Liverpool – Southampton 2:1 (kon.) | Newcastle – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (1:0)
Southampton FC
Nedeľa 17.08.2014, 14:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • . kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 4 minúty! Hostia už útočia vo veľkom, nič iné im ani neostáva.
     
    88
    Brvno domácej brány sa teraz zatriaslo! V 16-tke domáceho tímu sa do lopty oprel Schneiderlin, ale lopta len opečiatkovala brvno! Hsotia tak mohli v samom závere vyrovnať, čo by domácich položilo poriadne na kolená.
     
    82
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Davis, prichádza Isgrove.
    Sturridge - 2:1.
     
    79
    Liverpool dal gól!
    Z ničoho nič je tu napokon gól domáceho tímu, ktorý neuveriteľne rozjasal domácich priaznivcov a domáci vedú 2:1! Po chybe hostí sa ku lopte dostal Gerrard, poslal center do pokutového územia, ten našiel hlavu Sterling, ktorý poslal loptu na úplne voľného DANIEL STURRIDGE a ten sám pred brankárom hostí nezaváhal – 2:1!
     
    78
    Žltú kartu dostává Davis (Southampton FC).
     
    76
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Coutinho, prichádza Lambert.
     
    73
    Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Tadić, prichádza Long.
     
    68
    Teraz to pekne vrelo v domácej 16-tke, ale hostia gól nedosiahli! Lopta poskakovala od jedného hráča hostí ku druhému, ani jeden ju však nedokázal poslať do brány. Nedávno strelený gól dodal hosťom poriadne veľa síl.
     
    64
    Žltú kartu dostává Schneiderlin (Southampton FC).
     
    63
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Lucas Leiva, prichádza Allen,.
    Šanca Davisa.
     
    62
    Hostia sa teraz mohli dostať do vedenia, to by však Davis musel premeniť túto tutovku! Tento hráč dostal do 16-tky domáceho tímu nádhernú prihrávku od spoluhráča Ward-Prowseho, Davis mal dostatok priestoru na zakončenie, on však poslal loptu len do rukavíc domáceho brankára!
     
    59
    Konečne dobre zahratý rohový kop v zápase, ktorý mohol priniesť ďalší gól! Po rohovom kope domáci brankár pokus Ward-Prowseho vyrazil pred nohy Davisa, ten však loptu poslal len niekam na tribúnu.
    Clyne - 1:1.
     
    56
    Southampton dal gól!
    Po nádhernej akcii hostí ako z rozprávky je vyrovnané 1:1! Hostia sa dostali do útoku, získali autové vhadzovanie, po ňom sa ku lopte dostal NATHANIELA CLYNEA, ten loptu poslal Tadićovi, nabehol si do 16-tky domáceho tímu, Tadić mu skvelou pätičkou poslal loptu späť a Clynea tvrdou a prsnou strelou vyrovnáva na 1:1! Hostia začali tlak stupňovať, dočkali sa tak vyrovnania.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na ihrisku. Druhý polčas sa čochvíľa začne!
     
    45+2
    Tak v nadstavenom čase sme sa ešte dočkali ďalšej nebezpečnej šance, Sterling napriahol ku tvrdej strele, Foster sa tiež však dokázal vyznamenať vynikajúcim zákrokom!
     
    45+1
    A napokon prišla a mohla dokonca aj priniesť vyrovnanie pre hostí! Domáci po chybe stratili loptu, k tej sa dostal Schneiderli, avšak jeho nebezpečnú strelu spoza 16-tky vyráža skvelým zákrokom na rohový kop domáci brankár.
    Ward-Prowse
     
    34
    Po následnom priamom kope sa musel vyznamenať domáci brankár Mignolet, pretože Ward-Prowse svoj pokus namieril excelentne pod brvno, domáci brankár však skvelo zasiahol a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    33
    Prvú žltú kartu v zápase vidí domáci Manquillo, ktorý tvrdo poslal k zemi Tadića. Toto Clattenburg odpustiť nemohol.
    Sterling - 1:0.
     
    23
    Liverpool dal gól!
    Je tu prvý gól zápasu a zároveň aj prvý Liverpoolu v tejto sezóne! Po 20 minútach hry sa tak diváci na Anfield Road dočkali gólu a náramne sa z neho radujú. Od úvodu zápasu veľmi aktívny RAHEEM STERLING strieľa gól na 1:0! Celé sa to začalo veľmi nenápadne, keď hostia išli do útoku, v strede poľa stratili loptu, Henderson sa prezentoval skvelým dlhým pasom za obranu hostí, lopti sa zmocnil už spomínaný Sterling a ten v nájazde prekonal brankára hosťí krížnou strelou po zemi – 1:0!
     
    7
    Hostia to skúšali smerom dopredu, ale v blízkosti svojej 16-tky loptu stratili, tej sa zmocnil Sturridge, poriadne sa oprel do strely, tá však tesne minula bránu hostí. Forster našťastie pre hostí zasahovať nemusel.
     
    Hlavný rozhodca zápasu Mark Clattenburg spolu so svojimi asistentmi privádza obe mužstvá na trávnik! Čo chvíľa sa zápas začne, pohodlne sa usaďme a sledujme online prenos.

    Miroslav Revaj

    Góly: 23. Sterling, 79. Sturridge – 56. Clyne

    Karty:   33. Manquillo (LIV) – 64. Schneiderlin (SOU), 78. Davis (SOU)


    Liverpool FC: Mignolet – Manquillo, Škrtel, Lovren, Johnson, Henderson, Gerrard(K), Lucas Leiva, Sterling, Coutinho, Sturridge.
    Náhradníci: Jones – Sakho, K. Touré, Can, Allen, Ibe, Lambert.

    Southampton FC: Forster – Clyne, Fonte(K), Jošida, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, Tadić, Ward-Prowse, Davis, Pellè.
    Náhradníci: Davis – Hooiveld, Stephens, Taïder, Cork, Isgrove, Long.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – Simon Beck, Gary Beswick.