Zvolen – Košice 2:2 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 6:2 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Martin – Pavlodar 1:2 (kon.) | Poprad – Žilina 0:0 (zruš.) | Slavia – Záhreb 5:0 (kon.)
Třebíč – Francúzsko 1:2 (po s.n.) | Přerov – Prostějov 2:6 (kon.) | Sparta Praha – Eisbären 3:2 (2:1 po s.n.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
2:2 (0:2, 1:0, 1:0)
HC Košice
Piatok 08.08.2014, 17:00 • Zimný štadión, Zvolen • Prípravný zápas
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Zmeny v kádroch

    Zvolen

    Zvolen stratil pred touto sezónou svojho najproduktívnejšieho beka minulého ročníka Petra Hraška, ktorý však neuspel na skúške v Olomouci a hľadá si nový angažmán. Defenzívne rady HKm tiež opustil ruský zadák Kirill Safronov, ktorý sa dohodol na spolupráci s celkom pôsobiacim v KHL, Amurom Chabarovsk. Do týmu nováčika českej extraligy HC Olomouc smeruje 23-ročný útočník Peter Zuzin, ktorý v minulej sezóne nazbieral 39 kanadských bodov. Nové zmluvy nedostali od vedenia HKm Ľubor Zuzin, Jaroslav Hertl a Slovinec Gal Koren. Zmenu dresu už po sezóne avizoval aj Milan Jurík.
    Naopak po ročnom pôsobení v rakúskom HC Innsbruck sa vracia do Zvolena skúsený krídelník Lukáš Jurík

    Košice
    Košické mužstvo opustil gólman Rastislav Staňa, ktorý zamieril do Sparty Praha. Ako náhrada prišiel do Košíc z Liberca Marcel Melicherčík. Defenzívu Košíc posilnil český veterán Radek Phillip zo Sparty Praha a tiež z českej extraligy, konkrétne z Liberca prišiel do mužstva zadák Adam Jánošík. Útočné rady Košičanov vystužili Milan Kolena, ktorý prišiel z Martina, z Piešťan prišla dvojica Václav Stupka a Adam Drgoň. Ofenzívu tiež posílil Adam Lapšanský, ktorý strávil minulú sezónu v Poprade. Do Nitry naopak zamieril Marek Slovák, zatiaľ čo Tomáš Marcinko prestúpil do Pardubíc. Tesne pred letnou prípravou sa k mužstvu Košíc pripojil skúsený Marek Zagrapan.
     
    Pre domácich Zvolenčanov je duel s Košicami prvým prípravným pred nadchádzajúcou sezónou. O týždeň neskôr sa HKm predstaví vlastným fanúšikom na tradičnom Memoriáli Pavla Zábojníka a prípravu zakončí zvolenské mužstvo zápasom v Zlíne, ktorý je na programe 26.augusta a duelom proti Dukle Trenčín, ktorý sa bude hrať 28.augusta na moravskom štadióne Brumove- Býlnici.

    HC Košice odohrali svoj prvý prípravný duel 1.augusta proti MHC Mountfield Martin a podľahli v ňom Martinčanom 3:4, hoci ešte v 58.minúte viedli 3:2. Naposledy sa Košice 6.augusta predstavili v prestížnom zápase so Slovanom Bratislava, ktorému podľahli pred vlastnými fanúšikmi 1:3. Po zápase so Zvolenom majú Košice na programe ešte tri prípravné zápasy a po nich ich čaká prvé stretnutie Ligy Majstrov, na ktorý nastúpia 21.augusta v Kolíne proti miestnym "žralokom".
     
    Vítam Vás pri prípravnom hokejovom stretnutí, v ktorom na Zimnom štadióne vo Zvolene privíta domáci HKm Zvolen celok HC Košice.

    V piatok o 17:00 sa proti sebe postavia šampióni z posledných dvoch sezón. Zvolen sa z titulu tešil v roku 2013, ale v tom minulom ročníku sa mužstvu spod Pustého hradu darilo už menej. V základnej časti obsadili Zvolenčania siedmu priečku so ziskom 70 bodov a v následnom play-off vypadli už vo švrťfinále, keď nestačili na Nitru a podľahli jej 0:4 na zápasy.

    Košiciam naopak minulý ročník vyšiel vynikajúco, keď mužstvo s dvanásťbodovým náskokom vyhralo základnú časť, pričom získalo 125 bodov. V následnom play-off pokračovalo mužstvo z metropoly východného slovenska vo výborných výkonoch a vo finále napokon narazilo na Nitru, s ktorou si nakoniec Košice poradili a po ťažkej sedemzápasovej sérii sa mohli tešiť z titulu.
     
    0-:22
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško, Popspíšil, Pokovič, Hraško, Pichnarčík, Dervarič, Varholík – Méry, Brabenec (A), Škvaridlo – Chovan, Jurík (C), Obdržálek – Čanky, Hebar, Puliš – Ďaloga, Bortňák, Sikela

    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Jánošík, Cebák, Černák, Philipp (C), Drgoň, Klouček, Macejko, Šeda – Hrnka, Zagrapan, Bartánus – Špilár (A), Pašek, Jenčík – Bicek (A), Kolena, Chovan – Stupka, Češík, Sojčík – Hinďoš

    Rozhodca: Vojtek – Rojík, Babeliak.
     
    Oba celky už nastúpili na ľadovú plochu, Košičania budú dnes hrať v bielom, zatiaľ čo domáci Zvolen v tmavomodrej kombinácii.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    úvodné buly zápasu vyhral domáci Zvolen, ale krátko na to sa HKm dopustilo zakázaného uvoľnenia a bude sa vhadzovať pred Šimkom.
     
    00:57
    O prvú strelu sa postaral domáci Tomáš Méry, ale po presnom pase z ľavého rohu klziska pálil nepresne. Následne sa hra prerušovala v strednom pásme pre prihrávku rukou.
     
    01:37
    Zvoeln mal pekne naštartovanú akciu, potom čo zachytil puk v strednom pásem Lukáš Jurík, ale hra sa prerušovala, pretože na ľade ostal ležať jeden zo zvolenských hráčov.
     
    02:26
    Milan Kolena posielal z ľavého rohu kziska puk rped zvolenskú bránu, kde však nebol nikto z jeho spoluhráčov a krátko na to sa Košičania dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    03:00
    Zvolen bojuje húževnato o útočné pásmo, ale Košice bránia veľmi dobre a domácim nedovoľujú sa v ňom usadiť.
     
    03:26
    Do brejku sa dostal domáci Tomáš Škvaridlo, ale svojím blafákom Hyláka v košickej bráne neoklamal.
     
    04:09
    Košice sa usadili v útočnom pásme, ale k priamemu ohrozeniu Šimkovej brány sa nedostali.
     
    04:58
    Zápas sa nezačal vo vysokom tempe, zatiaľ sme svedkami mnohých nepresností na oboch stranách a oba celky sa striedajú v držaní puku.
     
    05:43
    Dnes zrejme najaktívnejší z Košičanov, Kolena, vybojovalk puk za zvolenskou bránou, z čoho pramenila šanca pre Matúša Chovana, ale ten strelou z pravého kruhu trafil len domáceho gólmana.
     
    07:00
    Košice dali gól!
    Košice ukázali rýchly prechod z obrany do útoku, na konci ktorého stál TOMÁŠ HRNKA, ktorý zúžitkoval Bartánusov pas a otvoril skóre dnešného duelu. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    07:46
    Zvolenčania sa dopustili zakázaného uvoľnenia, ale následne dokázali získať puk na svoje hokejky po vyhratom buly pred Šimkom.
     
    08:09
    Znova sme mali možnosť vidieť icing Zvolena.
     
    08:58
    Tomáš Klouček stratil puk v stredmom pásme, čo sa snažil využiť Škvaridlo, ale proti presile súperov sa na ľavom krídle nepresadil a podobne tak dopadla i košická akcia na druhej strane klziska. Krátko na to sa vylučovalo a na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Matej Češík za hákovanie.
     
    10:02
    Zvolen začal presilovku aktívne, ale Chovan pri pokuse o individuálne zakončenie stratil puk a následne malo HKm problém dostať sa z vlastnej obrannej tretiny.
     
    10:53
    Zvoeln mal dve veľké príležitosti, keď najskôr nebezpečne pálil od modrej domáci bek Emil Bagin a krátko potom jeden zo zvolenských útočníkov nastrelil z ľavého krídla tyčku hosťujúcej svätyne. Puk sa však odrazil k Hylákovi, ktorý prikrytím puku prerušil hru.
     
    11:02
    Košice s piatimi hráčmi.
     
    12:13
    Hostia budú hrať znova v oslabení, pretože po faule v strednom pásme dostáva dve minúty Tomáš Hrnka za hákovanie.
     
    13:20
    Tomáš Méry sa po peknej zasekávačke dostal k strele z ľavého kruhu, ale namieril to len do betónov košického brankára. Krátko na to Zvolenčanom nevyšlo prenechanie puku na útočnej modrej a Košice sa oslobodili vyhodením puku.
     
    14:00
    Prvú polovicu presilovej hry hral domáci Zvolen aktívne, ale teraz sa Košice vo vlastnom oslabení dokázali dostať do útočného pásma, kde súbojmi za Šimkovou bránou získavajú cenné sekundičky.
     
    14:13
    Košice s piatimi hráčmi.
     
    14:50
    Vo veľkej príležitosti bol Marek Zagrapan, keď z pravej strany minul odkrytú bránu. Krátko potom sa hra prerušovala v útočnej tretine domácich.
     
    15:04
    Košice dali gól!
    Košice znovu udreli po rýchlej akcii, keď sa presnou strelou z ľavej strany prezentoval DUŠAN PAŠEK a zvyšuje už na 0:2 pre hostí. Asistencie: Richard Jenčík, Gabriel Špilár.
     
    16:23
    Po druhom góle Košíc sa hra rozkúskovala, ale teraz už hostia zavreli domácich v ich obrannej tretine.
     
    16:53
    Po tvrdom súboji za domácou bránou ostal jeden z Košičanov otrasene ležať na ľadovej ploche a hlavný arbiter hru prerušil. Na domácej strane sa vylučovalo, Peter Hraško dostal dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    17:21
    Zvolenčania zatiaľ bránia veľmi dobre a držia puk na svojich hokejkách v strednom pásme.
     
    17:52
    Polovica presilovej hry je za nami a Košice sa až teraz po prvýkrát v tejto početnej výhode dostávajú do útočnej tretiny.
     
    18:33
    Košice dostali domácich pod veľký tlak a Zvolenčanom sa nepodarilo vyhodiť puk. Hra sa presunula do stredného pásma iba pre ofsajd hostí.
     
    19:07
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny a Košice sú v útočnom pásme, kde robia domácim problémy a tí sa nevedia oslobodiť.
     
    19:42
    Košice boli v závere tretiny veľmi aktívne, ale v posledných sekundách sa Zvolenčania dostali k puku a využili to na brejk po pravej strane, po ktorom sa dostal k strele Tomáš Méry, ale nenamieril svoju strelu presne.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvú tretinu vyhrali hostia z Košíc, ktorí niekoľkokrát dostali domácich pod tlak. Śimko inkasoval dvakrát, najskôr po strele Hrnku a neskôr v 16.minúte po Pašekovej delovke. Zvolen prehráva s Košicami po prvej časti 0:2 a druhá tretina sa začne približne 17:47.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:37
    Úvodné buly druhej tretiny vyhral rovnako ako v tej prvej Zvolen a usadil sa v útočnom pásme, kde najskôr Mérymu pred bránou ušiel puk z hokejky a krátko potom pálil Brabenec z medzikuržia len do Hyláka. Hra sa prerušovala a Košice budú hrať v oslabení, trest dostáva Marek Zagrapan za podrazenie.
     
    21:31
    Košice bránia húževnato a hoci Zvolen je v útočnom pásme, k strele na Hyláka sa domáci nedostali.
     
    22:17
    Pospíšil prešiel poľahky stredom klziska, ale hoci sa odhodlal k strele, nemieril presne. Krátko potom sa hráči HKm natlačili pred Hyláka, ktorý prerušil hru.
     
    22:40
    Hostia sú už kompletní a tretia presilovka Zvoelna sa skončila.
     
    23:46
    Košice vybojovali puk za vlastnou bránou, ale následne ich akcia skončila potom, čo puk zachytil obetavo Andrej Hebar. Následná akcia Zvolena však k strele na Hyláka neviedla a domáci pásmo stratili.
     
    24:25
    Domáci Dervarič pálil od mdorej nepresne a následne sa do brejku dostal na druhej strane klziska hosťujúci Jenčík, ale ani na dvakrát domáceho Šimka neprekonal.
     
    24:59
    Méry pálil po prihrávke z pravej strany, ale hosťujúci gólman bol pozorný a drží puk vo svojej moci.
     
    26:00
    Košičania zakladali útok spoza vlastnej brány, ale v strednom psáme získal puk Zvolen. Najskôr pálil na svätyňu Košíc jedne z domácich z pravého kruhu, ale netrafil puk dobre a krátko potom sa na ľavej strane natlačil pred Hyláka Škvaridlo.
     
    26:52
    Petr Obdržálek sa utrhol hosťujúcej obrane, ale individuálny prienik zakončil len strelou do Hyláka, ktorý tak stále drží čisté konto.
     
    27:31
    Zvoeln nastúpil do druhej tretiny veľmi aktívne a Košičania majú problémy s rrozohrávkou, čo vedie k častým brejkom domácich.
     
    28:28
    Košičania teraz zavreli Zvolen v jeho obrannom pásme, ale ani jedna zo striel hostí nemala prívlastok gólová. Zvolen sa ubránil len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    28:40
    Bezprostredne po buly sa Košičanom podarilo vystreliť, ale Šimko po pozornom zákroku nepripustil dorážku a prikryl puk.
     
    29:32
    Zvolen sa po dlhšej odmlke dostal do útočného pásma, kde nebezpečne kombinoval. Hostia sa však dostali k puku a jeden z bekov chcel vysunúť Pašeka, ale ten v strednom pásme stratil puk. Následne sa v obrannej tretine Košíc dopustil faulu Tomáš Klouček, ktorý dostal dve minúty za držanie.
     
    30:02
    Zvolen sa v úvode svojej štvrtej presilovky usadil v útočnom pásme a dokázal sa natlačiť pred Hyláka, kde vznikla menšia mela tiel a hlavný arbiter prerušil hru.
     
    30:25
    Zvolen dal gól!
    Osamotený TOMÁŠ ŠKVARIDLO dostal puk na pravom krídle a presnou presilovkou strelou prekonáva Hyláka v hosťujúcej bráne a domáci tak znižujú na 1:2. Asistencie: Emil Bagin, Michal Juraško.
     
    32:50
    Košice boli v rýchlom prečíslení, ale jednému z hostí napokon ušiel puk. Hostia však ostali v útočnom pásme, a z medzikružia nebezpečne pálil Matúš Chovan, ale jeho strela presvišťala len popri tyčke Šimkovej brány. Krátko potom sme videli nepresnosti na oboch stranách a hra sa prerušovala pre icing Zvolena.
     
    33:11
    Domáci bojovali húževnato o útočné pásmo. S bojovnosťou to prehnal Milan Čanky a dostáva dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:45
    Úvod presilovky Košičanom nevychádza podľa predstáv a Zvolenu sa dvakrát podarilo vyhodiť puk.
     
    34:01
    Poi vyhodení puku sa jeden z domáccih hráčov chcel dostať do brejku, ale jeho snaha bola zastavená pre ofsajd.
     
    35:00
    Košičania sú usadení v útočnom pásme, ale Šimko nepustil za svoj chrbát ani strelu od modrej a ani Pašekov pokus o dorážku z tesnej blízkosti brány.
     
    35:14
    Hkm už hrá v plnom počte, ale pri puku sú stále Košice.
     
    35:41
    Košičania sa dopustili zakázaného uvoľnenia a bude sa vhadzovať po Hylákovej ľavici.
     
    36:11
    Zvolen uspel na buly pred Hylákom a dlho bojoval o pásmo, ktoré neudržal. Bolo to však len za cenu ďalšieho zakázaného uvoľnenia hostí.
     
    36:37
    Po akcii Zvolenčanov spoza Hylákovej brány sa rozozvučala konštrukcia hosťujúcej svätyne. Krátko potom Hylák prerušoval hru po nebezpečnej strele domáceho hráča z ľavého kruhu.
     
    37:05
    Puliš zachytil prihrávku hostí a posúval puk na modrú Pokovičovi, ktorý následne pekne vystrelil z vrcholu pravého kruhu, ale mieril len do betónov košického gólmana.
     
    37:48
    Košiciam opäť nevyšla rozohrávka a je z toho ďalšie zakázané uvoľnenie hosťujúceho celku.
     
    38:24
    Buly pred Hylákom síce Zvolenčania nevyhrali, ale následne sa dokázali dostať do pásma, kde dvakrát pálil z pravej strany Sikela, ale jeho prvý pokus zastavil brankár a druhú ranu namieril len do jedného z bekov hostí.
     
    39:02
    Najskôr Hylák prikrýval puk po strele z ľavej strany. Po následnom buly neudržali domáci pásmo a do brejku sa rútil Pašek, ktorý v pravom kruhu prenechal puk Śpilárovi, ale ten bol odstavený domácou obranou a k strele sa nedostal.
     
    39:51
    Veľkú príležitosť mal v závere druhej časti z ľavého krídla Kamil Brabenec, ale jeho nebezpečný pokus skončil len v lapačke Hyláka.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhú tretinu vyhral domáci Zvolen po góle Tomáša Škvaridla1:0 a celkový stav duelu je tak pred treťou tretinou 1:2. Tá sa začne približne 18:30.
     
    Obaja súperi sa dohodli, že po zápase sa uskutoční exhibičná séria troch samostatných nájazdov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:31
    V úvode tretej tretiny sa dostali do útočného pásma Košičania veľkú príležitosť mal Zagrapan, ktorý z medzikružia ale pálil nepresne.
     
    41:30
    Tentokrát si obe mužstvá úlohu vymenili a boli to Zvolenčania, kto sa usadil v útočnom pásme, ale k žiadnej nebezpečnej strele ich snaha neviedla a napokon o pásmo prišli pre pošmyknutie domáceho útočníka na modrej čiare.
     
    42:29
    Hylák prikrýval puk po strele domáceho hráča z pravého kruhu. Krátko potom sa dostali dopredu Košičania, ale so strelou z ľavej strany si Šimko poradil.
     
    42:50
    Jeden z hostí pálil z pravého kruhu nepresne a Zvolen nahadzoval puk do útočného pásma, ktoré ale získať domáci celok nedokázal.
     
    44:00
    Vidíme veľa nepresností na oboch stranách, tretia tretina nám zatiaľ nepriniesla pohľadný hokej.
     
    44:27
    Najskôr stratili Zvolenčania puk za hosťujúcou bránou, z čoho pramenilo prečíslenie Košíc, ale Šimko prikryl puk pred autorom prvého gólu hostí, Tomášom Hrnkom.
     
    44:46
    Hra sa prerušovala v obrannej tretine Košíc, kde sa Marek Bartánus dopustil hákovania a uvidíme presilovú hru domáceho Zvolena.
     
    45:24
    Zvolen zatiaľ v tejto presilovke nič prevratné nevymyslel a hra sa prerušovala potom, čo Hylák prikryl puk v lapačke po nahodení Michala Chovana.
     
    46:30
    Zvolen si vytvoril v presilovke veľký tlak, ale ani jedna z domácich striel si cestu za chrbát hosťujúceho gólmana nenašla.
     
    46:50
    Bartánus je späť na ľade, Košice s piatimi hráčmi.
     
    48:00
    Tempo hry po Bartánusovom návrate na ľad opadlo a pri yvrovnanom počte hráčov sa ťažiskom hry stalo opäť stredné pásmo.
     
    48:52
    Zvolenčania sa dostali do prečíslenia, ale Hylák vyrazil strelu z ľavej strany a následne sa dostali do útočného pásma Košice.
     
    49:26
    Hostia si zahrajú preislovú hru, rpetože pri ich ofenzívnom tlaku sa faulu dopustil domáci Michal Juraško, ktorý dostáva dvojminútový trest za podrazenie.
     
    50:06
    Košice začali početnú výhodu veľmi dobre, najskôr pálil z medzikružia osamotený Zagrapan a krátko na to posielal nebezpečnú prízemnú strelu od modrej čiary Jenčík.
     
    50:37
    Adam Jánošík dostáva dve minúty za nedovolené bránenie a presilová hra Košíc sa tým skončila. Hrať sa bude 4 na 4.
     
    51:29
    Hra štyroch proti štyrom neprinielsa žiadne strely an bránu, ale už sa začala skrátená presilová hra domáceho Zvolena.
     
    52:16
    Po Pokovičovom nahodení operoval s pukom za bránou Brabenec a krátko potom sa dostal k strele z medzikružia Obdržálek, ktorý však nemieril rpesne. Puk sa ale dorazil od mantinela pred Hylákal ktorý pohotovo zasahoval pred číhajúcim domácim hráčom.
     
    53:01
    Pred košickou bránou vznikla menšia šarvátka, v ktorej bol s dvoma hosťujúcimi hráčmi domáci Chovan, ale všetko sa napokon obišlo bez trestov.
     
    53:38
    Tretia zvolenská formácia mala teraz veľmi blízko ku gólu, keď najskôr pálil nebezpečne z medzikuržia Puliš a krátko potom z ľavého kruhu Hebar. Po strele druhého menovaného, Hylák prikrytím puku prerušil hru.
     
    53:51
    Zvolen dal gól!
    Domáci boli za zvýšenú aktivitu odmenení vyrovnávajúcim gólom, ktorý vsietil z pravej strany MATEJ SIKELA. Asistencia: Damjan Dervarič, Dalibor Bortňák.
     
    54:53
    Po vyrovnávajúcom góle sme videli ofenzívnu snahu na oboch stranách, ale k priamej strele na bránu sa ani jeden z celkov nedostal. Hra sa prerušovala potom, čo sa Košice dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    55:33
    Dvakrát v krátkom časovom slede bola útočná akcia Zvolena zastavená pre postavenie mimo hru.
     
    56:00
    Košičania sa prezentovali peknou akciou, ktorá bola ukončená peknou strelou Hrnku z ľavej strany.
     
    57:27
    V závere zápasu hra naberá na tempe a sledujeme rýchly hokej z jednej strany na druhú, ale do výraznejšej šance sa ani jeden z celkov dostať nedokázal.
     
    58:59
    Nahodenie domáceho hráča skončilo len na Hylákovej hokejke, ktorý však hru neprerušje, ale naopak zakladá útočnú akciu Košičanov.
     
    59:21
    Hra sa v závere zápasu veľmi kúskuje, dvakrát v krátkom časovom slede sa bude vhadzovať po Hylákovej ľavačke.
     
    59:36
    V záverečných sekundách má puk na hokejke Zvolen, ale ďalej ako do stredného pásma sa domáci nedostali.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Zvolen tak v prvom prípravnom zápase remizoval s Košicami 2:2. Hostia viedli po prvej tretine po góloch Hrnku a Pašeka, ale domáci dokázali v druhej časti znížiť zásluhou Škvaridla a v tretej časti vyrovnal na konečných 2:2 Sikela.
     
    Po zápase nasleduje už spomínaná exhibičná séria samostatných nájazdov, ktorá sa skončila výhrou Zvolena 2:1, keď sa strelecky presadili Chovan a Jurík. Neúspešným domácim exekútorom bol Brabenec a na košickej strane neuspeli ani Śpilár ani Zagrapan.
     
    Odo mňa je to na dnes všetko, prajem Vám príjemný zvyšok večera. (19:04:56)

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 31. Škvaridlo (Bagin, Juraško), 54. Sikela (Dervarič, Bortňák) – 7. Hrnka (Bartánus), 16. Pašek (Jenčík, Špilár)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško, Popspíšil, Pokovič, Hraško, Pichnarčík, Dervarič, Varholík – Méry, Brabenec (A), Škvaridlo – Chovan, Jurík (C), Obdržálek – Čanky, Hebar, Puliš – Ďaloga, Bortňák, Sikela
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Jánošík, Cebák, Černák, Philipp (C), Drgoň, Klouček, Macejko, Šeda – Hrnka, Zagrapan, Bartánus – Špilár (A), Pašek, Jenčík – Bicek (A), Kolena, Chovan – Stupka, Češík, Sojčík – Hinďoš

    Rozhodca: Vojtek – Rojík, Babeliak