku sa v početnej výhode dokázali usadiť v útočnej tretine, ale viac kombinovali než strieľali a z toho pramenila šanca na únik pre jedného z domácich. Avangard síce hosťujúceho gólmana neohrozil, ale získal cenné sekundičky.
     
    04:53
    Tentokrát si zahrajú presilovú hru hostia, pretože Kirill Ljamin dostáva dvojminútový trest za hákovanie a odchádza na lavicu hanby.
     
    04:42
    Amur v plnom počte.
     
    04:36
    Po dlhšej dobe sa hra prerušuje potom, čo Borisov kryje puk po Blaťákovej strele od modrej čiary pred dorážajúcim Kalininom.
     
    04:05
    Chabarovsk sa už bráni vo štvorici.
     
    04:03
    Omsk hrá aj v tejto presilovke veľmi dobre, nebezpečne kombinuje v útočnom pásme, ale Borisov zatiaľ priamej strele na bránu nečelil.
     
    02:42
    Domáci si zahrajú presilovku o dvcoh hráčov, pretože za vlastnou bránou sa dopustil nedovoleného zákroku opäť Denis Ježov, ktorý dostáva trest dve minúty.
     
    02:05
    Hosťujúci útočník Michail Fisenko dostáva trest za hákovanie.
    KURJANOV - 1:0
     
    02:05
    Avangard Omsk dal gól!
    Popovovu akciu z ľavého krídla, po ktorej sa domáci útočník natlačil pred Borisova, zakončil strelou do odkrytej brány ANTON KURJANOV, ktorý tak svojím presilovkovým presným zásahom otvára skóre dnešného duelu. Asistencie: Alexander Popov, Tom Wandell.
     
    01:20
    Paršinov prienik po pravom krídle bol zastavený len za cenu faulu, za ktorý dostáva Denis Ježov dve minúty – držanie.
     
    01:00
    Amur začal opatrne a hoci drží puk na svojich hokejkách, ďalej ako do stredného pásma sa zatiaľ hostia nedostali.
     
    00:11
    Úvodné buly dnešného duelu vyhrali domáci a pokúšali sa o útok po ľavom krídle, ale o puk napokon po nepresnom pase prišli.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Avangard nastúpi na dnešný duel v čiernych dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať dnes v bielo-modrej kombinácii. Oba celky sa už nachádzajú na ľadovej ploche, štadiónom znie ruská národná hymna a po jej skončení sa stretnutie začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Ljamin, Gustafsson, Vasiljev, Blaťák, Dervuk – Pervušin, Perežogin, Kalinin – Sobotka, Širokov, Paršin – Kurjanov, Popov, Wandell – Berdnikov, Mozer, Ivanov – Semjonov

    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Taimi, Safronov, Ježov, Tereščenko, Kurbatov, Terjajev, Peretjagin – Špirko, Tarasov, Junkov – Niinimaki, Miklík, Haščák – Fisenko, Lugin, Kacuba – Baškirov, Litovčenko, Železnov – Abramov

    Rozhodca: Rogačjov, Čerenkov – Koršak, Černyšev.
     
    Vitajte pri prenose z hokejovej KHL, v rámci ktorej sa dnes proti sebe postavia dva celky Východnej konferencie, keď Avangard Omsk privíta na svojom ľade Amur Chabarovsk.
     
    Avangard Omsk


    Do tejto sezóny vstúpil Omsk nešťastnou prehrou 0:1, keď pred domácim fanúšikmi podľahol Metallurgu Novokuzneck. V tom druhom zápase, ktorý hral Avangard tiež doma, však už dokázal bodovať a to po výhre 4:2 nad Admiralom Vladivostok. Svoj tretí tohtosezónny a zatiaľ posledný, duel odohral Omsk proti Viťazu Podolsk, s ktorým si na domácom ľade poradil po gólovej prestrelke pomerom 8:5. Štyri body (2+2) si v tomto stretnutí pripísal Sergej Širokov, po tri si pripísali Gustafsson, Kalinin a Paršin.

    V súčasnosti patrí domácim za šesť bodov štvrtá priečka vo Východnej konferencii, pričom strácajú bod na svojho dnešného súpera. Rovnako po šesť bodov však majú aj piata Jugra a šiesta Kazaň.

    Amur Chabarovsk

    Hostia sú momentálne na treťom mieste vo Východnej konferencii a na svojom konte majú sedem bodov, čo je o bod viac ako má už spomínaná trojica Omsk, Jugra a Kazaň. Na lídra Východu, Barys Astana, strácajú hostia len jediný bod.

    Amur začal tento súťažný ročník víťazne, keď si na vlastnom ľade poradil s Admiralom Vladivostok po výsledku 5:4. Druhý zápas odohral Chabarovsk práve na ľade Astany, ktorej podľahol 2:3 po samostatných nájazdoch a v zatiaľ poslednom vystúpení proti Salavat Julajev Ufa vyhral Amur 3:5. V tomto poslednom zápase si pripísal dva presné zásahy Dmitrij Tarasov a svoj druhý tohtosezónny gól zaznamenal aj slovenský útočník Rastislav Špirko.
     
    Vzájomné zápasy


    Tieto tímy sa v KHL stretávajú pravidelne a Omsk ťahá vo vzájomných zápasoch úctihodnú sériu deviatich! výhier v rade. Naposledy si s Amurom poradil v priateľskom zápase vysoko 5:0. V lige sa naposledy stretli tieto dve mužstvá 26.decembra 2013, kedy Omsk vyhral na vlastnom ľade 3:2. Posledná výhra Amuru nad Omskom sa zrodila 22.novembra 2011 po výsledku 1:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 3. Kurjanov (Popov, Wandell), 11. Perežogin (Kalinin), 12. Sobotka (Paršin), 36. Berdnikov (Semjonov) – 38. Terjajev (Fisenko)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Ljamin, Gustafsson, Vasiljev, Blaťák, Dervuk – Pervušin, Perežogin, Kalinin – Sobotka, Širokov, Paršin – Kurjanov, Popov, Wandell – Berdnikov, Mozer, Ivanov – Semjonov
    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Taimi, Safronov, Ježov, Tereščenko, Kurbatov, Terjajev, Peretjagin – Špirko, Tarasov, Junkov – Niinimaki, Miklík, Haščák – Fisenko, Lugin, Kacuba – Baškirov, Litovčenko, Železnov – Abramov

    Rozhodca: Rogačjov, Čerenkov – Koršak, Černyšev