Aston Villa – Newcastle 0:0 (kon.) | Chelsea – Leicester 2:0 (kon.) | Crystal Palace – West Ham 1:3 (kon.)
Southampton – West Bromwich 0:0 (kon.) | Swansea – Burnley 1:0 (kon.) | Everton – Arsenal 2:2 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
0:0 (0:0)
Newcastle United
Sobota 23.08.2014, 13:45 • Villa Park (Birmingham) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Williamson
     
    90+1
    Hostia vidia v krátkom slede i druhú žltú kartu v zápase a keďže jej adresátom je znovu Mike Williamson, Magpies budú dohrávať o desiatich! Všetko sa to udialo po šikovnom obhodení Delpha, ktorý následne narazil do urasteného stopéra United. Ešte to bude zaujímavé!
     
    86
    Vôbec prvým potrestaným hráčom hostí sa v závere zápasu stáva Mike Williamson, ktorý si na ľavej strane počínal v rozpore s pravidlami.
     
    85
    Carlos Sánchez sa po svojom naskočení do zápasu vyslovene trápi, čo deklaroval nedovoleným zákrokom, ktorý bude sprevádzaný i žltou kartou.
     
    68
    Domáci začínajú zbierať karty ako huby po daždi. Ďalším potrestaným hráčom je Andreas Weimann, ktorý inkasoval žlté napomínanie po spracovaní rukou a predovšetkým za následné protesty. Na karty je to už 3:0 pre Villu.
     
    67
    Philippe Senderos sa stáva druhým potrestaným mužom dnešného zápasu, keď prerezal dobrý nábeh Riviéra. Toho posielal do ďalšej šance aktívny Cabella. Senderos ho fauloval absolútne mimo lopty. Za žltú bude asi rád.
     
    50
    Charles N´Zogbia pristúpil pri outovej čiare Cabellov členok, z čoho rezultuje vôbec prvá žltá karta v dnešnom duely. Mike Dean mu spočítal i niekoľko predchádzajúcich úletov.

    Erik Farkaš

    Góly:

    Karty:   50. N´Zogbia (AST), 67. Senderos (AST), 68. Weimann (AST), 85. C.Sánchez (AST) – 86. Williamson (NEW)   90+1. Williamson (NEW)


    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Vlaar (C), Senderos, A. Cissokho – A. Westwood, Delph – N´Zogbia, Richardson, Weimann – Agbonlahor
    Náhradníci: Given – C. Sánchez, Baker, Bacuna, J. Cole, D. Bent, Grealish
    Manažér: Paul Lambert (SCO)

    Newcastle United: Krul – Janmaat, Coloccini (C), M. Williamson, Dummett – Anita, Colback – Cabella, M. Sissoko, Gouffran – Riviére
    Náhradníci: Elliot – S. de Jong, Ayoze P., Haïdara, Obertan, S. Taylor, Abeid
    Manažér: Alan Pardew (ENG)

    Rozhodca: Mike Dean – J. Brooks, S. Long – M. Atkinson