Třinec – Dinamo Minsk 2:3 (1:3 po s.n.) | Košice – HC Slovan 1:3 (kon.) | Hradec Králové – Chabarovsk 2:3 (2:3 po s.n.)
Litvínov – Most 5:0 (kon.) | Motor ČB – Sparta Praha 4:7 (kon.) | Třebíč – Kometa Brno 2:1 (kon.)
Šumperk – Volžsk 4:5 (po pr.) | Hr. Králové – Trutnov 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec po predl.
DRACI PARS ŠUMPERK
4:5 (2:2, 1:1, 1:1 - 0:1)
Ariada-Akpars Volžsk
cz Streda 06.08.2014, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Prípravný zápas
Partner:
     
    63:41
    Volžsk právě vstřelil branku!
    DENIS KAMAJEV ujel po pravém křídle a krásnou střelou do růžku prostřelil brankáře Zelenku. Asistence: Sergej Čisťjakov.
     
    52:29
    Volžsk právě vstřelil branku!
    Nádherný gól v podání ALEXEJE KOŽEVNIKOVA, který poslal přesnou střelu do tyčky, od které se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Alexandr Islamov, Vladimir Šepelev.
     
    49:00
    Draci právě vstřelili branku!
    MICHAL VELECKÝ vystřelil Drakům dnes čtvrtý gól. A musíme uznat, že byl parádní. Velecký si najel na levou stranu, kde vystřelil a od tyčky se kotouč odrazil přesně za záda Petrova. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    37:13
    Volžsk právě vstřelil branku!
    Teď si brankář Zelenka vybral slabší chvíli. Puk mu propadl pod lapačkou a hosté srovnávají skóre na 3:3! Střelu na brankáře domácích vyslal VLADIMIR ŠEPELEV. Asistence: Alexej Koževnikov.
     
    33:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Ten hráč, který dostal ranku byl KAMIL VÁVRA, který nyní technickou střelou k tyči prostřelil Petrova. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Asistence: Dnaiel Vachutka.
     
    19:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Tomáš Brunec si najel do výborné pozice, vyslal tvrdou střelu a tu dokázal tečovat ALEŠ STANĚK, který tak zmátl brankáře Litvinova. Asistence: Tomáš Brunec, Aleš Holík.
     
    13:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Výtečná souhra šumperského kádru! Draci se dokázali prokličkovat až před bránu Litvinova. Tam vystřelil na gólmana hostů Lukáš Žalčík, brankář Litvinov vyrazil v sedě kotouč přímo na hůl VLADIMÍRA CINKA, pro kterého nebyl problém kotouč do sítě zasunout. Asistence: Lukáš Žalčík.
     
    03:46
    Volžsk právě vstřelil branku!
    No a je to 0:2! Rusové jsou na ledě již tři týdny a jde to poznat. Jejich souhra byla naprosto parádní Roman Mironigin našel před brankou dobře postaveného KONSTANTINA FASTA, který přesnou střelou k tyči zvýšil náskok. Asistence: Roman Mironigin, Alexandr Jefgrafov.
     
    00:21
    Volžsk právě vstřelil branku!
    A to byla velice studená sprcha pro domácí tým. ALEXANDR GUTOV obkroužil bránu a dostal kotouč za přesouvajícího se Koutského. Bez asistence.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 14. Cink (Žalčík), 20. Staněk (Brunec, Holík), 34. Vávra (Vachutka), 49. Velecký (Vachutka) – 1. Gutov, 4. Fast (Mironigin, Jefgrafov), 38. Šepelev (Koževnikov), 53. Koževnikov (Islamov, Šepelev), 64. Kamajev (Čisťjakov)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (31. Zelenka) – Mrkvička, Holík, Starý, Novotný, Slavík, Sedlák, Beneš, Gewiese, Drtil T., Žáček – Haas, Žalčík, Cink – Staněk, Plášek, Brunec – Vachutka, Velecký (c), Vávra – Dostálek, Berger, Lehečka.
    Ariada-Akpars Volžsk: Litvinov (31. Petrov) – Fast, Bogolejša, Mironigin, Hutov, Čisťjakov, Vasilijev, Horban, Kamajev, Korkin, Jevgrafov, Bančerev, Koževnikov, Šepelev, Orlov, Islamov (c), Zabornikov, Ryžyč, Začypejko, Mitrochin, Ložkin, Kočkarev, Žuravlev.

    Rozhodca: Kubičík – Adamec, Štěpán