Zvolen – Košice 2:2 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 6:2 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Martin – Pavlodar 1:2 (kon.) | Poprad – Žilina 0:0 (zruš.) | Slavia – Záhreb 5:0 (kon.)
Třebíč – Francúzsko 1:2 (po s.n.) | Přerov – Prostějov 2:6 (kon.) | Sparta Praha – Eisbären 3:2 (2:1 po s.n.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
2:2 (0:2, 1:0, 1:0)
HC Košice
Piatok 08.08.2014, 17:00 • Zimný štadión, Zvolen • Prípravný zápas
Partner:
     
    50:37
    Adam Jánošík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie a presilová hra Košíc sa tým skončila. Hrať sa bude 4 na 4.
     
    49:26
    Hostia si zahrajú preislovú hru, rpetože pri ich ofenzívnom tlaku sa faulu dopustil domáci Michal Juraško, ktorý dostáva dvojminútový trest za podrazenie.
     
    44:46
    Hra sa prerušovala v obrannej tretine Košíc, kde sa Marek Bartánus dopustil hákovania a uvidíme presilovú hru domáceho Zvolena.
     
    33:11
    Domáci bojovali húževnato o útočné pásmo. S bojovnosťou to prehnal Milan Čanky a dostáva dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    29:32
    Zvolen sa po dlhšej odmlke dostal do útočného pásma, kde nebezpečne kombinoval. Hostia sa však dostali k puku a jeden z bekov chcel vysunúť Pašeka, ale ten v strednom pásme stratil puk. Následne sa v obrannej tretine Košíc dopustil faulu Tomáš Klouček, ktorý dostal dve minúty za držanie.
     
    20:37
    Úvodné buly druhej tretiny vyhral rovnako ako v tej prvej Zvolen a usadil sa v útočnom pásme, kde najskôr Mérymu pred bránou ušiel puk z hokejky a krátko potom pálil Brabenec z medzikuržia len do Hyláka. Hra sa prerušovala a Košice budú hrať v oslabení, trest dostáva Marek Zagrapan za podrazenie.
     
    16:53
    Po tvrdom súboji za domácou bránou ostal jeden z Košičanov otrasene ležať na ľadovej ploche a hlavný arbiter hru prerušil. Na domácej strane sa vylučovalo, Peter Hraško dostal dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    12:13
    Hostia budú hrať znova v oslabení, pretože po faule v strednom pásme dostáva dve minúty Tomáš Hrnka za hákovanie.
     
    08:58
    Tomáš Klouček stratil puk v stredmom pásme, čo sa snažil využiť Škvaridlo, ale proti presile súperov sa na ľavom krídle nepresadil a podobne tak dopadla i košická akcia na druhej strane klziska. Krátko na to sa vylučovalo a na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Matej Češík za hákovanie.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 31. Škvaridlo (Bagin, Juraško), 54. Sikela (Dervarič, Bortňák) – 7. Hrnka (Bartánus), 16. Pašek (Jenčík, Špilár)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško, Popspíšil, Pokovič, Hraško, Pichnarčík, Dervarič, Varholík – Méry, Brabenec (A), Škvaridlo – Chovan, Jurík (C), Obdržálek – Čanky, Hebar, Puliš – Ďaloga, Bortňák, Sikela
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Jánošík, Cebák, Černák, Philipp (C), Drgoň, Klouček, Macejko, Šeda – Hrnka, Zagrapan, Bartánus – Špilár (A), Pašek, Jenčík – Bicek (A), Kolena, Chovan – Stupka, Češík, Sojčík – Hinďoš

    Rozhodca: Vojtek – Rojík, Babeliak